Dodaj do ulubionych

Dziś widziałem

01.04.15, 11:54
Będąc rano na wycieczce widziałem stado bocianów nad Raszynem. Dwa z nich nie poleciały dalej tylko siadły na budynku gminy i bardzo się spiesząc, zaczęły wić gniazdo. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 12:35
      A to, że się spóźniły... Bo już lata temu para bocianków zrobiła sobie z naszej gminy ciepłe gniazdko i urodzajną łączkę i myślą że jest ich. Doją ja i doją... Szkoda, że te nasze bociany chociaż na zimę nie odlatują! Po za tym, takie wpisy jak ten to przykład prawdziwego internetowego trolowania, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby nie odpowiedziećsmile
      • tuurodzony Re: Dziś widziałem 01.04.15, 12:51
        Dziś jest dzień mówienia nieprawdy, więc nie szpanuj yntelektem
        • nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 13:17
          To dlaczego Zaręba, jego przyboczny bociek Kucharski, Lechańska i Chmielewski kłamią cały rok? A tak na marginesie, tuurodzony nie wiem czemu, ale od jakiegoś czasu męczy mnie myśl, że Ty też jesteś bocianem, do tego pracujesz w urzędzie, a twój nick ma nas, "yntelygentnych" zmylićsmile Powiedz prawdę...
          Ps. każda okazja jest dobra żeby zabłysnąć swym ilorazemsmile
          • tuurodzony Re: Dziś widziałem 01.04.15, 19:05
            Raz jednego myśl dręczyła, biedny myślał że ma trypla, a to była zwykła kiła.
            • nowynaforum_raszyn Re: Dziś widziałem 01.04.15, 19:32
              No no... Tuurodzony to jest dopiero yntelygentny i elokwentnytongue_out Jak ja śmiem z Tobą w polemikę wchodzić...
              Ps. Pracujesz w urzędzie i jesteś bocian?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka