piwpiw 01.05.06, 19:39 Właśnie dzisiaj się dowiedziałam, że 3 czerwca cały dzień będzie piknik w Falentach i taka bitwa jak rok temu. POdobno gmina dostała na to pieniadze z ministerstwa kultury, bo projket wygral jakis konkurs. Co Wy na to? PIWPIW Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozji Re: 3 czerwca piknik Bitwa pod Raszynem 01.05.06, 20:59 oby tylko dopisała pogoda. czego mi brakuje?to szwankuje informacja na terenie gminy czy jest to festyn czy zawody sportowe nie widać czytelnych [ ogłoszeń-zaproszeń], oby było lepiej . Odpowiedz Link
j.aranowski Re: 3 czerwca piknik Bitwa pod Raszynem 01.05.06, 21:33 Jeśli dostanę jakiś plik (może być w jpg lub html-u)z dokładną zapowiedzią tego festynu, to podepnę jako informację na stronie UKS Łady. Odwiedza ją sporo osób, może będą chętni aby to zobaczyc. Sam sie też chętnie wybiorę. W ubiegłym roku nie dotarła do mnie informacja i bardzo żałowałem tego widowiska. Odpowiedz Link
sloggi Re: 3 czerwca piknik Bitwa pod Raszynem 02.05.06, 12:54 Czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link
piwpiw Re: 3 czerwca piknik Bitwa pod Raszynem 02.05.06, 20:28 cała gmina dostała zaproszenia poczta... PIWPIW Odpowiedz Link
j.aranowski Re: 3 czerwca piknik Bitwa pod Raszynem 02.05.06, 21:13 Do mnie nie dotarło. Może znowu ktoś zapomniał, że Dawidy Bankowe i Dawidy częściowo należą do poczty warszawskiej? Odpowiedz Link