Dodaj do ulubionych

strach lub granica

28.05.12, 20:33
czy macie takie momenty ze boicie sie być samemu? ze lezycie cały dzien w łzku i sie trzesiecie a leki juz nie pomagaja? ze najchętniej byście juz to wszystko zakonczyli?
Obserwuj wątek
    • cierpieniamlodegobordera Re: strach lub granica 17.06.12, 11:38
      Nigdy nie bałam się być sama. Bałam się tego, co mogę zrobić jak będę sama.
    • non-grata Re: strach lub granica 13.08.12, 22:05
      Ja, odnoszę wrażenie, trzymana w ryzach, doglądana - żyję, funkcjonuję, jestem wertykalna, ale w momencie, gdy brakuje bodźca z zewnątrz, gdy zostaję sama, rozpadam się. Wówczas boję się. Boję się, bo mam wrażenie, iż jeśli przestanie się mnie doglądać, po prostu doglądać - umrę. Nie mogę mieszkać sama, bo staję się dla siebie czystą destrukcją. Nie mogłabym mieszkać sama, bo, najprawdopodobniej, skończyłabym się w try miga...
      • zapetlona-online Re: strach lub granica 13.08.12, 23:10
        Ostatnio samotność to mój największy wróg- boje się jej do tego stopnia ,że zachłannie "zawłaszczam " towarzystwo najbliższych karmiąc się każdym najdrobniejszym jego przejawem stale domagam się więcej zapewnień ,że to JA jestem potrzebna, JA jestem kochana, JA na SWOIM MIEJSCU- odpowiedzi twierdzące pozostają wiarygodne przez kilka minut...potem znowu atakuję pytaniami . Zamęczam, oplatam, osaczam...... Tak bardzo nie chcę zostać sama bo wtedy boli najbardziej......
        • iselle Re: strach lub granica 09.09.12, 18:35
          Hm a ja uwielbiam być sama.
          Problem kiedy wydaje mi się że umiem sama nie być.
    • brz_a_sk Re: strach lub granica 11.09.12, 18:21
      coś ludzi ciągnie do siebie

mieszkanie - squat nie jest głupie

to zawsze działa kiedy po kruchym lodzie ktoś chadza

pogramy sobie razem?

vimeo.com/47805298
      vimeo.com/48035203

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka