Dodaj do ulubionych

Dobry dietetyk Wrocław

• sabinazaleska44 Re: Dobry dietetyk Wrocław 09.03.17, 02:10
      www.dietetyk-proporcja.pl
      Polecam gorąco. Pani Karolina Cudzich bardzo mi pomogła.
      Trzymajcie się dziewczyny!
    • alinka3331 Re: Dobry dietetyk Wrocław 08.05.17, 13:21
      Polecam panią Asię ze ZdroVej Vity, dzięki niej zgubiłam już 5 kg w przeciągu miesiąca i dalej walczę! Dobre jedzonko, dosyć proste przepisy.
      zdrova-vita.pl/
    • gola_wiola Re: Dobry dietetyk Wrocław 08.05.17, 16:07
      www.akademiazz.com.pl dietetyk przyjmuje: Wrocław, Długołęka i Namysłów, polecam!
    • franke8 Re: Dobry dietetyk Wrocław 15.09.17, 18:17
      To bardzo dobra decyzja, żeby coś ze sobą zrobić :). Tak trzymać. Jeśli poszukujesz dobrego dietetyka z Wrocławia to ja mam bardzo dobre doświadczenia z poradnią dietetyczną Magia Zdrowia przy ul. Jaracza.
      Umówiłem się tam, byłem, spotkanie odbyłem, do wskazówek się zastosowałem i przyniosło to konkretne efekty. Z czystym sumieniem mogę polecić tego dietetyka :).
    • anka_hd Re: Dobry dietetyk Wrocław 17.11.17, 21:00
      Pani mgr Dorota Wójcik, przyjmuje, z tego co kojarzę , w reklinika.pl, albo kontakt bezpośredni na jej blogu pracowniazdrowegostylu.pl. Konkretna babka z doświadczeniem , i co najważniejszego jest PSYCHODIETETYKIEM, a nie kimś kto każe żreć zielony groszek w te i nazad :) Podchodzi holistycznie do tematu, robi bardzo głęboki wywiad z pacjentem - ja mogę polecić z całego serca.
    • franksi-natra Re: Dobry dietetyk Wrocław 20.03.18, 12:33
      Słyszałem dobre opinie o Pani Magdzie. Osobiście korzystałam z diet innej Magdy też dietetyczki z light-life.pl efekty są rewelacyjne. Ciszę się, bo dieta nie jest jakaś wymyślna i jej przygotowanie nie zajmuje mi dużo czasu. Zrzuciłem już 9 kg no i naprawdę czuję się dobrze. Mam znacznie więcej energii do życia.
    • qwerty139 Re: Dobry dietetyk Wrocław 24.04.18, 00:11
      ja z pełnym przekonaniem polecam Panią dietetyk z Egobody www.egobody.pl/opieka-dietetyczna/
    • liliana321 Re: Dobry dietetyk Wrocław 28.10.18, 14:50
      Polecam Agnieszkę Kopacz - poradiety.pl/dietetyk-wroclaw/
    • ssswistaq Re: Dobry dietetyk Wrocław 31.01.19, 07:57
      Polecam healthinnmed.pl.
    • zwykly_facet852 Re: Dobry dietetyk Wrocław 12.07.19, 09:49
      Z całego serca mogę polecić Panią Ewelinę: pracowniadietetyczna.com.pl/
      Pierwszy dietetyk, który nie chciał mnie naciągnąć na niekończące się wizyty kontrolne!
    • paysteer Re: Dobry dietetyk Wrocław 12.02.20, 12:28
      Dzień dobry, jeśli szukasz pomocy dietetyka, zapraszam na www.paysteer.com , gdzie możesz porozmawiać z doświadczonymi dietetykami online.
    • iwona8plus1 Re: Dobry dietetyk Wrocław 18.02.20, 18:02
      Polecam Renata Zomerska Konsultacje indywidualne – dieta & trening Wrocław
      Szkolenia dietetyczne dla firm
      Treningi personalne
      zomerska.pl/
      • calineczka2200 Re: Dobry dietetyk Wrocław 29.06.20, 09:29
        Pani Renata to super kobieta, nie dość że układa diety to jeszcze treningi. Potrafi wszystko jasno wytłumaczyć co zrobić żeby tą tkankę tłuszczową spalić. Tez polecam
    • olieto Re: Dobry dietetyk Wrocław 25.03.25, 09:31
      Zaliczylam 3 krotkie przygody z dietetykami. Od kazdego nauczylam sie czegos dobrego. Teraz walcze sama i tez sa efekty, ale nie zaluje, ze poodchudzalam sie chwile pod okiem "specjalistow" W samym Wrocławiu serdecznie polecam olgarymkiewicz.pl/oferta/dietetyk-wroclaw/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka