06.03.13, 21:01
Hej, hej:smile
dawno mnie tu nie było, moze ktos mnie pamięta?smile
Starsza córka jakby ktoś był ciekawy, wytrwała i już w połowie IV klasy- z tym, żę w tym roku z fortepianu przeszła na harfę jako instrument główny.
Natomiast szykuję młodszą córkę do szkoły - nie wiem, czy się dostanie, ale spróbujemy z tą I klasą, bo i tak nie mam pomysłu na zerówkę. wink
I teraz- córka wybrała perkusję. Chciałam jej coś perkusyjnego zakupić, niekoinecznie bębeek ze sklepu z zabawkami, cymbałki w sklepach prawie wszystkie fałszują itd. Ona mówi o trójkącie- gdzie się kupuje trójkąty?smile
pozdrawiam
cleo
Obserwuj wątek
    • franianiania Re: Perkusja 07.03.13, 00:32
      Napewno w sklepie muzycznym, kiedys byly w lidlu jak byl jakis tydzien muzyczny w zestawach z innymi malymi instr.
      • olga727 Re: Perkusja 07.03.13, 16:48
        franianiania napisała:

> Napewno w sklepie muzycznym, kiedys byly w lidlu jak byl jakis tydzien muzyczny
        > w zestawach z innymi malymi instr.

Tak,były w Lidl-u zestawy instrumentów muzycznych.Ale najszybciej to w sklepie muzycznym. smile Powodzenia w nauce.
        • ccleo Re: Perkusja 07.03.13, 20:40
          No, ciekawe jak te egzaminy pójdą- to młodsze dziecko inaczej podchodzi do kwestii komisji itd.wink -A moze zaspiewam na odwrót tę piosenkę?'-wymyśla np.. -'Ja chcę zaśpiewać swoją piosenkę' itp/. itd.wink
          pozdrowienia
          cleo
    • aaga8 Re: Perkusja 08.03.13, 09:21
      Byle nie fałszowała - to i od tyłu zaśpiewana będzie dobra smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka