baglady Re: dietetyk - warszawa 12.01.11, 21:16 polecam panią Anete z poradni halsa. jestem totalnie zachwycona tym co mi zaproponowała-w 5 tygodni schudłam 5 kilo! jem wkoncu smacznie, zdrowo . i naprawde żaluje, ze dopiero teraz wpadłam na pomysł aby iśc do dietetyka. Odpowiedz Link
monikastromkie Re: dietetyk - warszawa 17.01.11, 12:19 Witam, jestem dietetykiem po Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, dodatkowo dokształcam się na AWF (żywienie i wspomaganie dietetyczne w sporcie). Chętnie pomogę osobie chętnej w "zrzuceniu kilku kilogramów" i ułożę dietę na miarę potrzeb w rozsądnej cenie:) zapraszam, czekam na emaile ( monikastromkie@op.pl) Odpowiedz Link
maja90-pl Re: dietetyk - warszawa 08.02.11, 12:18 witam, również polecam Panią Anetę z halsy mam wrażliwe jelito i ciężko było mi dopasować dietę przy której będę czuła sie dobrze, będzie smaczna a jednocześnie skuteczna Pani Aneta okazała się moim wybawcą Odpowiedz Link
espressoandjazz Re: dietetyk - warszawa 18.01.11, 01:47 Znajomi bardzo pozytywnie wypowiadali się o poradni Sekrety Diety Odpowiedz Link
gonzoxx Re: dietetyk - warszawa 07.05.14, 10:59 Odświeżam dyskusję, możecie mi polecić jakiegoś dietetyka lub firmę, która połączy zajęcia teoretyczne z praktycznymi? (anie nie wiem jak schudnąć, ani mi się samemu za to zabrać nie chce:) ) Będę wdzięczny za pomoc... Odpowiedz Link
ididit Re: dietetyk - warszawa 07.05.14, 12:18 Co masz na mysli, mowiac o zajeciach? Polecam smakfit.pl - konsutlacje i ukladanie szczegolowych jadlospisow również on line. Dietetyk rozpisuje smaczne i praktyczne posiłki dostosowując do stanu zdrowia. Polecam:) Odpowiedz Link
dw2011 Re: dietetyk - warszawa 13.02.11, 18:26 polecam Afya, gdzieś przy ul. Conrada, moja koleżanka tam była i jestem zaskoczona efektami, myślałam, że nigdy nie schudnie a jednak jej się udało Odpowiedz Link
smutnamama_30 Re: dietetyk - warszawa 26.11.13, 16:39 Przepraszam czy ten dietetyk jest na Żoliborz? Odpowiedz Link
maaaalena44 Re: dietetyk - warszawa 07.01.14, 14:20 Kochani! ja odchudzam się z www.jeszfresh.pl sprawdźcie! Efekty są niesamowite. Mam ciągły kontkakt telefoniczny i mailowy. Dieta jest super! dopasowana do mnie na 100% :) Zapisałam się wcześniej do setpoint ale kazano mi zapłacić z góry za dwa miesiące diety więc zrezygnowałam i nie żałuje! Jest taniej i bardziej indywidualnie (duże poradnie to "fabryki" - nie dbają o klientów tak dobrze jak te mniejsze) Pozdrawiam Marlena Odpowiedz Link
justyna_p2006 Re: dietetyk - warszawa 21.01.14, 17:25 www.holed.pl jest na bemowie, ale polecam dietetyka osobiscie! Ma doskonale efekty i przystepne cenyw, lokalizacja w zasadzie to jeden przystanek autobusowy z Zoliborza, kolo Cinema City Bemowo na Powsancow. Odpowiedz Link
kasik6879 Re: dietetyk - warszawa 24.01.14, 11:20 Moi Drodzy, polecam Anetę Strelau z Białołęki. Jestem jej pacjentką, efekty są niesamowite, kontakt bardzo dobry, dieta dopasowana do mojego stylu życia. Znalazłam się u niej poprzez to forum i nie żałuję. Wcześniej chodziłam do dietetyka w Legionowie i to była porażka. Pani Aneta ma niesamowite podejscie do pacjenta. Ceny też bardzo przystępne. Polecam w 100%. Kasik Odpowiedz Link
atomska Re: dietetyk - warszawa 03.03.14, 17:11 Mnie się wydaję, że z każdym dietetykiem, z którym się regularnie spotykasz to schudniesz. Ważne jednak jest, by z tym dietetykiem umieć się dogadać – nić porozumienia jest ważna, Wtedy obydwu stronom się bardziej chce. Na wizytach stawiasz się z radością, a nie pochmurną miną „o boże, znowu ona” i przed wejściem rozwijasz sobie listę z kłamstewkami do powtórzenia. Ja trafiłam na cudowną dietetyczkę, która, poza wiedzą z zakresu dietetyki miała wiedzę i doświadczenie z zakresu psychologii. Wsparcie w trudnych momentach, kiedy się poddawałam, pomoc w przebrnięciu przez najgorsze momenty, a takich podczas odchudzania jest mnóstwo :) Pracuje w centrum dietetycznym Setpoint przy Wiktorskiej na Mokotowie, pani Anna Englisz. Odpowiedz Link
jolka.3692 Re: dietetyk - warszawa 04.03.14, 10:41 Witam, Ja polecam dietetyka klinicznego Anetę Strelau. Jestem jej pacjentką i jestem bardzo zadowolona, waga idzie w dół a ja jem tak dużo i nie czuje głodu. Super efekty, dieta jest ułożona pod moją pracę, nie muszę spędzać wielu godzin w kuchni. Super dietetyk. Jolka Odpowiedz Link
szumi-szumi Re: dietetyk - warszawa 04.03.14, 15:32 na odchudzanie polecam skutecznego dietetyka, a skuteczny to taki który odchudza. Polecam moją Panią dietetyk Pani Monika Budkowska, poszłam do niej z polecaenia od wrednej Pani z mojej pracy, która schudła dość spektakularnie i nawet wtedy przestałą już być taka wredna, no i dała mi namiar na dietetyka ktory jej pomógł no i poszłam. JUż na 1 spotkaniu przeżyłam szok bo mimo doświadczenia z wieloma dietetykami u Pani Moniki było inaczej. Miło i nie śpieszyła się, siedziałam u niej chyba z 2h. Bardzo kompetentna ale spokojna i konkretna. Po raz pierwszy zgubiłam 17 kg czuję śie wspaniale i bardzo ją polecam Odpowiedz Link
maja90-pl Re: dietetyk - warszawa 18.02.11, 15:54 Mogę polecić moja dietetyczkę dzięki której schudłam juz 25kg i nie jestem wcale głodna a dieta jest pycha, chodzę do Pani Anety z poradni halsa Odpowiedz Link
krakowskietalarki Re: dietetyk - warszawa 26.04.11, 10:35 a co z dietosferą? ładna strona, eksperci w tv, nastawieni na zarabianie czy na pomaganie? pzdr Odpowiedz Link
trojnia Re: dietetyk - warszawa 28.04.11, 16:05 Dietosfera jest ok, dość drogo, ale naprawdę warto. Możesz liczyć na indywidualne potraktowanie, a nie dietę z szuflady. Dbają o pacjentów, mam koleżankę wegetariankę, która też chwali sobie prowadzenie w dietosferze. Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: dietetyk - warszawa 04.05.11, 23:02 Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, dojazd do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic, porady on-line; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl Odpowiedz Link
japon82 Re: dietetyk - warszawa 03.01.13, 13:56 Ja też się wypowiem na temat Pani Anety Łańcuchowskiej z poradni HALSA. Trafiłem do niej bo zawsze sam się odchudzałem z bardzo złym efektem. Na diecie jestem od 3m-c i straciłem 18kg a to jeszcze nie koniec. Przygotowane posiłki są bardzo proste w przygotowaniu smaczne a jeśli cos trafiło się nie dokońca spełniające moje oczekiwania przy wizycie kontrolnej zostało to zamieniane jeszcze tego samego dnia. Skład menue jest dośc bogato rozpisany np jeden dzień a do wyboru 3-4 obiadów do przygotowania. Stracone 18kg to nie koniec jeszcze 5 i potem utrzymująca dieta na kolejne 2-3mc. Tak czy inaczej po 3mc mogę powiedzieć że już widać efekt. Do tego Pani Aneta zachęca do ćwiczeń co idzie w parze z przygotowanymi posiłkami. Z całym sercem mogę polecić Panią Anetę Łańcuchowską z poradni HALSA. Pozdrawiam, Rafał Odpowiedz Link
maja90-pl Re: dietetyk - warszawa 09.05.11, 07:08 polecam poradnie halsa ja schudłam juz 30kg i swietnie sie czuje a pani aneta która zaraza swoim optymizmem motywuje i napełnia nadzieją jak nikt inny:)! Odpowiedz Link
szklaneczka333 Re: dietetyk - warszawa 13.03.12, 14:29 maja90 czy możesz napisać wiecej o Pani Anecie? Bardzo prosze poniewaz chce sie umowic do niej na wizyte! Odpowiedz Link
dobry_dietetyk Re: dietetyk - warszawa 04.05.11, 23:19 Jestem dietetykiem i właścicielką poradni Diet-Point. Jeśli poszukują Państwo dobrego i doświadczonego dietetyka ze zdrową, smaczną i bezpieczną dietą zapraszam do kontaktu. Nie zalecam żadnych suplementów czy innych preparatów farmaceutycznych, gdyż dietę dostosowuję do klienta indywidualnie. Dbam również o to, by dieta uwzględniała preferencje żywieniowe, możliwości czasowe i zdolności kulinarne! Namiary do kontaktu na stronie www.dietetyka.waw.pl Oferuję: odchudzanie, diety w chorobie, diety dla dzieci i dorosłych, porady on-line, dojazd do klienta na terenie Warszawy, Piaseczna i okolic; więcej na mojej stronie www.dietetyka.waw.pl i pod nr tel: 501 82 99 22 Odpowiedz Link
dw2011 Re: dietetyk - warszawa 09.06.11, 22:13 jest kilku dobrych w warszawie, ja polecam w Conradmed na Chomiczówce, schudłam 5 kg w ciągu 2 miesięcy i wciąż trzymam wagę na tym samym poziomie, zajrzyj na www.dietetyk-warszawa.eu Odpowiedz Link
quaterka Re: dietetyk - warszawa 25.06.11, 17:01 Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym. Odpowiedz Link
albinder Re: dietetyk - warszawa 25.06.12, 08:33 Długo decydowałam się aby pójśc do dietetyka (trochę strach, trochę problem z kasą), ale jakoś rok temu podjęłam decyzje;-) Trafiłam do poradni 4line na mokotowie i jestem ogromnie zadolowolona. Nie tylko schudłam (uwaga 22,5 kg), pozbyłam się nietolerancji pokarmowej (która męczyła mnie od 3 lat i dawała straszne problemy jelitowe), ale też przekonałam się do sportu. Polecam, polecam :-) Fajna, skuteczna dieta, miła kobitka, ceny ok Odpowiedz Link
quaterka Re: dietetyk - warszawa 25.06.11, 17:06 Ja polecam www.dietta.pl - dopiero wprowadzili swoje usługi do internetu i można je kupić przez allegro allegro.pl/listing.php/user?us_id=22476650 - są w ofercie konsultacje dietetyczne i układanie jadłospisów. Mi zależało na osobistym kontakcie, rozmowie - firma działa 'na żywo' w Warszawie i okolicach, wystarczyło napisać i umówiłam się na konsultacje w wybranym przeze mnie punkcie w centrum Warszawy. Co do zakresu porady - oprócz żywienia porozmawiałyśmy też o treningu, w ogóle rewelacyjny kontakt i MNÓSTWO rzetelnej wiedzy. Polecam z całego serca, widać, że tam pracują osoby które naprawdę lubią pomagać i znają się na tym. A każda dieta układana jest po szczegółowym wywiadzie i dopasowana precyzyjnie i indywyidualnie Odpowiedz Link
kasia_123453 dietetyk - warszawa -POLECAM 27.07.11, 17:22 a ja byłam u p. Magdaleny Iwaszkiewicz z poradni Perfect Diet www.perfectdiet.com.pl Kontak dostałam od przyjaciólki przypadkiem przy kawie. Zaryzykowałam i nie żałuję. Dostałam w ciągu kilku dni jadłospisy uwzgledniające moje sugestie. Jestem dodatkowo bardzo zapracowana i nie chciałam długo siedzieć w kuchni ani korzystać z cateringu w pracy. I powiem - trafny wybór. Po dwóch tygodniach znajomi zauważali delikatną różnicę a po 3 miesiącach część osób mnie na ulicy nie poznawało. A na dodatek nie chodziłam głodna i zła. Super dietetyk. Polecam Odpowiedz Link
maja90-pl Re: dietetyk - warszawa -POLECAM 30.08.11, 11:23 ja chodzę do poradni halsa a konkretnie do Anety Łańcuchowskiej i również jestem bardzo zadowolona schudłam już 20kg i rozpoczynam etap wychodzenia z diety co jest najważniejsze w utrzymaniu straconych kilogramów, byłam juz u wielu dietetyków ale pani Aneta jest 100% profesjonalistką, która wiele rzeczy mi wytłumaczyła.Polecam:) Odpowiedz Link
izolducha Re: dietetyk - warszawa -POLECAM 01.05.12, 13:25 maja90-pl w jakim czasie osiągnęłaś taki spadek wagi? Na dniach mam wizytę w poradni halsa i wszelkie informacje dotyczące tamtejszych dietetyków, są dla mnie na wagę złota Odpowiedz Link
kasia_123453 Re: dietetyk - warszawa 27.07.11, 17:26 ja polecam p. Magdalenę Iwaszkiewicz z poradni Perfect Diet w Warszawie www.perfectdiet.com.pl ustaliła mi bardzo fajny jadłospis, nie chodzę głodna i zła a są efekty i głównie lecę z tkanki tłuszczowej. Polecam, dla mnie trafny wybór dietetyka. Odpowiedz Link
muffi-nka Re: dietetyk - warszawa 23.01.12, 09:00 u mnie problem był zawsze z motywacją i tylko dzięki temu schudłam ze nie tylko dieta była smaczna i nie byłam głodna ale i dietetyczka często do mnie pisała i pytała jak mi idzie dzięki temu czułam ze mam strażnika i ciągle podsyłała nowe pyszne przepisy wiec nie przyszło mi do głowy podjadanie byłam u pani patrycji z poradni halsa moja koleżanka była u pani anety i też jest bardzo zadowolona Odpowiedz Link
kasia_123453 dietetyk - warszawa -POLECAM 27.07.11, 17:31 Polecam p. Magdalenę Iwaszkiewicz z poradni Perfect Diet www.perfectdiet.com.pl Dostałam namiar od przyjaciółki i w końcu trafiłam na odpowiednią osobę. Dietę dostałam z uwzględnieniem moich preferencji, smaczną i najważniejsze nie chodzę głodna i zła a chudnę. Polecam Odpowiedz Link
anton.ella Re: dietetyk - warszawa 28.07.11, 14:23 Ja chodziłam na wizyty do dietetyka w Centrum Leczenia Otyłości na Kruczej – pani ułożyła mi indywidualną dietę, bardzo fajną, ze smacznymi i szybkimi posiłkami ( bo mówiłam ze nie przepadam za gotowaniem). Mają tam świetne podejście do klienta, już od progu czuje się życzliwość personelu. Przy każdej wizycie dietetyczka długo ze mną rozmawiała, wyjaśniała mi wszystkie moje błędy. Wcześniej byłam już u dwóch innych dietetyków, ale żaden nie miał takiego podejścia i nie potrafił mnie tak zmotywować do działania :) Efekt – 10 kilo mniej w niecałe 3 miesiące :)))) Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w odchudzaniu, szczerze polecam to Centrum. Odpowiedz Link
agusiaczek121 Re: dietetyk - warszawa 06.10.11, 09:37 Witam, polecam serdecznie świetnego dietetyka Grzegorza Kowaluka, który zdobył wielką renomę w Lublinie i okolicach, podchodzi indywidualnie do pacjentów, jest wyrozumiały i umie słuchać. Ma on szerokie spectrum, ponieważ zajmuje się również sportowcami, a także pomaga nabrać wagi tym, którzy tego potrzebują. Wszystkie szczegóły na stronie ISTO. Odpowiedz Link
ehaliina Re: dietetyk - warszawa 09.01.12, 09:50 Polecam stronę dietetycyonline.pl :) To dla osób, które (tak jak ja) nie mają czasu, żeby chodzić do dietetyka i wolą ustalać dietę i mieć opiekę dietetyka przez internet. Odpowiedz Link
ehaliina Re: dietetyk - warszawa 09.01.12, 10:56 Odchudzenie o ile przynosi efekty przynosi też satysafkcję. Niestety żyjemy w takich czasach, gdzie rozmiar S i M to podstawa w wyglądzie. Ja jestem od 5 dni na diecie, ale z opieką dietetyka, który "zajmuje się" mną online. Jak na razie nie miałam jeszcze kryzysu dietowego, ale poczekamy zobaczymy ;) A czekolada tak ładnie pachnie :) Odpowiedz Link
milan73 Re: dietetyk - warszawa 10.02.12, 12:38 Polecam bardzo dobrego dietetyka Panią Agnieszkę Biernat. Udziela porad w Gabinecie Dietoterapii oraz przez Skype. Odpowiedz Link
tomimol Re: dietetyk - warszawa 22.02.12, 09:47 Przez internet? eee tak to raczej mało sensowanie. Ja polecam face to face :) Zawsze lepszy kontakt. Od 4 miesięcy chodze do Pani Agnieszki do poradni 4line i polecam wszystkim. Efekty super, jedzenie takie jak lubie (tez w restauracjach) pozatym zyskałem mnóstow wiedzy bo ona ma cierpliwość dla wnikliwych. No i widze ile kilo i % tłiuszczu spadło z ciala i z brzucha ba zawsze to bada i ile metabolicznie lat straciłem. Odpowiedz Link
gola_wiola Re: dietetyk - warszawa 17.03.12, 17:18 ja mogę polecić Akademię Zdrowego Żywienia - rozpisują diety przez internet, równie skutecznie! Odpowiedz Link
natallia33 Re: dietetyk - warszawa 26.03.12, 23:35 Polecam panią Patrycje z poradni halsa. Schudłam już ponad 15kg, dieta jest smaczna, ułożona całkowicie pod mój gust, nie czuje się głodna. Poleciłam już kilku znajomym i wszyscy są zadowoleni z efektów. Odpowiedz Link
broda_88 Re: dietetyk - warszawa 19.04.12, 12:46 A mi koleżanka poleciała dietetyka, który przyjmuje w DS Instytucie na Al. Ujazdowskich w Warszawie. Była u niej tylko na konsultacji. Widziałam na ich stronie, że układa też indywidualne diety. Wygląda to fajnie, ale nie jestem do końca przekonana. Ktoś może korzystał i może napisać coś więcej? Odpowiedz Link
andzi_88 Re: dietetyk - warszawa 21.04.12, 13:53 broda_88 napisał(a): > A mi koleżanka poleciała dietetyka, który przyjmuje w DS Instytucie na Al. Ujaz > dowskich w Warszawie. Była u niej tylko na konsultacji. Widziałam na ich stroni > e, że układa też indywidualne diety. Wygląda to fajnie, ale nie jestem do końca > przekonana. Ktoś może korzystał i może napisać coś więcej? Odchudzałam się z panią dietetyk z DS Insytytutu i muszę powiedzieć, że bardzo mi pomogła. Ma świetne podejście do pacjenta. Jest bardzo cierpliwa i odpowiada na każde pytanie i wątpliwości, tłumacząc wszystko bardzo jasno. Po każdej wizycie u niej czułam się w 100% zmotywowana. A jej diety są po prostu świetne. Pierwszy raz na diecie nie głodowałam. Niektóre dania z jadłospisu, który mi przepisała, stosuję do dziś. Na prawdę warto. Odpowiedz Link
izolducha Re: dietetyk - warszawa 08.05.12, 15:12 Natalia, a płaciłaś dodatkowo za dietę, oprócz wizyty? Odpowiedz Link
m.czlonkowska5 Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 25.06.12, 09:02 Polecam poradnie 4line! Chodzę do Pani Agnieszki i po dwóch wcześniejszych dietetykach wreszcie mam efekty. Ułożyła mi indywidualną dietę z szybkimi i prostymi przepisami bo nie mem czasu na gotowanie i usunełysmy z menu mleko (szkoda bo je lubie, ale efekty są tego warte). Przy każdej wizycie mam badany skłąd ciała i wszystko omawiamy. Teraz już wychodzę z diety bo cel 17kg osiągnięty, ale zasady utrzymam. Wcześniej byłam już w dwóch innych poradniach, ale nigdzie nie mieli takiego podejścia.polecam PS. tu płaci sie oddzielnie za wizytę i oddzielnie za diete. Wizyta to 120zł ale warto! Odpowiedz Link
zuzia083 Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 03.07.12, 09:49 ja odchudzałam sie u Pani anety z halsy schudłam 25kg wyszłam z diety i od roku wage utrzymuje jest to przemiła i bardzo kompetentna osoba która układa przepyszne diety zawsze szczegółowo przeprowadza wywiad, koszt wizyty 120zł dieta kosztuje dodatkowo ale jest to opłata jednorazowa nie ma ukrytych kruczków i wyciągania pieniędzy. Odpowiedz Link
pyszdiora Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 05.07.12, 10:26 My z narzeczonym też chodzimy do 4line i bardzo ładnie chudniemy (choć on szybciej, ehh). Mi już spadło 14 kg. Mamy normalne jedzonko, w sumie to co lubimy oprócz słodyczy i alko no i zdrowiej przygotowywane. Nie eliminowaliśmy mleka ani nic innego. Dietetyczka moim zdaniem super wiec polecam. Hm...Dlaczego Ty musisz unikać mleka? Masz alergie? Czy przez to masz szybciej schudnać? Odpowiedz Link
m.czlonkowska5 Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 13.07.12, 08:59 pyszdiora napisał(a): > My z narzeczonym też chodzimy do 4line i bardzo ładnie chudniemy (choć on szybc > iej, ehh). Mi już spadło 14 kg. Mamy normalne jedzonko, w sumie to co lubimy op > rócz słodyczy i alko no i zdrowiej przygotowywane. Nie eliminowaliśmy mleka ani > nic innego. Dietetyczka moim zdaniem super wiec polecam. Hm...Dlaczego Ty musi > sz unikać mleka? Masz alergie? Czy przez to masz szybciej schudnać? Pyszdiora, z założenia unikanie mleka nie miało mi pomóc w odchudzaniu, tylko w lepszym samopoczuciu :-) Jako dziecko miałam skazę białkową, a teraz mam nietolerancje zarówno białka mleka jak i laktozy. Boli mnie brzuch, mam wzdęcia i takie tam, wiec już nawet przed wizytą podejrzewałam że mleko mi nie służy i piłam sporadycznie. Gorzej z jogurtami bo je mimo wszystko lubię, ale faktycznie jak ich nie jem czuję się o niebo lepiej Odpowiedz Link
ssworker Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 25.07.12, 21:01 Ja od jakiegoś czasu korzystam z poradni Pracownia diet. Pani dietetyk układa świetne diety. Są tak ułożone, że mogę zamieniać sobie posiłki i jeść to na co mam danego dnia ochotę. Gabinet jest w centrum, ale pani Ania jeździ też na wizyty domowe (które polecam, bo to super wygodne!) Odpowiedz Link
placek_truskawkowy Re: POLECAM dietetykA w WARSZAWIE 28.07.12, 11:53 Też korzystałam z Pracowni diet. Pani dietetyk bardzo mi pomogła. Po miesiącu 5 kg mniej! Już nie mogę się doczekać na kolejną wizytę. Odpowiedz Link
eli87 Re: dietetyk - warszawa 02.08.12, 14:40 Ja moge polecić Panią Alicje, pomoglam mi z kilogramami, wszystko bylo bardzo profesjonalne i jestem mocno zadowolona z rezultatów :))) niestety adresu gabinetu nie pamietam, ale zachowalam maila: mobilny.dietetyk@gmail.com Odpowiedz Link
tumka_78 Re: dietetyk - warszawa 05.08.12, 08:19 Po kilku niezbyt udanych wizytach u warszawskich dietetyków, znalazłam wreszcie Pracownię diet. Pani dietetyk jest młodziutka (trochę się na początku obawiałam), ale za to super profesjonalna i ma na prawdę olbrzymią wiedzę. Odpowiedz Link
grazka292 Dietetyk Warszawa moja opinia 17.08.12, 11:26 Z pośród wszystkich ofert wybrałam współpracę z poradnią dietetyczną Perfect Diet. Moją dietetyczką jest Magda Iwaszkiewicz. Już pierwsza wizyta dużo wniosła w moje życie. Pani Dietetyk po przeprowadzeniu wywiadu żywieniowego od razu wychwyciła w moim sposobie odżywiania błędy. Wskazała na co zwrócić uwagę. Następnie wykonała pomiar składu ciała na dziwnym urządzeniu. Przeanalizowała wydruk. Przy pierwszej wizycie wydruk wskazywał 10 lat więcej niż mam!!!!. Dodatkowo miałam zaniżony metabolizm, który aktualnie rozkręcamy. Dostałam pomocne materiały i przykładowy jadłospis na drugi dzień ułożony pode mnie, tak abym mogła od razu zabrać się do pracy. Zaskoczona jestem niezłymi jadłospisami, myślałam że to kolejny raz będzie droga przez mękę. Pani dietetyczka prowadzi mnie "za rączkę " nie zastanawiam się co przygotować , w jakich proporcjach - wszystko mam podane na dany dzień. Dodatkowo mam z nią stały kontakt. Jestem mile zaskoczona współpracą i efektami. Początkowo w ciągu miesiąca -5kg, a teraz po drugim miesiącu + 4 kg mniej. Rewelacyjnie się czuję, mam dużo energii + dieta nie jest skomplikowana. Polecam. Ja chodzę koło metra politechnika. Odpowiedz Link
kali-na82 Re: Dietetyk Warszawa moja opinia 20.08.12, 18:52 I ja w koncu sie odwazylam. Trafilam do Gosi Różańskiej do Pruszkowa. Z tego co wiem przyjmuje też w Wawie. Polecila mi ja moja endokrynolog. Bałam się z poczatku, tzn. inaczej wyobrazalam sobie takie konsultacje. A ku mojemu zaskoczeniu jest bardzo przyjemnie i nie czuje się oceniana a tego sie najbardziej obawiałam. Zapisalam do niej tez mojego tate, u ktorego stwierdzono dnę moczanową i (o dziwo!) regularnie chodzi na wizyty. Odpowiedz Link
joannal33 Re: Dietetyk Warszawa moja opinia 08.05.13, 17:42 tak! przyjmuje też w Warszawie w Równowadze przy Pl. 3 Krzyży. Też odchudzam się u Pani Małgosi Różańskiej. A właściwie odchudzałam, bo już wychodzę z diety odchudzającej. Polecam ją każdemu zwłaszcza tak opornej babie jak ja ;) Potrafi zmotywować i dać przysłowiowego kopa w 4 litery, gdy tego potrzeba. Odpowiedz Link
supergrabek Pracownia diet 04.09.12, 13:26 Mi koleżanka poleciła Pracownię diet. Zdecydowałem się na wizytę domową, żeby nie jeździć po Warszawie. Bardzo wygodna sprawa. Pozytywnie zaskoczyły mnie też ceny. Pani dietetyk bardzo wyrozumiała i sympatyczna. Dietę mam od 3 dni, więc za wcześnie, żeby mówić o efektach. Jednak jak na razie jestem zachwycony. Pierwszy raz nie jestem głodny na diecie! Odpowiedz Link
wiolettamm Re: Pracownia diet 07.09.12, 09:24 Szczerze polecam panią Dianę Wolańską z poradni 4line. Z każdą wizytą wychodziłam zmotywowana na 11 punktów na możliwych 10:) A dieta... jak nie dieta.. super smaczna.. a efekty ponad 20 kg mniej. Odpowiedz Link
martina1234 Re: dietetyk - warszawa 10.09.12, 14:34 polecam dietetyka online - kiedyś korystałam z usług dziewczyny, która rozpisała mi 14dniowy jadłospis - schudłam 6kg w 2 tyg. Niestety mam do niej tylko maila apgreber@o2.pl Odpowiedz Link
murawjoan dietetyczka z 4line 13.09.12, 20:59 Polecam Agnieszke, dietetyczke z poradni 4line, jestem totalnie zachwycona. Waga utrzymuje sie już od 1,5 roku, a spadło ponad 20 kg:-) Odpowiedz Link
ds_lady Pracownia diet 10.10.12, 15:23 Ja polecam panią Anię z Pracowni diet. Wiem, że jeździ na wizyty domowe, ale ja u niej byłam w gabinecie na Bemowie. Dieta jest rewelacyjna. Pierwszy raz na diecie nie chodzę głodna! Poza tym, mogę zawsze zadzwonić do Pani dietetyk i zapytać o rzeczy, których nie jestem pewna. Świetnie mnie zawsze mobilizuje do walki z moim pociążowym brzuszkiem. Najważniejsze, że dieta działa. 5 kg w 3 tygodnie. Czuję się rewelacyjnie. Odpowiedz Link
aida37 Re: dietetyk - warszawa 22.10.12, 23:00 Korzystałam z wielu diet cud, próbowałam radzić sobie sama, płaciłam różnym dietetykom. Wszystko na nic. Skorzystałam w końcu z porad młodej, zaangażowanej Pani dietetyk (trochę się obawiałam młodego wieku), która o dziwo dała radę mojej słabej silnej woli! Jako jedyna zawsze miała dla mnie chwilę, gdy tylko miałam spadek motywacji, odbiera maile i telefony. Schudłam 5kg w miesiąc, bez efektu jo-jo. Szczerze polecam Panią Magdę www.dietanamiare.pl Odpowiedz Link
shalihalfa Re: dietetyk - warszawa 03.11.12, 13:08 Mi schudnąć pomógł dietetyk z Pracowni diet. Bardzo podobało mi się podejście tej pani. Widać, że układa diety dla każdego pacjenta, a nie wyciąga je z szuflady (z czym się niestety już spotkałam). Zawsze mogłam do niej zadzwonić i zapytać, gdy miałam wątpliwości. Już teraz ważę dokładnie tyle ile chcę i nie widać efektu jojo. Poleciałam ich też koleżance. Też była zadowolona. Odpowiedz Link
supergrabek Re: Warszawa dietetyk 04.12.12, 11:03 A ja byłem u Anny Sabak z Pracowni Diet. Można ją po nazwisku znaleźć w sieci. Oferuje między innymi wizyty domowe. Była bardzo sympatyczna i dokładnie wypytywała mnie o nawyki żywieniowe. Wskazała, gdzie popełniam błędy i przygotowała dla mnie dietę wraz z przepisami i listami zakupów. Nie dość, że potrawy były smaczne, to jeszcze niedrogie. Odpowiedz Link
kobialka_49 Re: dietetyk - warszawa 09.12.12, 09:02 Ja chcialam sie z Wami podzielic odczuciami po wizycie w Pracowni Diet na Bemowie. Pani dietetyk bardzo mloda, co na poczatku troche mnie przerazilo. Jednak okazala sie, ze ma na prawde duza wiedze. Wypytala mnie o wszystkie choroby, to co lubie, a czego nie. Na podstawie tego ulozyla mi diete, ktora na prawde byla do mnie dopasowana. To dla mnie duzy plus, bo zdazylo mi sie byc kiedys byc u dietetyka, ktory wyciagnal mi diete z szuflady! Tydzien temu wystartowalam. Jak na razie idzie mi dobrze i juz pierwsze 2 kg spadly. Odpowiedz Link
supergrabek Re: dietetyk - warszawa 03.01.13, 17:18 Anna Sabak z Pracowni Diet. Przeprowadziła ze mną najpierw rozmowę o tym, jak jem. Powiedziała mi, jakie błędy popełniam, a potem rozpisała mi dietę, która była zbieżna z tym, co lubię i normalna, nie jakaś gotowana kapusta czy samo jajko z kawą albo "wrzuć wszystko na parę i nie dodawaj soli". Dała przepisy, co jest oczywiste, ale dodatkowo załączyła listy zakupów. No i bardzo mi się spodobało, że odzywała się parę razy pytając, czy dieta mi pasuje i jakie mi idzie zbijanie wagi. Wspominała też, że zna się dietach pod różne choroby. Odpowiedz Link
anitabuz1212 Re: dietetyk - warszawa 30.01.13, 20:31 Z czystym sumieniem polecam skuteczną i sympatyczną dietetyk. Dopiero Pani Diana Wolańska pomogła mi skutecznie schudnąć i wspierałam mnie w chwilach kryzysu utrzymując ze mna stały kontakt. Polecam, namiary daję bezpośrednie.. tel. 662294956 NAPRAWDĘ WARTO! Odpowiedz Link
beata.kacz Re: dietetyk - warszawa 13.02.13, 13:05 Ja natomiast chodzę do poradni JeszFresh na Ursynowie - kameralna atmosfera, przyjemna Pani dietetyk i co najważniejsze skuteczna. Jestem pacjentką od maja 2011 roku i ciągle dowiaduję się czegoś nowego, jestem stale motywowana i powoli zbliżam się do osiągnięcia celu (miałam do utarty 20 kg...). Jednym słowem polecam :) Odpowiedz Link
ididit Re: dietetyk - warszawa 06.02.13, 08:11 Kiedyś korzystałam on-line, potem kryzys i trafiłam do p. Joanny Giza - zmieniła moje spojrzenie na "dietę". Mam liczne duże ze zdrowiem (SM, cukrzyca itp), ale p Joanna nauczyła mnie jak z tym "wszystkim" odpowiednio jeść i schudłem 20 kg. Minelo juz ponad pol roku i nie wrocilem do starego jedzenia. Polecam. Przyjmuje w Warszawie i ma poradnie SmakFit (www.smakfit.wordpress.com) Odpowiedz Link