Gość: klesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 01:00 . ...ja tam nie wiem nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paździoch Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 01:10 O . to juz koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 01:13 ! !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.05, 01:43 bo Eniro to z l o d z i e j e w b i a l y c h ale ufajdanych rekawiczkach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skakunek Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.brynow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 01:58 wyobraźcie sobie, że oni 10 marca poinformowali, że adresy pocztowe xxx@pf.pl przestaną działać 14 marca i nie ma możliwości, żeby poczta, która zostanie na nie wysłana po tym dniu trafiła do odbiorcy. I w ten sposób z dnia na dzień wszystkie skrzynki można se w d.. wsadzić. nowa domena - epf.pl nie jest już taka atrakcyjna, a pojemność oferowana przez providera jest śmiesznie mała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakofonia Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 09:29 Mam tam pocztę i już sama nie wiem, co myśleć. Oba adresy działają, i pf.pl i epf.pl. Miał być tylko ten drugi. Na początku jakieś upiorne problemy z logowaniem były i miałam wrażenie ogólnego burdelu. Niby mam pocztę epf.pl, ale loguje sie jako ....@pf.pl :-/ Grrr... Mam nadzieję, że ktoś to uporządkuje jakoś. No i znikły fajne usługi, jak np. powiadamianie smsem o nowej poczcie :( Odpowiedz Link Zgłoś
eepaniusia Re: Przepychanka o Panoramę Firm 24.03.05, 08:46 Jestem codziennym użytkownikiem bazy danych portalu pf.pl i dopiero po tej publikacji dowiedziałam się, że to co dotychczas brałam za lifting / udany zresztą / bazy pf.pl to efekt jakiegoś konfliktu.Nowy układ danych, dostęp do nich i kompleksowość informacji uważam za trafiony.Więcej takich wojen a marketingowcom żyć się będzie wygodniej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifornikejszyn Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:01 hej ludie wicie co? (patrz doł strony) nic hahahahaha niezle co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przepychanka o Panoramę Firm IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.03.05, 10:47 No i po to sa sady. Szkoda tylko ze pewnie sedzia nie bedzie wiedzial o co w tym wszystkim chodzi i powola "bieglych" ktorzy tez raczej nie beda za duzo rozumieli i wydadza albo byle jaka opinie albo opinie zgodna z zyczeniem tej firmy ktora im wiecej zaplaci pod stolem Odpowiedz Link Zgłoś