11.04.11, 20:25
cześć smile kochani ! czy ktoś z Was leciał może z Aten na Milos samolotem Olimpic Airlines?(czerwiec)....podobno lubią sobie zawiesić lub odwołać loty- nawet wykupione.???
pozdro dla Marzeny z Wawysmile miziakizia
Obserwuj wątek
    • krainaksiazek.pl Re: milos 12.04.11, 08:07
      miziakizia napisała:

> cześć smile kochani ! czy ktoś z Was leciał może z Aten na Milos samolotem Olimp
      > ic Airlines?(czerwiec)....podobno lubią sobie zawiesić lub odwołać loty- nawet
      > wykupione.???
      > pozdro dla Marzeny z Wawysmile miziakizia

Myśmy lecieli w lipcu i z Milos do Aten i co prawda go nie odwołali, ale spóźniony był prawie 2 godziny. Wg pana z wypożyczalni aut w Apolonii, ten samolot nigdy nie leci zgodnie z rozkładem i był lekko zdziwiony, że traktujemy ten przelot jako pewne połączenie z Atenami (dużo czasu w Atenach na przesiadkę nie mieliśmy).
      Tu trochę o naszym powrocie z Milos krainaksiazek.pl/grecja/d10.php

Tomek
      • miziakizia Re: milos 12.04.11, 17:27
        dzieki Tomku za info.dobrze że wogóle lecismile
        • tomaszkozlowski1 Re: milos 12.04.11, 21:00
          To nigdy nic pewnego wink W Grecji notorycznie coś jest odwołane. A zwłaszcza w dzisiejszym kryzysie w Grecji kiedy nagle wybucha strajk i wszystko zostaje uziemione. Moim zdaniem podróże do Grecji należy planować tak żeby mieć zawsze jakiś zapas czasu (a zwłaszcza na powrót na samolot do Polski smile )
          • miziakizia Re: milos 23.05.11, 15:03
            wulkan dymi sad Grecja znów strajkuje....a ja się denerwuję.....
            będzie ktoś z Was na Milos w czerwcusmile?
            • prawdziwy_jaari65 Re: milos 23.05.11, 19:19
              Biorąc pod uwagę rozmiary samolotu i jakość "lotniska" na Milos - serdecznie Ci współczuję tej podróży, niemniej wciąż żywe wspomnienia z mojego pobytu na tej pięknej wyspie sprawiają, że cholernie zazdroszczę... smile
              Pozdrawiam
              J.
              • miziakizia Re: milos 24.05.11, 16:22
                wytrzymam te poł godzinysmile mam nadziejęsmile.....foty z Amorgou;P fajne mam podobnesmile
                miziakizia
              • ciao_kariatyda Re: milos 25.05.11, 11:20
                i ja zazdroszcze. Moja Milos cudowna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka