27.12.12, 18:43
Nietypowa prośba do osoby, która jest/będzie w Grecji 29.grudnia.
W tym dniu wydanie gazety Ta Nea będzie z kalendarzem (ze zdjęciami z M.Benaki).
Chodzi mi właśnie o ten kalendarz. Uśmiecham się więc z prośbą o zakup GRZESL małpa Poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Ta Nea 28.12.12, 22:23
      Napisalam @.
      • grzechudwr Re: Ta Nea 07.01.13, 17:37
        Paczuszka dotarłasmile Bachula dziękuje.
        • bebiak Re: Ta Nea 07.01.13, 21:14
          Grrr...grrr... a ja nadal czekam grrr... grr...

Grześ, napisz czy śliczna zawartość bo mnie ciekawość zżerasmile
          • grzechudwr Re: Ta Nea 07.01.13, 22:12
            Dużo starych fotografii (obrazów rysowanych światłem) z pracującymi przy różnych już zapomianych zajęciach - oczywiście większości nie zobaczymy we współczesnej Grecji, aczkolwiek niektóre można jeszcze spotkać, niekiedy w ciut bardziej nowoczesnym wydaniu.
            Z pewnością trzeba muzeum Benaki odwiedzić - byłem w zeszłym roku w głównym budynku (obowiązkowo do zobaczenia) - jednakże dział fotografii jest w innej lokalizacji. Czwartki wejście dorean.
            • bebiak Re: Ta Nea 08.01.13, 14:22
              Oj.... już bym chciała mieć w swoich łapkach, ale nie ma, nie ma nadal <bezradny>
              Zazdroszczę, że już możesz oglądać kartkować - wiem, że ładny, wiem ...smile
              • bebiak Re: Ta Nea 08.01.13, 17:19
                Jest, jest, jest!
                Zapachniało Helladąsmile
                A jaki śliczne, stare zdjęcia w czarno-białych barwach.... achhhh.... !
                Grześ, dzięki sygnał, Basiu - dzięki za wykonaniesmile

... i nie będzie pełnić funkcji kalendarza tylko oczywiście książki - takie wydanie? Toż to książka i już! Żadnego mazania!
    • bachula_gr Re: Ta Nea 08.01.13, 20:48
      Fajnie, ciesze sie i polecam na przyszlosc wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka