maciejplonski 10.09.09, 19:42 hej, polecacie jakieś sklepu z odzieżą rowerową? w porządnej jakości i bez płacenia za liczny dział marketingu. najlepiej z oddziałem w wa-wie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roweroraffi Re: odzież rowerowa 10.09.09, 21:12 maciejplonski napisał: > hej, > > polecacie jakieś sklepu z odzieżą rowerową? w porządnej jakości i bez płacenia > za liczny dział marketingu. najlepiej z oddziałem w wa-wie :) Stosunkowo tanio jest w Decathlonie. Ja większość spodenek rowerowych bez pieluchy (Kalenji, około 50zł/szt.) mam stamtąd i pałatkę przeciwdeszczową (70zł/szt). Co do koszulek i bluz, to wybrałem Barracude (www.barracuda.info.pl/index.html ) - pewnie nie najtańsza (120zł/szt), ale kumple polecali i jak na razie się nie zawiodłem. Choć w ich cienkich koszulkach brakuje mi stopki i kieszonki z tyłu. Grubsza już ma stopkę, a kieszonki nadal brak. Koszulki są trwałe - u mnie po 3 latach wyglądają jak nówki. Kurtkę mam drogą, Rogelli Merano. Nie była tania, ani nawet pewnie średnio tania. Ale na kurtce, której używa się i w deszczu i w zimę przy -20 stopniach, wolałem nie oszczędzać. Chyba się opłaciło, bo 3 rok jeżdżę w tej samej i wciąż wygląda prawie jak nowa. Koszulki z krótkim rękawem nigdy nie kupowałem. Mam tylko zdobyczne i raczej nie tanie. Tu niech się inni wypowiedzą, czy coś się da tanio kupić i gdzie. Butów rowerowych tanich nie ma. Jak chcesz SPD, to minimum to 160zł na Shitmanowskie kapcie. Bieliznę i skarpety używam zwykłe. Odpowiedz Link Zgłoś
sebeqx Re: odzież rowerowa 11.09.09, 00:14 Witam! Trochę szczegółowiej. Interesują Cię letnie skarpetki czy zimowe kurtki, może coś z asortymentu "weekendowa jazda do Powsina", szosowego, all mountain, a może etapowe wyścigi MTB? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejplonski Re: odzież rowerowa 11.09.09, 00:42 witaj, spodenki + koszulka na lato Odpowiedz Link Zgłoś