Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

odzież rowerowa

10.09.09, 19:42
    hej,

polecacie jakieś sklepu z odzieżą rowerową? w porządnej jakości i bez płacenia
    za liczny dział marketingu. najlepiej z oddziałem w wa-wie :)
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: odzież rowerowa 10.09.09, 21:12
        maciejplonski napisał:

> hej,
        >
        > polecacie jakieś sklepu z odzieżą rowerową? w porządnej jakości i bez płacenia
        > za liczny dział marketingu. najlepiej z oddziałem w wa-wie :)

Stosunkowo tanio jest w Decathlonie. Ja większość spodenek rowerowych bez
        pieluchy (Kalenji, około 50zł/szt.) mam stamtąd i pałatkę przeciwdeszczową
        (70zł/szt).

Co do koszulek i bluz, to wybrałem Barracude
        (www.barracuda.info.pl/index.html ) - pewnie nie najtańsza (120zł/szt),
        ale kumple polecali i jak na razie się nie zawiodłem. Choć w ich cienkich
        koszulkach brakuje mi stopki i kieszonki z tyłu. Grubsza już ma stopkę, a
        kieszonki nadal brak. Koszulki są trwałe - u mnie po 3 latach wyglądają jak nówki.

Kurtkę mam drogą, Rogelli Merano. Nie była tania, ani nawet pewnie średnio
        tania. Ale na kurtce, której używa się i w deszczu i w zimę przy -20 stopniach,
        wolałem nie oszczędzać. Chyba się opłaciło, bo 3 rok jeżdżę w tej samej i wciąż
        wygląda prawie jak nowa.

Koszulki z krótkim rękawem nigdy nie kupowałem. Mam tylko zdobyczne i raczej nie
        tanie. Tu niech się inni wypowiedzą, czy coś się da tanio kupić i gdzie.

Butów rowerowych tanich nie ma. Jak chcesz SPD, to minimum to 160zł na
        Shitmanowskie kapcie. Bieliznę i skarpety używam zwykłe.
      • sebeqx Re: odzież rowerowa 11.09.09, 00:14
        Witam!

Trochę szczegółowiej. Interesują Cię letnie skarpetki czy zimowe kurtki, może coś z asortymentu "weekendowa jazda do Powsina", szosowego, all mountain, a może etapowe wyścigi MTB?
        • maciejplonski Re: odzież rowerowa 11.09.09, 00:42
          witaj,

spodenki + koszulka na lato

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka