Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rama "Marvela"

IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.06.04, 09:21
    Posiadam taką ramę firmy Marvel i nie wiem co to jest za rama ,kupiłem ją od
    znajomego,ale w interku nie mogę znaleść nic na temat takiej firmy.
    Proszę o pomoc może ktoś posiada podobne cudo.Chodzi mi o każde dane na jej
    temat.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: rama "Marvela" IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.06.04, 07:08
        Pomocy!!!!!!
        Czy nikt nie posiada wiedzy na ten temat bardzo mi na tym zależy
        Pozdrawiam
        • wromario Re: rama "Marvela" 29.06.04, 09:17
          Była taka firma we Wrocławiu koło 1996 roku, później przenieśli się gdzieś pod
          Oborniki Śl. Składali w miarę przyzwoicie makrokesze. Ramy, na jakich je
          monotowali w pierwszym okresie to klasyczny trójkąt i coś na kształt podróby GT.
          Na podstawie 3 lat użytkowania, mogę powiedzieć, że nie było z nią problemów
          wytrzymałościowych, była za to potwornie ciężka. Kiedyś, to się robiło tanie
          (450-600zł) rowery :D
          • Gość: gość Re: rama "Marvela" IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.06.04, 09:42
            Dzięki za zainteresowanie ja mam właśnie taką na wzór trójkąta ale gorna rura
            jest w okolicach siodełka łamana w dół.I podobno jest aluminiowa .Czy ty może
            wiesz czy były te ramy aluminiowe?
            Pozdrawiam i dzięki
            • wromario Re: rama "Marvela" 29.06.04, 11:39
              A łapie się magnesik? Najprostszy test.
              • Gość: gość Re: rama "Marvela" IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 29.06.04, 12:50
                Prosty test nie pomyslałem
                Dzieki sprawdze w domu
                Gdybyś znalazł coś o tej firmie w necie to proszę o link bo ja już szukałem i
                nic z tego
                Pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka