parsi 18.02.13, 23:29 Gdzie znajdę ten rower z edycji limitowanej? Szukam szukam i jak dotąd tylko w PM Bike widziałem: Kross Hexagon X4 ale mam trochę daleko do sklepu... Link Zgłoś Obserwuj wątek
gom1 Re: Kross Hexagon X4 19.02.13, 06:50 O LOL.. idź do sklepu, który masz bliżej, przymierz się do "zwykłej" wersji - a jak Ci podpasuje, kup ten limitowany. Ja pierdziu, jaki ordynarny SPAM. Obsługa sklepu wie, że robisz im czarny PR? Zgłoszone do usunięcia. Link Zgłoś
Gość: BennyKom Re: Kross Hexagon X4 IP: *.leon.com.pl 20.02.13, 13:24 Ja nawet nie wiedziałem że taki model Krossa istnieje! Ten sklep to chyba jakiś nowy bo pierwsze widze... Ale fajnie że mają takie rowerki, w tym roku kupuję górala to wezmę ich pod uwagę. Link Zgłoś
Gość: monia Re: Kross Hexagon X4 IP: *.internetia.net.pl 24.02.13, 15:52 faktycznie to jedyny sklep gdzie można dostać X4-kę Link Zgłoś
Gość: gosciuwa Re: Kross Hexagon X4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.13, 09:26 Też kupiłem HExagona w sklepie www.pmbike.pl . Nigdzie indziej nie mieli rozmiaru M w kolorze białym Link Zgłoś
Gość: KLM Re: Kross Hexagon X4 z PM BIKE ssie :D IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.03.13, 19:29 Strasznie g...y rower więc nic dziwnego, że go tylko w g...m sklepie sprzedają, ale co się dziwić g...y rower, g...y sklep i SPAM też g...y. Link Zgłoś