Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nocna masa 24/25

22.07.04, 12:26
    Witam wszystkich.
    Byłem na poprzedniej nocnej masie i było naprawdę nieżle, szczególnie odcinek
    przy cytadeli i w lasku młocińskim. Może by tak na tej wyprawie rozszeżyć owe
    odcinki np. o pętle w lasku młocińskim może trochęwięcej po bielańskim i nie
    zapominajmy o lesie kabackim. W myśl zasady im ciemniej tym większa frajda
    oczywiście dla tych którzy mają światła. Może ktoś z was zna jakieś "mroczne"
    miejsca po których mozna by pojeżdzić i nie koniecznie chodzi mi o pragę, tam
    nawet za dnia jest mrocznie...
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: Nocna masa 24/25 23.07.04, 15:43
        night_hawk napisał:

> Witam wszystkich.
        > Byłem na poprzedniej nocnej masie i było naprawdę nieżle, szczególnie odcinek
        > przy cytadeli i w lasku młocińskim. Może by tak na tej wyprawie rozszeżyć owe
        > odcinki np. o pętle w lasku młocińskim może trochęwięcej po bielańskim i nie
        > zapominajmy o lesie kabackim.

Eeeee... to już było :-P

> Może ktoś z was zna jakieś "mroczne"
        > miejsca po których mozna by pojeżdzić i nie koniecznie chodzi mi o pragę, tam
        > nawet za dnia jest mrocznie...

Praga już też byłą na Nocnej Masie i było spoko... a może wybrac się pod Areszt
        na Białołęce... tam może by mroczno nocą, choć to straszliwe zadupie ;-)
      • nemka27 Re: Nocna masa 24/25 24.07.04, 00:15
        sluchajcie mam male pytanko.....na ostatniej nocnej masie ktos z was mial do
        sprzedazy lampki przednie do pedzidelka.... bedziecie jeszcze je jutro
        mieli...jesli tak to czy napewno i za ile....bo nie weim czy mam isc jutro do
        sklepu i sobie sama kupic...nie chce sie juz narazac na nic nie widzenie ;)....
        prosze was o odpowiedz najlepiej na gg 6736635 lub tlena....
        nemka27@tlen.pl .....dzieki z gory :) pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka