grudzien_lwo Re: [foty] legionowo 23.04.05, 13:25 Witam Wszystkich. Rówież tutaj: www.masa.kwiecien.prv.pl pozdrawiam Grudzień Link Zgłoś
roberttak Re: [foty] legionowo 23.04.05, 13:40 pytanie do olka, czy moge w razie czego jakies foty dac do miejscowych gazet? i czy jesli bedzie to potrzebne to uzyskac lepsza ich jakosc -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
olecky Re: [foty] legionowo 23.04.05, 13:49 roberttak napisał: > czy moge w razie czego jakies foty dac do miejscowych gazet? mozesz za podaniem autora / zrodla. > czy jesli bedzie to potrzebne to uzyskac lepsza ich jakosc w wiekszej rozdzielczosci zachowalem tyle te z ksiezycem + pare artystycznych, ktore niespecjalnie sie nadaja do gazety. pozdrawiam, olek Link Zgłoś
michrosss Re: [foty] legionowo 23.04.05, 14:53 olecjy a co ty tylko 7 zdjec zrobiłes czy jakos sie otwiera nastepna strone moze??? Link Zgłoś
roberttak Re: [foty] legionowo 23.04.05, 21:07 gru (gudzien) wsadzil do netu wszystki 343 cykniete przeze mnie foty, wiec po koleji www.masalegionowo.prv.pl nastepnie --> forum --> tam post z fotami z kwietniowej masy i tam link do spakowanych -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
lukaszolszewski Re: [foty] legionowo 23.04.05, 21:17 Ciekawe kto to wszystko będzie miał czas obejrzeć? Połowa z tych zdjeć to te które wykonywałeś oślepiając nas fleszem?;-) Link Zgłoś
roberttak Re: [foty] legionowo 23.04.05, 21:32 no czekamy na twoje foty, i skelera oczywiscie, bo na razie nie wiele mam co sie do druku nada -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
roweroraffi Re: [foty] legionowo 23.04.05, 22:55 roberttak napisał: > gru (gudzien) wsadzil do netu wszystki 343 cykniete przeze mnie foty> -- Albo jesteś geniuszem i wszystkie 343 wyszły Ci ostre, nie rozmazane itp (czyli pewnie musiałbyć z 600 zrobić by tyle było dobrych), a w dodatku miałeś full czasu na obróbkę każdego chociażby odpowiednio kadrując, albo nawrzucałeś w net kupę nieużytecznego shitu, którego nikt nie przejży nigdy nawet do połowy. Dziś już próbowałem oglądać czyjeś zdjęcia z Legionowa... było tego ponad setka, a po 20 miałem już dość i oglądanie zakończyłem... co jedno to gorzej wykadrowane, bardziej nieostre, rozmazane. Zatem prośba po raz wtóry: Nie wrzucajcie shitu... lepiej 10 dobrych, niż 100 fatalnych wrzucić, a przy okazji oszczędzicie ludzi na modemach, słabych łączach i... swoje łącze i czas, bo wysyłanie do netu 100 fot w rozsądnej wielkości+robienie do nich galerii trwa sporo. Link Zgłoś
roberttak Re: [foty] legionowo 23.04.05, 23:04 ej ja tylko robilem, a wrzucal gru :D mi obejrzenie 343 fot nie zajelo duzo czasu, sciagnalem je wszystkie zipowane a nastepnie acdsee viewer, a wielu ludzi potem pisze, ale wyslij wszystkie foty bo moze na nich jestesmy chcemy obejrzec itp... kazdemu nie dogodzisz niestety :P -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
roberttak relacja prasowa 27.04.05, 20:23 www.wkk.waw.pl/konto1/foto/gpk.jpg zaswiadczam ze wszelkie bledy szczegolnie te gramatyczno logiczne sa wynikiem ingerencji redakcji w moj tekst -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś
roberttak Re: jak ktos lubi ogladac lub czytac 28.04.05, 14:09 www.wkk.waw.pl/konto1/foto/przyczepka.html www.wkk.waw.pl/konto1/foto/tiok.jpg [gazeta to i owo] -- JeżU www.masalegionowo.prv.pl Link Zgłoś