Gość: Fred Milson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:25 Też chciałbym kupić tą książkę. Może ktoś może odsprzedać lub wie gdzie ona jest do kupienia. pmartynski@zhr.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:08 a kolega zna angielski? Link Zgłoś
Gość: pm Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:25 A masz tą książkę w oryginale ? Link Zgłoś
Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:39 tej nie mam ale na osiołku jest znacznie lepsza. Link Zgłoś
Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:29 wpisz w mułku - Barnett's bicycle manual - to elementarz a nawet trochę wiecej. Jakieś 11MB. Zobaczysz że istnieją naprawdę dobre ksiażki - szkoda że nie do dostania w Polsce Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:38 Mam służbowego laptopa i zakaz instalowania czegokolwiek. Z osiołka nie mogę kożystać czy istnieje możliwość przesłąnia mi tej książki mailem. ??? Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 03:30 Jak chcesz naprawiać rower MTB/ROAD posiadający podzespoły renomowanych firm to polecam: parktool.com/repair_help/FAQindex.shtml (omówiona dokładnie budowa/konserwacja/regulacja) a jak chcesz poprawić/sprawdzić swoją pozycję na rowerze wrenchscience.com (po prawej ramka WS Sizing System) Pozdrowerek Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:02 A może ma ktoś Barnett's bicycle manual.??? Link Zgłoś
Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:44 a masz coś ciekawego na wymianę? Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:26 Niestety z książek o tematyce rowerowej mam tylko papierowe. Rowerem pasjonuję się od niedawna i mimo podeszłego wieku mam nadzieję wiele nadrobić, jeżdżę 20 km dziennie bez wzglęgu na pogodę od kwietnia do śniegów. Gdybyś mógł mi pomóc i przesłać tę książkę (próbuję sam konserwować i regulować rower) będę wdzięczny rymaniak@onboard.pl Link Zgłoś
dr.rocco Re: Rower naprawa konserwacja etc 19.08.05, 14:22 Nie latwo kupic ksiazki o tematyce rowerowej , u nas w miescie ( nie malym ) jak szukam czegos o kolarstwie czy cos w tym rodzaju to nigdy nie maja , i trzeba zamawiac jesli maja to w magazynach , bo jak ostatnio chodzilem za kronika Tour de France , to nie moglem tego nigdzie kupic. Malo popularne sa w ksiegarniach ksiazki o tematyce rowerowej Link Zgłoś
diafora Re: Rower naprawa konserwacja etc 19.08.05, 14:53 A ja sobie kupiłam we Francji wydawnictwo albumowe o historii Tour de France z historycznymi zdjęciami sprzed lat.Super. Poznałam nawet osobiście Rajmounda Poulidora przy okazji oglądania jednego z etapów w Tour`e. Sporo było też specjalnych numerów gazet rowerowych poświęconych Tour de France... Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:07 Dziękuję za wsparcie mnie jednak chodzi o tę jedną książkę, szkoda że nie możecie mi pomóc. Pozdrawiam Link Zgłoś
dr.rocco Re: Rower naprawa konserwacja etc 22.08.05, 01:11 No wlasnie , w tym zasciankowym kraju nie latwo jest cos kupic z takich rzeczy , a we francji to wiem , ze nie problem , bo tez tam robilem zakupy. Link Zgłoś