Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rower naprawa konserwacja etc

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:25
    Też chciałbym kupić tą książkę. Może ktoś może odsprzedać lub wie gdzie ona
    jest do kupienia.
    pmartynski@zhr.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:08
        a kolega zna angielski?
        • Gość: pm Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:25
          A masz tą książkę w oryginale ?
          • Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:39
            tej nie mam ale na osiołku jest znacznie lepsza.
            • Gość: pm Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:41
              ???
              • Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:29
                wpisz w mułku - Barnett's bicycle manual - to elementarz a nawet trochę wiecej.
                Jakieś 11MB. Zobaczysz że istnieją naprawdę dobre ksiażki - szkoda że nie do
                dostania w Polsce
                • Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:38
                  Mam służbowego laptopa i zakaz instalowania czegokolwiek.
                  Z osiołka nie mogę kożystać czy istnieje możliwość przesłąnia mi tej książki
                  mailem. ???
                  • Gość: Jacu Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 03:30
                    Jak chcesz naprawiać rower MTB/ROAD
                    posiadający podzespoły renomowanych firm
                    to polecam:

parktool.com/repair_help/FAQindex.shtml
                    (omówiona dokładnie budowa/konserwacja/regulacja)

a jak chcesz poprawić/sprawdzić swoją pozycję na rowerze
                    wrenchscience.com (po prawej ramka WS Sizing System)

Pozdrowerek
                    • Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:02
                      A może ma ktoś Barnett's bicycle manual.???
                      • Gość: cykloza Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:44
                        a masz coś ciekawego na wymianę?
                        • Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:26
                          Niestety z książek o tematyce rowerowej mam tylko papierowe.
                          Rowerem pasjonuję się od niedawna i mimo podeszłego wieku mam nadzieję wiele
                          nadrobić, jeżdżę 20 km dziennie bez wzglęgu na pogodę od kwietnia do śniegów.
                          Gdybyś mógł mi pomóc i przesłać tę książkę (próbuję sam konserwować i regulować
                          rower) będę wdzięczny rymaniak@onboard.pl
      • dr.rocco Re: Rower naprawa konserwacja etc 19.08.05, 14:22
        Nie latwo kupic ksiazki o tematyce rowerowej , u nas w miescie ( nie malym )
        jak szukam czegos o kolarstwie czy cos w tym rodzaju to nigdy nie maja ,
        i trzeba zamawiac jesli maja to w magazynach , bo jak ostatnio chodzilem za
        kronika Tour de France , to nie moglem tego nigdzie kupic. Malo popularne
        sa w ksiegarniach ksiazki o tematyce rowerowej
        • diafora Re: Rower naprawa konserwacja etc 19.08.05, 14:53
          A ja sobie kupiłam we Francji wydawnictwo albumowe o historii Tour de France z
          historycznymi zdjęciami sprzed lat.Super. Poznałam nawet osobiście Rajmounda
          Poulidora przy okazji oglądania jednego z etapów w Tour`e. Sporo było też
          specjalnych numerów gazet rowerowych poświęconych Tour de France...
          • Gość: Marek Re: Rower naprawa konserwacja etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:07
            Dziękuję za wsparcie mnie jednak chodzi o tę jedną książkę, szkoda że nie
            możecie mi pomóc.
            Pozdrawiam
            • dr.rocco Re: Rower naprawa konserwacja etc 22.08.05, 01:11
              No wlasnie , w tym zasciankowym kraju nie latwo jest cos kupic z takich
              rzeczy , a we francji to wiem , ze nie problem , bo tez tam robilem
              zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka