beatboxer 03.10.05, 15:03 Chce sie pytnĄć kto jedzie do wołomina i kto bedzie na Zamkowym o umowionej 16:15? Link Zgłoś Obserwuj wątek
czarny357 Re: Wołomin 7 X 03.10.05, 15:52 Jadę, ale nie sam i nieco inną trasą... Widzimy się na placu w Wołominie : ) Link Zgłoś
stegnex Re: Wołomin 7 X 03.10.05, 23:30 Siemanko... No my chyba "wytniemy" z Czarnym - troszkę po swojemu czy jakoś tak. W każdym razie sprzed siedziby ZUSu na Czerniakowskiej zdaje się ale jeszce nie ustaliliśmy godziny odjazdu. Może i Mnich (który jest jeden!) by się skusił tą drogą?! Bo jeśli chodzi o powrót to nie ma problemu, pewnie wrócimy razem. Chyba na 18stą do Wołomina to dotrzemy... jak nie będę prowadził <hi,hi> Pozdrawiamy STEGNEX (VITO&IZA) Link Zgłoś
stegnex Re: Wołomin 7 X 04.10.05, 13:33 Witam ponownie... Proponuję wyruszyć w piątek na Masę do Wołomina ok. 16.15-16.30 spod ZUSu na Czerniakowskiej taką oto trasą: siekierkowską, Umińskiego, Fieldorfa, Chłopickiego, Chełmżyńska, ew. potem w prawo w Strażacką i przez las i na rondzie w prawo na Zielonkę, albo wcześniej na Chełmżyńskiej dalej prosto do Ząbek i w prawo, przez Zielonkę, Turów do Wołomina. Zdecydujemy po drodze, ale myślę, że dla twardogruntowców taka dróżka będzie najkrótsza z Mokotowa Dolnego. Chętnych proszę o zgłaszanie się poprzez forum (to poczekamy na każdego) i ewentualne sugestie dotyczące trasy i godziny też nie pozostaną bez echa. Pozdrawiamy STEGNEX (VITO&IZA) Link Zgłoś
sonek Re: Wołomin 7 X 05.10.05, 13:58 OKI. BO NIE ZDAZYLBYM DOTRZEC POD KOLUMNE. DO ZOBACZYSKA POZDRO Link Zgłoś
beatboxer Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 15:08 przypominam ze tresc mego watku głosi: kto jedzie z zakowego. nie pytam sie czy ktos jedzie skrotem trylko kto z zamkowego?? Link Zgłoś
czarny357 Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 16:40 Nikt jakoś nie kwapi się odpowiedzieć...tak czy owak kwestia dotyczy miejsca, w które i tak udajemy się wszyscy. Korzystamy więc z założonego tematu, by nie zalewać forum kolejnym już, o tejże samej tematyce : ) A może zamiast się bulwersować, zabrałbyś się po prostu z nami po drodze? Hm? Co do trasy; może być, ale myślałem nad jeszcze jedną alternatywą. Mianowicie: od znanego osobom jeżdżącym na otwocką masę skrzyżowania Marsa/Płowiecka właśnie dalej Marsa, Cyrulików, Chruściela "Montera" do pętli "Rembertów-AON". Stamtąd dalej al. Sztandarów, Mokrym Ługiem Wyjechalibyśmy na trasę w Zielonce i dalej już na Pl. 3 Maja w Wołominie. Link Zgłoś
stegnex Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 17:58 Witam... Może być, pewnie... tym bardziej, że opisaną przeze mnie traską jeszcze nie jechałem i jasne, że wolę jechać tą drogą którą ktoś zna!!! Pozdrawiam STEGNEX (VITO&IZA) Link Zgłoś
stegnex Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 18:00 Siemka. Treść treścią ale temat mówi sam za siebie i dotyczy Wołomiśkiej Masy. Każdy ma prawo wyboru... A zamkowego na pewno też ktoś będzie śmigał do Wołomina. Pozdrawiam STEGNEX (VITO) Link Zgłoś
beatboxer Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 19:07 hmmm.... jak wy jedziecie na płowieka/ostrobramską to moze i ja pojade? ale raczej bede na zamkowym o 16:10;) Postrofka Link Zgłoś
beatboxer Re: Wołomin 7 X 07.10.05, 13:26 No wiec to juz dzis!! Pamietajcie - 16:15 na placu zamkowym!! Link Zgłoś
arteq Re: Wołomin 7 X 07.10.05, 16:11 Czy ktoś będzie jechał może na szosówce? Bo dopiero wróciłem do domu i skojarzyłem, że to dzisiaj... Najwyżej pojade sobie sam, tylko problem w tym, że ni cholery nie mam pojęcia gdzie jest ten rynek w Wołominie :/ Link Zgłoś
beatboxer Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 21:31 Witam! około godziny 16:20 ekipa z Warszawy ruszyła do Wołomina. Niestety jeden chłopak po drodze sie zgubił.... e nie komentujmy. Nastepnie ok. 17:30 bylismy na rynku w Wołominie. Poczekalismy chwilkę az przyjechały wszystkie 82 osoby i ruszylismy na podboj Wołomina. Jezdzilismy tu i tam..... Nie było incydentów zadnych groznych wyapdków itp. Za to jednak nie brakowało niskosiodełkowców. Jakos sie przezyło. Nastepnie w godzinka podwieczornych zakonczylismy mase , nie ktorzy poszli na ognisko, a inni wrocili do domu. Pozdrawiam całą ekipe z ktora jechałem do Wolomina i z ktorymi wracałem do Warszawy. Po rozstaniu sie z ekipą na Ostrobramskiej zdarzył mi sie niemiły incydent i niewielki wypadek ale nic mi nie jest - zdarte kolano i siniaki. Przed chwila wpadłem do domu. ZA mną ok. 75 km. Do zobaczenia na kolejnej masie;) Link Zgłoś
stegnex Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 22:46 Witamy serdecznie... Faktycznie, zgadzamy się z naszym przedmówcą - było spokojnie i sympatycznie! Nie raz wracając "kończyła nam się droga" ale jakoś dotarliśmy do domów... prawie bez przeszkód (oczywiście kilkunastominutowy postój na moście Siekierkowskim z obserwacją całkiem milutkiej panoramy Warszawy po zmroku)! Do następnego miłego spotkania na którejś z nadchodzących Mas Krytycznych. Pozdrawiamy Czarnego z którym jechaliśmy w obie strony i dzielnego BeatBoxera który ostro walczył z poboczem... a na koniec przegrał z Kobietą, smyczą i jej psem (będzie dobrze!)! VITO&IZA Link Zgłoś
arteq Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 22:57 > Pozdrawiamy Czarnego z którym jechaliśmy w obie strony i dzielnego BeatBoxera > który ostro walczył z poboczem... a na koniec przegrał z Kobietą, smyczą i jej > psem (będzie dobrze!)! My wracając też mieliśmy podobną przygodę... Pewna pani postanowiła sprawdzić czy rozpędzony rowerzysta jest w stanie przez nią jakoś magicznie przeniknąć jeżeli wejdzie mu pod koła w ostatniej chwili. Przy odpowiednio dużych energiach w fizyce kwantowej takie numery przechodzą, u nas niestety się nie udało ;-) Na szczęście nikomu nic się nie stało. Link Zgłoś
beatboxer Re: Wołomin 7 X- RELACJA 08.10.05, 18:16 hmmm. teraz prosze o dodawanie linków do zdjec z Wolomina. Wiem ze Pimpf ma ale prosze rowniez o inne;) Link Zgłoś