Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wołomin 7 X

03.10.05, 15:03
    Chce sie pytnĄć kto jedzie do wołomina i kto bedzie na Zamkowym o umowionej
    16:15?
    Obserwuj wątek
      • czarny357 Re: Wołomin 7 X 03.10.05, 15:52
        Jadę, ale nie sam i nieco inną trasą...
        Widzimy się na placu w Wołominie : )
        • stegnex Re: Wołomin 7 X 03.10.05, 23:30
          Siemanko...

No my chyba "wytniemy" z Czarnym - troszkę po swojemu czy jakoś tak. W każdym
          razie sprzed siedziby ZUSu na Czerniakowskiej zdaje się ale jeszce nie
          ustaliliśmy godziny odjazdu. Może i Mnich (który jest jeden!) by się skusił tą
          drogą?! Bo jeśli chodzi o powrót to nie ma problemu, pewnie wrócimy razem.
          Chyba na 18stą do Wołomina to dotrzemy... jak nie będę prowadził <hi,hi>

Pozdrawiamy
          STEGNEX (VITO&IZA)
          • stegnex Re: Wołomin 7 X 04.10.05, 13:33
            Witam ponownie...

Proponuję wyruszyć w piątek na Masę do Wołomina ok. 16.15-16.30 spod ZUSu na
            Czerniakowskiej taką oto trasą: siekierkowską, Umińskiego, Fieldorfa,
            Chłopickiego, Chełmżyńska, ew. potem w prawo w Strażacką i przez las i na
            rondzie w prawo na Zielonkę, albo wcześniej na Chełmżyńskiej dalej prosto do
            Ząbek i w prawo, przez Zielonkę, Turów do Wołomina. Zdecydujemy po drodze, ale
            myślę, że dla twardogruntowców taka dróżka będzie najkrótsza z Mokotowa Dolnego.
            Chętnych proszę o zgłaszanie się poprzez forum (to poczekamy na każdego) i
            ewentualne sugestie dotyczące trasy i godziny też nie pozostaną bez echa.

Pozdrawiamy
            STEGNEX (VITO&IZA)
            • sonek Re: Wołomin 7 X 05.10.05, 13:58
              OKI. BO NIE ZDAZYLBYM DOTRZEC POD KOLUMNE.
              DO ZOBACZYSKA
              POZDRO
      • beatboxer Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 15:08
        przypominam ze tresc mego watku głosi: kto jedzie z zakowego. nie pytam sie czy
        ktos jedzie skrotem trylko kto z zamkowego??
        • czarny357 Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 16:40
          Nikt jakoś nie kwapi się odpowiedzieć...tak czy owak kwestia dotyczy miejsca, w
          które i tak udajemy się wszyscy. Korzystamy więc z założonego tematu, by nie
          zalewać forum kolejnym już, o tejże samej tematyce : )
          A może zamiast się bulwersować, zabrałbyś się po prostu z nami po drodze? Hm?

Co do trasy; może być, ale myślałem nad jeszcze jedną alternatywą. Mianowicie:
          od znanego osobom jeżdżącym na otwocką masę skrzyżowania Marsa/Płowiecka
          właśnie dalej Marsa, Cyrulików, Chruściela "Montera" do pętli "Rembertów-AON".
          Stamtąd dalej al. Sztandarów, Mokrym Ługiem Wyjechalibyśmy na trasę w Zielonce
          i dalej już na Pl. 3 Maja w Wołominie.
          • stegnex Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 17:58
            Witam...

Może być, pewnie... tym bardziej, że opisaną przeze mnie traską jeszcze nie
            jechałem i jasne, że wolę jechać tą drogą którą ktoś zna!!!

Pozdrawiam
            STEGNEX (VITO&IZA)
        • stegnex Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 18:00
          Siemka.
          Treść treścią ale temat mówi sam za siebie i dotyczy Wołomiśkiej Masy. Każdy ma
          prawo wyboru... A zamkowego na pewno też ktoś będzie śmigał do Wołomina.

Pozdrawiam
          STEGNEX (VITO)
          • beatboxer Re: Wołomin 7 X 06.10.05, 19:07
            hmmm.... jak wy jedziecie na płowieka/ostrobramską to moze i ja pojade? ale
            raczej bede na zamkowym o 16:10;) Postrofka
            • beatboxer Re: Wołomin 7 X 07.10.05, 13:26
              No wiec to juz dzis!! Pamietajcie - 16:15 na placu zamkowym!!
              • lakiana Re: Wołomin 7 X 07.10.05, 13:59
                ciekawe, czy będziesz sam ;)
      • arteq Re: Wołomin 7 X 07.10.05, 16:11
        Czy ktoś będzie jechał może na szosówce? Bo dopiero wróciłem do domu i
        skojarzyłem, że to dzisiaj... Najwyżej pojade sobie sam, tylko problem w tym, że
        ni cholery nie mam pojęcia gdzie jest ten rynek w Wołominie :/
        • beatboxer Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 21:31
          Witam! około godziny 16:20 ekipa z Warszawy ruszyła do Wołomina. Niestety jeden
          chłopak po drodze sie zgubił.... e nie komentujmy. Nastepnie ok. 17:30 bylismy
          na rynku w Wołominie. Poczekalismy chwilkę az przyjechały wszystkie 82 osoby i
          ruszylismy na podboj Wołomina. Jezdzilismy tu i tam..... Nie było incydentów
          zadnych groznych wyapdków itp. Za to jednak nie brakowało niskosiodełkowców.
          Jakos sie przezyło. Nastepnie w godzinka podwieczornych zakonczylismy mase ,
          nie ktorzy poszli na ognisko, a inni wrocili do domu. Pozdrawiam całą ekipe z
          ktora jechałem do Wolomina i z ktorymi wracałem do Warszawy. Po rozstaniu sie z
          ekipą na Ostrobramskiej zdarzył mi sie niemiły incydent i niewielki wypadek ale
          nic mi nie jest - zdarte kolano i siniaki. Przed chwila wpadłem do domu. ZA mną
          ok. 75 km. Do zobaczenia na kolejnej masie;)
          • stegnex Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 22:46
            Witamy serdecznie...

Faktycznie, zgadzamy się z naszym przedmówcą - było spokojnie i sympatycznie!
            Nie raz wracając "kończyła nam się droga" ale jakoś dotarliśmy do domów...
            prawie bez przeszkód (oczywiście kilkunastominutowy postój na moście
            Siekierkowskim z obserwacją całkiem milutkiej panoramy Warszawy po zmroku)!

Do następnego miłego spotkania na którejś z nadchodzących Mas Krytycznych.

Pozdrawiamy Czarnego z którym jechaliśmy w obie strony i dzielnego BeatBoxera
            który ostro walczył z poboczem... a na koniec przegrał z Kobietą, smyczą i jej
            psem (będzie dobrze!)!

VITO&IZA
            • arteq Re: Wołomin 7 X- RELACJA 07.10.05, 22:57
              > Pozdrawiamy Czarnego z którym jechaliśmy w obie strony i dzielnego BeatBoxera
              > który ostro walczył z poboczem... a na koniec przegrał z Kobietą, smyczą i jej
              > psem (będzie dobrze!)!

My wracając też mieliśmy podobną przygodę... Pewna pani postanowiła sprawdzić
              czy rozpędzony rowerzysta jest w stanie przez nią jakoś magicznie przeniknąć
              jeżeli wejdzie mu pod koła w ostatniej chwili. Przy odpowiednio dużych energiach
              w fizyce kwantowej takie numery przechodzą, u nas niestety się nie udało ;-) Na
              szczęście nikomu nic się nie stało.
              • beatboxer Re: Wołomin 7 X- RELACJA 08.10.05, 18:16
                hmmm. teraz prosze o dodawanie linków do zdjec z Wolomina. Wiem ze Pimpf ma ale
                prosze rowniez o inne;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka