beatboxer 30.10.05, 21:06 Witam! Ktos sie na mase wolominska wybiera? Byłbym bardzo rad;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
heineken5 Re: III Masa Wołomin 31.10.05, 15:31 hmm moze ja... jak zakupie jakes swiatelko ;/ Link Zgłoś
beatboxer Po III Masie w Wołominie 04.11.05, 22:23 Witam!!! O godzinie 16:20 z placu Zamkowego ruszyło 2 rowerzystów. Wogole nie zorientowani w terenie jakos około godziny 17:20 bylismy na placu 1 maja w Wolominie. O godzinie 18:15 35 ocob rusylo na podbuj Wolomina. Nie bylo zadnych stłuczek, a i nawet niskopsiodełkowcow było mało. Potem zrobiło sie z nas 38 osob. Okokło godziny 20:00 masa dobiegła konca. Ekipa Warszawska(Mnich, Schwefel, Czarny, Jaco oraz Michał) poczekala troszke, odpoczeła, posmiała sie i ryszyła. Dalsze wydarzenia zachowam dla siebie..... Wrociłem własnie do domuku!! Ogolnie było super!!! Pozdrawiam w/w osoby oraz innych z Wolomina!!! Do zobaczenia za miesiac!! Link Zgłoś
rano1 Re: III Masa Wołomin 05.11.05, 17:56 Fajnie, że idea MASY rozprzestrzenia się. Oglądając zdjęcia wydawało mi się jednak, że nie wszyscy mieli światełka...to sprawa bezpieczeństwa nas wszystkich. Dlatego zawsze zwracam na to uwagę. Link Zgłoś