gromanik 31.03.06, 16:02 o 13:05 w Hospicjum Onkologicznym na Pileckiego + mój tata... O w mordę... :(::::::::::::::::::: [*] Link Zgłoś Obserwuj wątek
kazza Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 31.03.06, 20:23 współczuję ['] pomodlę się za niego, trzymaj się!! Link Zgłoś
stegnex Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::: 31.03.06, 21:53 - współczuję... pozdrawiam... trzymaj się! Link Zgłoś
gromanik Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 01.04.06, 01:13 Chciąłem w tym trudnym dla mnie dniu każdemu z was podziękować,za to,że moglibyście być dla mnie oparciem, że nie byłem sam... Dobrze, że jesteście... Szczególnie Tobie, Czajniku chcę podziękować... Link Zgłoś
gromanik Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::: 11.10.06, 01:05 Chciałem też z perspektywy czasu podziękować wszystkim, którzy byli na marcowej masie, tym z którymi rozmawiałem i tym, którzy po prostu obok mnie jechali o niczym nie wiedząc, tym którzy słuchali/nie gadali gdy dziękowałem przez megafon na placu Bankowym za to że mogłem z wami być, bo było to dla mnie ogromniastym wsparciem. Kazzie i innym którzy się modlili serdeczne Bóg zapłać (np. za rower:), a Tobie, Boże za to,że tata umarł właśnie tego dnia, w ostatni pt marca, gdyby stało się inaczej mogłoby być mi znacznie trudniej... Bóg jest wspaniały(kiedyś mi zesłał babę, a potem was i dzięki temu tamtego dnia nie byłem sam) dx i szacun Link Zgłoś
kriss67 Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 01.04.06, 07:17 (::::::::::::::::::::::::::: Link Zgłoś
roweroraffi Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 01.04.06, 07:40 Kondolencje ju ż Ci składałem. Teraz więc już tylko [*] Link Zgłoś
nrs_krowa Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 11.10.06, 12:03 Trzymaj sie !!! [*] Link Zgłoś
mili28 Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::: 11.10.06, 14:15 Trzymaj się i odezwij do mnie Link Zgłoś
evvcik Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::: 11.10.06, 14:43 Zanim znow sie pojawia posty ze swieczkami - pragne zwrocic uwage ze Tata Grzeska zmarl w marcu 2006 ... Grzes chcial tylko podziekowac "z perspektywy czasu" za okazane wspolczucie i pomoc. Link Zgłoś
gromanik Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::: 11.10.06, 23:07 Dzięki Ewcik, nawet ja bym tego tak trafnie nie ujął. Chcesz być moim rzecznikiem forumowym? ;) Link Zgłoś
evvcik Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::: 12.10.06, 00:20 Nawet bym nie śmiała... ;-) Link Zgłoś
roweroraffi Re: :(::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::: 12.10.06, 23:53 gromanik napisał: > Dzięki Ewcik, nawet ja bym tego tak trafnie nie ujął. Chcesz być moim > rzecznikiem forumowym? ;) A jakie wynagrodzenie oferujesz? ;-) Link Zgłoś