Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trek 4500 czy Gary Fisher do 2000 zł

15.09.06, 22:09
    Witam !
    Pewnego dnia wybrałem się po buty do Krakowa do Plazy. Wszedłem do sklepu
    sportowego i zobaczyłem Treka 4500 za 2000 zł. I teraz pojawia się
    pytanie.Czy lepiej kupić Treka 4500 za 2000 zł czy jakiegoś Gary Fishera do
    2000 zł. Prosze, pomóżcie...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maniek Jeden Czort IP: *.elpos.net 16.09.06, 10:57
        Wg mnie to jeden czort czy to bedzie GF czy Trek. Jak powiedział poeta[Korwin
        Mikke:)] to wybór między tyfusem a cholerą. Amerykańskie know how made in
        taiwan z osprzętem 1-2 klasy niższe niż inne rowery. Dodać musze ze w cenie
        jest również bonus dla sprzedawcy żeby ci wcisneli ten sprzet. Powiedz prosze
        czy w czasie namawiania, mówili że rama jeździ sama:) Czytaj koncentrowali sie
        na ramie odwracająć uwagę od osprzętu. Pamiętaj american companies płacą grube
        bonusy za zrealizowanie planu sprzedażowego! I to nie dotyczy tlko rowerów!
        Tewż kiedys myslalem o T4500 ale odpuścuiłem sobie. Za te pienioądze mozna
        poszukac czegos lepszego!!!
        • sugar.and.spice Re: Jeden Czort 16.09.06, 15:12
          Gość portalu: Maniek napisał(a):

Za te pienioądze mozna
          > poszukac czegos lepszego!!!

np. czego?
          • xynox Re: Jeden Czort 17.09.06, 11:38
            Właśnie, jaki rower... Nie kupie Kelly's, bo Słowacki. Gianta nie kupie, bo nie
            mam przekonania do tej marki rowerów... Kumple jeżdżą Giantami i chcą zmienić
            na Treka/GF. Authora tesh nie kupie, bo moja rodzinka jeździ nimi i all się
            jebie. A qmpel jeździ Trekiem 4300 i nic się nie jebie... Więc chyba wolę wydać
            kasę na rame niż na lepszy osprzęt... W Treku 4500 mam tą samą ramę i ciut
            lepszy osprzęt za niewiele większą cene. Chciałbym się jeszcze zapytać o
            możliwości GF'a, jaki Gary Fisher do 2000 zł. Więc proszę, nie piszcie postów
            typu "Poszukaj lepszy rower"... Ja pytam o radę co lepsze-Trek 4500 czy jakiś
            GF do 2000 zł.
            • Gość: Maniek Właściciel treka 3900 IP: *.elpos.net 18.09.06, 15:10
              Napisałem wyżej! Bez różnicy! Inny design! Idz do sklepu i sie przymierz! Ja
              dalem sie nabrac kupujac synowi T3900.
              • dr.rocco Re: Właściciel treka 3900 18.09.06, 16:14
                Wez treka , ale gary to jest to samo , jesli potrafisz , to kup sama rame treka
                i reszte samemu zmontowac , z tego co sie oplaca i co warto.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka