Gość: barso IP: *.piotrkow.net.pl 07.04.07, 17:10 Witam Mam pytanie do znawców, czy model Saphixa z 07 roku jest dużo lepszy od Wiem że są różnice w osprzęcie ale czy duże.Dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 Re: Kellys Saphix 2006 - 07 jakie różnice 07.04.07, 18:35 Różnica w amortyzatorze nadal nie jest znacząca. W obu wersjach nie ma blokady. W 2006 były manetki obracane, w tego rocznym są zwykłe. Kwestia gustu, ja jestem bardziej przyzwyczajony do rozwiązania tegoroczego. Ale oba rozwiązania mają swoich zwolenników. Nie ma znaczących zmian w napędzie. Pedały są lepsze w modelu tegorocznym O oponach nie mogę się wypowiedzieć, ani ja, ani znajomi nie zajeżdżaliśmy żadnej z montowanych w tych rowerach. Podsumowując: jedyna znacząca różnica to pedały, nowe platformy mogą być warte 45-60 złotych. Jeśli ubiegło roczny model jest tańszy o więcej niż te 60 złotych, to bierz go. Ponieważ bierzesz miniej chodliwy ubiegłoroczny model, spróbuj wyciągnąć od sprzedawcy jakiś bonus, na przykład komplet oświetlenia. Link Zgłoś