czajnik74 21.09.07, 08:23 Witam, Jak ktoś jeszcze nie śpi, zapraszam na krótką aducyję do VOX FM, 93.30, zdaje się między 9.00 a 10.00, gdzie jak zwykle z miłą chęcia tłumaczę co to jest masa: voxfm.pl/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
czerwonolicy Re: [media] VOX FM dziś 21.09.07, 10:03 czajnik74 napisał: > Jak ktoś jeszcze nie śpi, zapraszam na krótką aducyję do VOX FM, > 93.30, zdaje się między 9.00 a 10.00, gdzie jak zwykle z miłą chęcia > tłumaczę co to jest masa: > voxfm.pl/ Słuchałem, nagrałem :D najbardziej podobał mi się opis problemu kultury kierowców. "mijanie rowerzysty ... serducho takiego rowerzysty którego kierowca mija 50 na godzinę na grubość lakieru to jest okropne uczucie ... i wtedy taka wzbiera złość w tym rowerzyście i zazwyczaj kończy się to tym że jedzie środkiem pasa ... i blokuje całą jezdnię i nie można się mu naprawdę dziwić bo jak raz zakosztował czegoś takiego to drugi raz tego nie chce" Link Zgłoś
stiv26 Re: [media] VOX FM dziś 21.09.07, 10:17 Słuchałem live i słuchałem tego dziś .. jak dobrze przypominam sobie miały być 4 wejścia a były trzy .. coś okroili ... ale to normalne tak działają media . :) Pozdro dla pani z VOX FM :) Link Zgłoś