Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Author Corsa 2007

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 10:20
    Witam,
    chciałabym kupić rower damski Author Corsa model z 2007r. Rower kosztuje 1600
    zł. Nie planuję szaleć na tym rowerze, tylko robić rekreacyjne wycieczki. Czy
    ktoś z Was ma ten model i czy jesteście z niego zadowoleni?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiker Re: Author Corsa 2007 IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 16:31
        bierz, w pełni spełni pokładane w nim nadzieje... (zresztą markowe rowery w tej
        klasie niewiele się różnią)
        • maciux88 Re: Author Corsa 2007 22.01.08, 18:02
          Konieczni chcesz kupic ten rower czy moze mozna Ci doradzić zakup innego w cenie około 1600 pln?
          • Gość: Nana Re: Author Corsa 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 08:13
            Co proponujesz?
            • Gość: wrociu Re: Author Corsa 2007 IP: *.acn.waw.pl 04.02.08, 20:07
              hej ... my dzisiaj z moją dziewczyną dokonaliśmy zakupu bike'ów Authora ( kobiecie kupiłem Corse ). Ja kilka ładnych lat jeżdziłem na MTB ale teraz zakupiłem Cross'a Authora. Jeżeli przynajmniej 80% Twoich szlaków do asfalt lub udeptana droga to bierze w ciemno ... Jeśli jesteś z Warszawy to polecam sklep na Racławickiej.

Corsa od razu spodobała się mojej kobiecie ... Mój też super .. nie ten sam komfort jazdy po ulicach. P O L E CA M !!!

jakby co to pisze na : wrociu@o2.pl ... Coś doradzę.
              • Gość: Nana Re: Author Corsa 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 12:32
                Dzięki. Już też zaopatrzyłam się w ten rowerek. Corsa z 2007 roku, niebieska. W
                niedzielę robiłam pierwszą wyprawę i jak na razie jestem zadowolona. Komfort
                jazdy bez porównania lepszy od starego "górala". Muszę jeszcze rozpracować
                ustawianie skoku na widelcach. Przyjemnych wycieczek.
                Dzięki wszystkim za opinie!
                • maciux88 Re: Author Corsa 2007 05.02.08, 13:10
                  Kurcze, wybacz, ze nie dodalem Ci propozycji tych rowerkow do 1600 pln, ale zupelnie wypadl mi ten watek z glowy:(
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka