zakk25 21.05.08, 16:18 hej czy ktoś juz robił taką trasę?? chodzi mi o to którędy jechać żeby był jak najmniejszy ruch, jak najkrócej i jak najmniej po górkach....?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
maciux88 Re: Trasa Kraków - Zakopane 22.05.08, 23:00 Proponuje zapoznać sie z mapą i oznaczeniami poszczególnych typód dróg na niej. Po wykonaniu tych czynnosci droga powinna sie wybrac niemalze sama;] Link Zgłoś
Gość: xcentric Re: Trasa Kraków - Zakopane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 01:55 no, niekoniecznie "sama" :-) Ja bym proponował do Wieliczki i potem na południe do Dobczyc. Dalej Mszana Dolna, Rabka, Raba Wyżna, Czarny Dunajec i potem już można jechać prosto na Gubałówkę albo okrężnie, przez Chochołów. Albo od Nowego Targu pchać się Zakopianką, jest przynajmniej płasko choć wrednie ruchliwie. Nie wiem, którędy jechała ta ekipa ale jest niezła. Obrócili w jeden dzień z Krakowa do Chochołowa i z powrotem. Fajne fotki - www.rowery.lama.net.pl/chocholow/ ;-) Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Trasa Kraków - Zakopane IP: *.chello.pl 23.05.08, 09:04 > www.rowery.lama.net.pl/chocholow/ ;-) Super zdjęcia, super pomysł - tak trzymać!! Chcemy więcej! ps. szkoda że nie można dodawać komentarzy :( Link Zgłoś
Gość: olivio Re: Trasa Kraków - Zakopane IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 10:40 widać, że maja super topowy sprzęt, na byle czym 200 km w jeden dzień by sie nie zrobiło. Link Zgłoś