abelha 02.08.06, 19:32 Bardzo prosze Was o pomoc. Chcialabym sprowadzic z Polski kilka dvd dla moich dziewczyn. Co mozecie mi polecic? Co Waszym dzieciom najbardziej przypadlo do gustu? Z gory dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abelha Re: DVD po polsku 02.08.06, 20:47 kalina29 napisała: > A w jakim wieku corki? > > Kalina 2 lata Odpowiedz Link
risando Re: DVD po polsku 03.08.06, 08:24 Witam, > 2 lata w tym wieku corka ogladala chyba tylko Teletubbies. W tej chwili ona na lubi z polskojezycznych najbardziej: Kubus Puchatka, Pszczolka Maja, Franklin, Clifford, Troskliwe Misie Odpowiedz Link
hanula Re: DVD po polsku 08.08.06, 00:20 Moje dziecko lubi takie starocie jak Kot Filemon i Miś Uszatek. Fantastyczna rzecz w tych bajkach to że wcale nie ma w nich przemocy. A dziecko mam wrażliwe, nawet na Kubusiu i Hefalumpach się boi. Odpowiedz Link
marieroos Re: DVD po polsku 13.08.06, 17:21 Witam, Moja corka, mimo ze ma juz 5 lat ,nadal nie moze przekonac sie do Kubusia Puchatka. Jako dwulatek ogladala Teletubisie. Wtedy i teraz duza przyjemnosc sprawiaja jej bajki: "Olinek Okraglinek", Bolek i Lolek","Mis Uszatek", Weterynarz Fred". Iza Odpowiedz Link
abelha Re: DVD po polsku 13.08.06, 19:59 Dzieki za wskazowki co do bajek. A moze jakies DVD z piosenkami? Mam prawie pewnosc, ze brazylijskiej Xuxy nikt w moim domu nie przebije, ale coz trzeba probowac) Nie wiem czy to ja nie umiem szukac, czy rzeczywiscie nie ma nic ciekawego. Odpowiedz Link
cyborgus Re: DVD po polsku 13.08.06, 20:45 a nie macie problemow z odtwarzaniem polskich DVD tutaj? bo mi sie coraz czesciej dostaje "wrong region", i to na jak najbardziej legalnych kopiach. Odpowiedz Link
hanula Re: DVD po polsku 14.08.06, 11:53 > a nie macie problemow z odtwarzaniem polskich DVD tutaj? Nie wiem, gdzie to jest "tutaj", ale w UK odtwarzacz DVD na wszystkie regiony można dostac od 25 funtów wzwyż... Odpowiedz Link
risando Bambi 2 14.08.06, 09:31 Bambi 2 mozna w Polsce juz kupic na DVD. Bylismy w kinie. Fajny film. Dla troche starszych polecam "Skok przez plot" (chyba jeszcze nie ma DVD). Odpowiedz Link
abelha Ciekawy blog 14.08.06, 19:14 Dzieki forum "emama" znalazlam taki oto blog: pirazyzaba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?0 gdzie autorka zebrala rozne fajne stronki dla dzieci (nie tylko po polsku). Jak dla mnie super odkrycie, bo nie mam czasu na szperanie w necie. To troszke nie na temat watku, ale moze ktos skorzysta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link