23.01.08, 15:19
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • mik-a26 Re: Spożywczy sklep internetowy 08.02.08, 13:35
      ja korzystam z www.a.pl,
      czas realizacji - bez zastrzeżeń możliwość wybrania dnia i zakresu godzinowego
      dostawy,
      jakość towaru ok - chyba przewożą chyba odpowiednio, mrożonki itp. na pewno jadą
      w lodówce
      kompletność oferty - na początku brakowało mi kilku "standardowo" kupowanych
      produktów ale po wysłanej sugestii towar pojawił się w przeciągu kilku dni na
      stronie, czasami zdarza się że nie ma jakiegoś produktu który zamówiłam ale
      wtedy dzwonią i proponują zamienniki
      cena - wiadomo wyższa odrobinę niż w standardowym hipermarkecie ale ... coś za
      coś, oszczędzam czas :)

• lipiec1977 Re: Spożywczy sklep internetowy 08.02.09, 10:13
        Ja mieszkam w szkocji i zamawiam przez internet zakupy mojej mamie która mieszka
        w warszawie. To sie nazywa technika :-) Moja mama nie może nosić ciężkich
        zakupów więc to dla nas idealna sprawa. Ale trzeba robić wieksze zakupy raz na
        jakis czas np na tydzien. Kiedys kupowałam w fisko ale to sa taczej delikatesy z
        gornej pólki troche drogo i długo sie czeka na zamowienie teraz a.pl
      • miraznosna Re: Spożywczy sklep internetowy 02.04.09, 17:13
        A jak ze świeżością towarów? Kupowałam w a.pl wodę w butelkach i melko w
        kartonach. Jestem zadowolona, ale się zastanawiam czy warto też zamówić np.
        ryby, mięso, albo chleb lub owoce.
        • deser_z_owocami Re: Spożywczy sklep internetowy 06.01.10, 16:20
          Zdecydowanie się nie bój i zamawiaj;) Ja zamawiałam wędliny w a.pl i były
          świeże. Przecież oni dostarczają tego samego dnia zamówienie, wszytko jest
          zapakowane i zabezpieczone, przewożone w odpowiedni sposób. nie ma się czego
          bać. Mnie to niesamowicie cieszy, że branża spożywcza przenosi się do sieci, bo
          to wielka oszczędność czasu (korki, kolejki, masakra) i możliwość zakupu
          większej gamy produktów niż w sklepie na rogu (na przykład produkty
          ekologiczne). A.pl ma w dodatku jeszcze sklep zoologiczny, wiedziałaś o tym?:)
    • isupermarket Re: Spożywczy sklep internetowy 03.09.15, 21:34
      Zapraszamy do sklepu spożywczego i drogerii w jednym: internetowysupermarket.pl/ - co prawda nie mamy (jeszcze) dostaw transportem własnym w żadnym z większych miast Polski za to w dość szybko wysyłamy produkty kurierem, Pocztą Polską lub InPostem. Staramy się również oferować dobre ceny i wysoką jakość obsługi. :)
    • malwinasiudym Re: Spożywczy sklep internetowy 07.09.15, 12:53
      To jest świetny pomysł, sama korzystam z zakupów spożywczych przez internet. Tylko jedna podpowiedź, link do strony nie działa, więc nie wiem czy masz szybkie płatności internetowe, np. Dotpay? Ja zawsze zwracam na to uwagę, inni klienci na pewno też.
      • isupermarket Re: Spożywczy sklep internetowy 09.09.15, 08:29
        Tak, mamy dostępną opcję szybkich płatności internetowych przez Transferuj.pl oraz PayPal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka