bas1213 12.05.10, 10:59 Po czterech latach walki z chorobą nowotworową moja mama odeszła 6.05.2010r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net79 Re: Moja mama odeszła 12.05.10, 12:40 Nie ma słów, ale mam nadzieję, że siły Ci nie zabraknie, choć wiele przez te lata musiałaś jej z siebie dać...przykro mi bardzo, mój syn pocieszał mnie słowami... Mamo nie powinnaś się smucić, wiesz, że dziadkowi będzie dobrze w niebie....straciłam oboje rodziców, co prawda nie walczyli akurat z nowotworem... z innych przyczyn śmierć ich zabrała i jak głupio by to nie zabrzmiało, ale to święta prawda, czas pozwoli się z tym uporać... Odpowiedz Link
bar221 Re: Moja mama odeszła 12.05.10, 19:50 Wspólczuję. Miałaś dzielną Mamę. Tam gdzie jest nie musi z niczym walczyć. Ja wlczę 10. miesięcy i wiem jaka to cięzka i nierówna walka. Trzymaj się Kochana Odpowiedz Link
kasia.ole Re: Moja mama odeszła 15.05.10, 23:20 ...Jest już z Aniołami w niebie...tak jak moja Mamusia.... Dużo siły życzę... Odpowiedz Link
mama.rozy Re: Moja mama odeszła 16.05.10, 07:06 przytulam wirtualnie.pamiętaj-Mamie jest w tej chwili lepiej... Odpowiedz Link
justa74 Re: Moja mama odeszła 16.05.10, 21:03 Witaj Kasiu, Bardzo mi przykro... dziękuję, że "byłaś wirtualnie" jak chorowała moja Mama. Trzymaj się w tych ciężkich chwilach. Miałaś bardzo dzielną Mamę! justyna Odpowiedz Link
bas1213 Re: Moja mama odeszła 20.05.10, 12:54 Dziękuję bardzo, jest mi teraz bardzo ciężko. A jeszcze bardziej to odczuwam bo mieszkałam z mamą. Każdy kąt mi się z nia kojarzy, każdy mebel. Już nigdy z nia nie będe mogła porozmawiać. W domu panuje straszna cisza. Odpowiedz Link
kathleenli Re: Moja mama odeszła 20.05.10, 22:11 Łączę sie z Tobą w bólu. Rozumiem i wiem, że tylko sen przynosi chwilowe ukojenie. Trzymaj się, ból podobno nigdy nie minie, ale można nauczyc się z nim życ i cieczyc sie życiem, tylko potrzeba czasu..... Podobno. U mnie również 6.05.2010 wszystko się zmieniło. Mama odeszła o 17:45. Walczyła 5 miesięcy. Tylko... albo aż. NOwotwór wnęki wątroby. Męczyła się niewyobrażalnie. W domu cisza, podobnie jak u Ciebie, początkowo czułam Jej obecnośc, teraz jest wszechogarniająca pustka. Nie doczekała Dnia Mamy....ani swoich 62 urodzin...Trzymaj się Trzymaj się mocno i gdybyś kiedys miała ochotę pogadac, powspominac, czy chociaż popisac o pierdołach to pisz: Kate.maniak@interia.pl a na koniec życzę Ci światełka w tunelu Odpowiedz Link
malgoska182 Re: Moja mama odeszła 20.08.10, 19:37 Bardzo Ci wspolczuje.U nas juz prawie 4 lata jak tatusia nie ma.Zagladam tu czasmi. Przyjmij moje szczere wyrazy wspolczucia.Wiem jak bylyscie dzielne. Odpowiedz Link
anna.wasil Re: Moja mama odeszła 20.08.10, 19:52 Przytulam Cię do serduszka bo wiem przez co przechodzisz. Twojej mamuni jest tam lepiej po drugiej stronie,nie cierpi i pamiętaj zawsze będzie przy Tobie. (*)(*)(*) Odpowiedz Link