anitaja 17.05.07, 14:28 w wielkich cierpieniach, nie skonczyl chemii, mial nowotwor jelita grubego, markery mial dobre ale choroba sie rozwijala, tak mi przykro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anne15 Re: moj tata odszedl 17.05.07, 14:40 wiem co to rak jelita grubego moja mama go ma! bardzo mi przykto. pomodle się za jego dusze. Odpowiedz Link
mania60 Re: moj tata odszedl 17.05.07, 16:49 Anitaja szczerze Ci współczuję, wiem, że to żadna pociecha ,ale pomyśl , że Tata jest już po tej lepszej stronie. Trzymaj się. mania Odpowiedz Link
emgoro Re: moj tata odszedl 17.05.07, 17:06 Proszę przyjąć głębokie wyrazy współczucia. Robert Odpowiedz Link
jz10 Re: moj tata odszedl 17.05.07, 22:13 Przytulam Cie, domyslam sie co czujesz....moj tato w wieku 44 lat zmarl na nowotwor. Odpowiedz Link
ulaw2 Re: moj tata odszedl 18.05.07, 07:17 Przyjmij wyrazy współczucia. Wiem, jak bardzo to boli i nie ma słów które ukoiły by ten ból.Mówienie, że jest mu dobrze i nie cierpi jest takie banalne.Cierpiał ale napewno pragnął żyć. Boże, dlaczego? Odpowiedz Link
dusialodz Re: moj tata odszedl 18.05.07, 09:29 Nie ma lekarstwa mocniejszego, skuteczniejszego doskonalszego dla naszych ran we wszystkich sprawach ziemskich jak mieć kogoś kto cierpi z nami w każdym nieszczęściu i cieszy się w powodzeniu. Życzę Ci odwagi wschodzącego słońca które mimo nędzy i ogromu zła tego świata dzień po dniu wschodzi i obdarza nas blaskiem i ciepłem swych promieni" Odpowiedz Link
tolka3 Re: moj tata odszedl 18.05.07, 09:29 Bardzo mi przykro... Ja jednak wierzę, że jest mu dobrze... bo tam musi być dobrze. Trzymaj się. Odpowiedz Link
anitaja Re: moj tata odszedl 18.05.07, 16:20 dziekuje wam dziewczyny, wiem jaki to straszny bol i smutek gdy ktos bliski choruje na chorobe nowotworowa, trzymam kciuki za tych, ktorzy wciaz walcza Odpowiedz Link
gontcha Re: moj tata odszedl 18.05.07, 16:45 Anitaja, Bardzo mi przykro :( Trzymaj się dzielnie, Anka Odpowiedz Link