oliwka1982_beauty 08.07.09, 12:52 Witam czy ktos z Was stosował preparat(suplement- wyciag z jakis alg, buraka, marchwi i innych smakołyków :)) o nazwie ocean21 firmy Calivita, w trakcie chemii albo po niej?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debora1948 Re: suplement ocean21 09.07.09, 11:45 oliwko1982- ja jestem w trakcie chemioterapii,i w poczekalniach kobiety nie radziły zadnych sublementów.Ja pije po pół szklanki soku z buraka 2razy dzienne przed posiłkiem.Można dodać do sokowirówki też parę marchewek.Sok trzymam w lodówce, jeśli jest zimny dodaję trochę gorącej wody.Mam też nasiekanej kilka pojemniczków zielonej natki pietruszki i 3razy dzienne podczas posiłku zjadam dużą łyżkę natki zmieszanej z jogurtem lub serkiem śmietankowym, trochę do smaku solę.To są stare naturalne witaminy dobrze przyswajalne,których ten nasz towarzysz nie lubi, zajada się tymi syntetycznymi.Na mdłości korzeń z imbira,Do picia też jest herbata z imbirem, lekko słodze miodem.Mam jeszcze kupić herbatę z pokrzywy i skrzpu, w zdrowej żywności.Sok z pokrzywy tez jest super ale z majowej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link