Dodaj do ulubionych

Z Nowym Rokiem

30.12.04, 11:27
Drodzy/gie Forumolubni/e!
Żebyście w nawale szczytnych zajęć nie przegapili/ły Nowego Roku, a także dla
przypomnienia, że tempus, niestety, fugit jak głupi – ten drobny upominek
noworoczny, z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności i dobrego
pomyślunku, polecając się na przyszłość, która z pewnością nadejdzie, oraz
kłaniając najuniżeniej,
ardjuna
www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html
Obserwuj wątek
    • efedra Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 13:13
      ardjuna napisał:

> Drodzy/gie Forumolubni/e!
      > Żebyście w nawale szczytnych zajęć nie przegapili/ły Nowego Roku, a także dla
      > przypomnienia, że tempus, niestety, fugit jak głupi ? ten drobny upominek
      >
      > noworoczny, z najlepszymi życzeniami wszelkiej pomyślności i dobrego
      > pomyślunku, polecając się na przyszłość, która z pewnością nadejdzie, oraz
      > kłaniając najuniżeniej,
      > ardjuna

Jako pierwszy/a odbiorca/czyni Twoich milych zyczen, Ardjuno, musze wyrazic
      gleboka wdziecznosc za prezent, ale tez rownie glebokie rozczarowanie jego
      postacia.
      U mnie - zaopatrzona dumnym tytulem INDUSTRIOUS CLOCK i cos tam jeszcze -
      otwiera sie jedynie kartka bielusienka jako ten snieg, ktorego ani u mnie, ani
      u Was ani uswiadczysz.
      Ale to mojemu komputerowi czegos brakuje, a przeciez licza sie intencje.
      Wiec dziekuje z calego serca i wszystkim wspanialego nastepnego roku zycze,
      e.
      • ardjuna Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 13:36
        Droga Efedruniu!
        To pewnie sprawka tego brzydkiego monopolisty Gejtsa, niech go dunder świśnie.
        Za rok przyślę Ci coś ekstra na Maka, Ejpla czy co tam masz, Nonkonformistko
        zza Wielkie Wody :) Niemniej jednak życzenia moje pozostają szczeremi i
        serdecznemi, aczkolwiek w Twem przypadku bezprezentowemi. :*
        a.
    • ilmatar Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 17:22
      Dzięki, dzięki za piękne, migające obrazki - jak ten czas leci!!! ;-)))
      Zdrowia i bogactwa!

Bardzo podoba mi się Twoja przesyłka jako dzieło plastyczne.
      Ilm
      • efedra Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 18:00
        ilmatar napisała:

> Bardzo podoba mi się Twoja przesyłka jako dzieło plastyczne.
        > Ilm

Buuuu... Jeszcze bardziej mi zal. :(
        • ardjuna Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 20:27
          Efedruniu, adyć nie buc, toć to ino taki zegarek, w którym cłecyna jakiś
          rencami wypisuje upływające sekundy, minuty, godziny, dni, miesiące i lata. No
          wis - hand made electronic watch albo jakoś tak. Nie ma cego załować.
          (Chyba się od Fafika zaraziłem)
    • wlodekbar Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 19:04
      I moja skromna osoba, która choć mało postów dokonała, acz nieco więcej
      namieszała życzy pomyślnego roku '2005:)
      • efedra Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 22:58
        wlodekbar napisał:

> I moja skromna osoba, która choć mało postów dokonała, acz nieco więcej
        > namieszała życzy pomyślnego roku '2005:)

Jejkujejku, nastepna wariacja Fafika!
        Tylko czy to wielkie "Z" sie utrzyma?
        • wlodekbar Re: Z Nowym Rokiem 30.12.04, 23:03
          Fafik,

nie merdaj ogonem, nie udawaj, nie przymilaj się, ino weź i skasuj to wielkie Z!
          • wlodekbar Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 30.12.04, 23:08
            I nie chrzań, że pisałeś o cymś w oderwaniu od forum, bo to tanie zagranie :)
            (pies Fafik)
            • wlodekbar Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 01:59
              Jestes bezczelny!
            • wlodekbar Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 02:03
              No doooobra... Już nie nede kaleczyl jezyka polskiego.
              Ale robie, to, wlodekbar, nie dla Ciebie, a dla efedry, hehe...:D

pzdr.
              f.
              • efedra Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 02:40
                wlodekbar napisał:

> No doooobra... Już nie nede kaleczyl jezyka polskiego.
                > Ale robie, to, wlodekbar, nie dla Ciebie, a dla efedry, hehe...:D
                >
                > pzdr.
                > f.

Fafik, jestes wporzo, kalecz sobie ile chcesz - widocznie inaczej nie mozesz.
                Bede przymykac oczy. Albo uszy - na to seplenienie.
                A swojemu panu powiedz, ze mial sobie "odstawic" dobe. A tu srodek nocy, a on
                ciagle na forum.
                Wpadl w nalog, czy co?
                My wszyscy wiemy, ze na "Ortografii" najfajniej, ale troche trzeba spauzowac.
                pzdr dla was obu,
                e.
                • wlodekbar Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 12:16
                  Dzis moj pan wstal juz wczesniej, i wczesniej sie polozy, tuz po polnocy.

P.S.
                  Ludzie mowia, ze skutkiem kataklizmu w Azji Nowy Rok opozni sie o pol sekundy!

Merdam ogonem z mieszanymi uczyciami, acz wrodzonym optymizmem:)
                  • efedra Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 12:58
                    wlodekbar napisał:

> Dzis moj pan wstal juz wczesniej, i wczesniej sie polozy, tuz po polnocy.
                    >
                    > P.S.
                    > Ludzie mowia, ze skutkiem kataklizmu w Azji Nowy Rok opozni sie o pol
                    sekundy!
                    >
                    > Merdam ogonem z mieszanymi uczyciami, acz wrodzonym optymizmem:)

Ty Fafik, nie sluchaj co ludzie mowia, tylko czytaj, co mowia uczeni. A oni
                    obliczyli juz dwa dni temu, ze przesuniecie ogromnej masy w kierunku osi Ziemi
                    przyspieszy jej obroty, a wiec SKROCI (na zawsze) ziemska dobe o jedna
                    dziesieciotysieczna sekundy.
                    Wnosze z tego, ze jezeli Nowy Rok sie spozni, to tylko z powodu niechlujstwa
                    organizatorow. :)
                    A Twoj pan wlasnie dzis nie powinien klasc sie zaraz po polnocy, tylko balowac
                    w milym towarzystwie do bialego rana. Na wczesniejsze chodzenie spac ma caly
                    nadchodzacy rok.
                    pzdr,
                    e.
                    • wlodekbar Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 15:54
                      'A Twoj pan wlasnie dzis nie powinien klasc sie zaraz po polnocy, tylko balowac
                      w milym towarzystwie do bialego rana. Na wczesniejsze chodzenie spac ma caly
                      nadchodzacy rok.'

Jakbys wiedziala, jak maja dziennikarze w Polsce (ci bezetatowi, ktorych
                      mnostwo), to bys sie nie dziwila, ze moj pan taki zapracowany!
                      :)
                      • efedra Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 16:53
                        wlodekbar napisał:

> Jakbys wiedziala, jak maja dziennikarze w Polsce (ci bezetatowi, ktorych
                        > mnostwo), to bys sie nie dziwila, ze moj pan taki zapracowany!
                        > :)

To zycz mu ode mnie milych snow (nie o pracy!) zaraz po polnocy.
                        I do zobaczenia na forum w przyszlym roku.
                        e.
                        • wlodekbar Re: Podszyłem się pod Twój nick - Fafik:D 31.12.04, 18:18
                          Juz mu życzyłem, i jest bardzo zadowolony:)
                          Do przyszłego roku!
                          F.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka