14.12.12, 14:43
dostalam dzies przesylke z parcelforce tylko z moimi danymi. Jest w srodku system naglasniajacy. Obdzwonilam wszytkich znajomych czy mi glupi prezent zrobili, sprawdzilam wszytkiekata bankowe, ebajowe iamazonowe czy cos zamiwilam i nic. Nie wiemzkad toprzyszloikto wyslal. Swiety Mikolaj:)
Obserwuj wątek
    • agaciha Re: przesylka 14.12.12, 14:49
      Odeslij do mnie:) Mnie tam wszystko jedno :)
      Zastanow sie kto mogl Ci taki prezent zrobic.
      Moj najwiekszy szok jesli chodzi o przesylki przezylam w swoje urodziny. Dokladnie w dniu moich urodzin listonosz wrzucil mi taka grubsza koperte. Otwieram, a tam urodzinowa kartka. Bylam pewna, ze do mnie. Nie byla do mnie, a do jakiejs innej dziewczyny- angielki. W srodku byl tez naszyjnik. Dopiero wtedy popatrzylam na koperte. Imie i nazwisko bylo inne ale adres dokladnie moj. To sie nazywa zbieg okolicznosci:)
      • nannyjo32 Re: przesylka 09.01.13, 20:48
        dzis oto dostaje meila z ebay od kobiety od ktorej kupowalam. I pisze my czy mam system naglasniajacy bo zle wyslal parcelforce. Ja za to ten system wczoraj wyslalam do Polski bo go nie potrzebowalam. Odpisalalam jej ze nie stety ale nic nie mam\;\) ciekawa jestem jak sie sprawa zakonczy.
        • glasscraft Re: przesylka 09.01.13, 20:50
          Jezeli parcelforce, to sprawa zacznie sie od tego, ze parcelforce sprawdzi, kto podpisal przy odbiorze...
          • nannyjo32 Re: przesylka 09.01.13, 21:03
            no wiadomo ze podpisalam moje nazwisko i adres wszedzie naklejone bylo wiec przyjelam prezent. Wyslalam potem meila do parcelforce ale mi odpisali ze nie wiedza kto mi to przeslal. Pudlo stalo az sie wkurzylam bo nikt sie nie odzywal i wyslalam bratu do Polski.
            • glasscraft Re: przesylka 09.01.13, 21:05
              O to mi chodzi, ze jak ona sprawdzi z parcelforce, to bedzie miala dowod, ze dostalas...
              • nannyjo32 Re: przesylka 09.01.13, 21:26
                no to swietnie bo ja sprawdzilam od kogo i napisali mi mam meila ze nie moga nic zrobic.
                JA po prawie miesiacu mialam dosc pudla i wyslalam bratu. Moze jeszcze o zaplate beda mnie scigac.
                • glasscraft Re: przesylka 09.01.13, 21:32
                  Moze parcelforce nie moze przekazac Ci namiarow na wysylajacego, ale wysylajacy skoro wie, ze dostalac - jakby sie uparl to moze prosic o zwrot, albo zaplate.
                  Dziwi mnie, ze skoro to bylo parcelforce to nie bylo adresu zwrotnego, bo przeciez gdyby w domu Cie nie bylo, to wrocilo by do depot i jezeli nie jest odebrane w ciagu X dni/tygodni, to wraca wlasnie do wysylajacego.
                  • nannyjo32 Re: przesylka 09.01.13, 21:43
                    nie wiem co zrobia bo ja naprwde czekalam az ktos mi to wielkie podlo zabierze z powrotem i sie go doslownie wczoraj pozbylam.
                    • glasscraft Re: przesylka 09.01.13, 21:46
                      Zalezy pewnie ile to-to bylo warte...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka