Dodaj do ulubionych

Wizzair wozek

01.04.14, 14:34
Widze na stronie, ze moge zabrac wozek za darmo jako bagaz podreczny. A co jesli chce oddac do luku bagazowego razem z walizka? Czy bede musiala zaplacic za druga torbe mimo ze to wozek? ( wozek ma specjalna torbe)
Lece sama z 3 miesiecznym dzieckiem i nie chce targac wozka po lotnisku.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Wizzair wozek 01.04.14, 15:24
      Kiedys raz oddalam wozek razem z walizka. Potem juz nigdy wiecej. Zawsze z wozkiem szlam do samolotu i skladalam przy schodach. Dzieki temu wozek juz na nas czekal zaraz po wyjsciu z samolotu. Moze cos sie zmienilo, ale zawsze byl wybor albo wozek oddajesz z glownym bagazem albo bierzesz ze soba przez bramka az do wejscie do samolotu.
      • e-vil Re: Wizzair wozek 01.04.14, 15:50
        Ja też składałam wózek tuż przy samolocie.. torba z wózka była moim bagażem podręcznym - bo i tak musiałam te wszystkie dziecięce gadżety mieć ze sobą na pokładzie :) mleko, pieluchy, zabawki..
        • bialasek75 Re: Wizzair wozek 01.04.14, 21:49
          Wózek oddaję z walizką, malucha wsadzam do nosidła. Tak mi wygodniej. Nie ma żadnych opłat.
          • jacinda Re: Wizzair wozek 03.04.14, 21:06
            Dziekuje za odpowiedzi. Dokladnie, dziecko bedie w nosidle dlatego nie potrzebuje wozka. Na dodatek sama z dzieckiem wozka nie zloze i nie spakuje do torby (tym bardziej ze kola musze sciagac ). Ciesze sie ze nie ma oplat za oddanie z walizka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka