Dodaj do ulubionych

Food processor Silvercrest

14.05.14, 11:01
Mam do wymiany 4 czesci do mojego Magimixa. Jedna czesc w cenie calego food processor z Lidla :) Zastanawiam sie co to za ustrojstwo z Lidla, jak ma moc i jak halasuje i czy w ogole spelnia swoja funkcje. Czy ktos to ma i uzywa?
Obserwuj wątek
    • justincase987 Re: Food processor Silvercrest 14.05.14, 23:50
      A to mnie teraz zniechecilas troche bo od jakiegos czasu juz przykladam sie do zakupu Magimixa. Czy warto, mimo ze Twoj jest do wymiany?
      • espionka Re: Food processor Silvercrest 15.05.14, 19:54
        warto jak najbardziej magimixa. Ja mam czesci do wymiany poniewaz najogolniej piszac byl niepoprawnie uzytkowany.
      • carmelaxxx Re: Food processor Silvercrest 16.05.14, 10:20
        oj magimix warty ceny, moj maz sie smieje ze magimix nawet nie daje czasu mu sie w nos podrapac podczas krojenia cebuli. raz- dwa i gotowe.
    • plain-vanilla Re: Food processor Silvercrest 15.05.14, 12:14
      Moc 500W.
      www.lidl.de/de/silvercrest-kuechenmaschine/p63239-b215
      www.mumsnet.com/Talk/food/a1601832-Lidl-Silvercrest-stand-mixer-anyone-had-any-experience-of-it
      • espionka Re: Food processor Silvercrest 15.05.14, 20:00
        ja tu nie widze opinii o tym produkcie
        500W to raczej zabawkowe bedzie ...
    • lucasa Re: Food processor Silvercrest 15.05.14, 12:59
      Kiedys potrzebowalam najprostszego przelewowego ekspresu do kawy i kupilam w Lidlu za grosze. Chodzil cale 2 mce (nie pamietam czy Silvercrest czy inny).
      Moj obecny Kenwood odkupilam z ogloszenia od starszej pani za cale £40. Poprzedni, ponad 30letni, ktory dostalam wykonczyl sie tylko dlatego ze spadl ze stolu. W przeciwnym razie nadal by dzialal...

Moze znajdziesz jakies lokalne ogloszenie w supermarkecie czy lokalnej gazecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka