under.fire 22.07.14, 22:46 Czy wiecie gdzie tu moge kupić takową? I jeszcze żeby taką poszewke do niej dostać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yskyerka Re: Poduszka jasiek 22.07.14, 23:35 My mamy takie najzwyklejsze z Ikei. Poszewki też powinny być, ale głowy nie dam, bo tych mieliśmy zapas jeszcze z Polski. Odpowiedz Link
mrs.t Re: Poduszka jasiek 23.07.14, 08:18 tez o Ikei pomyślałam A poszewki tez mam z polski akurat Odpowiedz Link
glasscraft Re: Poduszka jasiek 23.07.14, 08:20 Ja kupilam poduszke normalnego rozmiaru, przecielam na pol (walczac z fruwajacym wszedzie pierzem), zaszylam I mam dwa jaski :-) Poszewke uszylam sama, bo moj jasiek musi byc "zimny", wiec z materialu typu satyna. Odpowiedz Link
cherrie Re: Poduszka jasiek 23.07.14, 15:09 Ikea, jesli z sztucznym wkladem. Na amazonie i ebayu mozna dostac puchowe. Gorzej sprawy sie maja z poszewkami, takimi poscielowymi, bo o ile w ikea sa, to sa raczej takie salonowe. Ja moje poszewkivzawsze w Pl kupuje. Odpowiedz Link
yadrall Re: Poduszka jasiek 23.07.14, 23:11 Przyznam sie bez bicia :) Przywiozlam z PL-i jaski i poszewki... Jedna z niewielu rzeczy,ktorej odpowiednika nie udalo mi sie kupic w UK. Odpowiedz Link