Dodaj do ulubionych

Mapa papierowa Legolandu

11.04.15, 00:58
Dziewczyny, jestem w pilnej potrzebie posiadania kopii mapy Legolandu w Windsor. Czy ktoras moze ma w domu z wycieczki albo bedzie w najblizszych tygoniach w Legolandzie i moglaby dla mnie wziac jedna kopie mapy prosze? Pokryje wszystke koszty przesylki oczywiscie.

Mamy zamiar sprezentowac na Komunie chlopcu w rodzinie w PL wycieczke do Legolandu, ma to byc niespodzianka ale wycieczka bedzie dopiero pod koniec czerwca i chcialabym mu podarowac mape co by chlopak sie zaznajomil z topografia poki nie przyjedzie do nas w odwiedziny.
Obserwuj wątek
    • glasscraft Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 08:58
      A nie moglibyscie wydrukowac?
      www.legoland.co.uk/Global/1.%20Website/Schools/Teaching%20Resources/windsor%20map_LLW%20allpark%20resource%20map_Merlin_hires.pdf
    • mazda76 Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 11:18
      Bylam 2 dni temu, niestety mapa nam sie troche potargala. Ale polecam wykupic do biletu "fast track", gdzie nie stoisz w kolejkach do poszczegolnych atrakcji. My stracilismy bardzo duzo czasu na stanie w kolejkach. Czas oczekiwania na wejscie na "karuzele" od 15 min do 60 min. Przy kazdej "karuzeli" pisze jak dlugo trzeba stac w kolejce.
    • lucasa Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 14:47
      ja mapy nie mam - chcialam tylko napisac, ze super pomysl z takim prezentem!
      • benignusia Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 15:21
        ebay:)
        • marninor Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 16:08
          jaka kwote nalezy przygotowac na dobra zabawe w legolandzie, pomijam koszty hotelu, wyzywienia- tylko koszty zabaw? Przyjmijmy ze dla jednego dziecka to sobie pomnoze ;b
          • mazda76 Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 16:37
            Teraz bilet za dziecko ?43 , dorosly ?48, to jest cena za bilet do kupienia na bramce, na wejsciu. Online, jak kupujesz z wyprzedzeniem troche taniej. Bilet to cena za wszysykie "karuzele". W parku dodatkowo sie placi za np. face painting ? 5-7, loterie np. rzut pilka do kosza od ? 2- 4, woda min. ?2, burger z rozna ?8, galka lodow ?4 itp itd. ceny swieze, bylam 2 dni temu :)
            • marninor Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 16:46
              Dzieki! Wlasnie o takie dodatkowe ceny mi chodzilo
              • benignusia Re: Mapa papierowa Legolandu 12.04.15, 14:54
                JA ZA 2 DNI PRZEZ INTERNET PLACILAM OKOŁO 300 FUNTOW ZA 4 DZIECI I 2 DOROSŁUCH.
                • marninor Re: Mapa papierowa Legolandu 12.04.15, 18:24
                  Dziewczyny a w jakim hotelu spaliscie-jesli wogole?? Jaki hotel polecacie/odradzacie? Warto przeplacac za ten ns terenie legolandu?
                  • mazda76 Re: Mapa papierowa Legolandu 12.04.15, 20:14
                    W hotelu nie spalismy, bo mam 45min autem do legolandu, ale ten Legoland Hotel wyglada fajnie ( dla mlodszych dzieci ) i moze kiedys sie skusimy...;)
                    • benignusia Re: Mapa papierowa Legolandu 12.04.15, 20:33
                      my w premier inn I powiem ze roznica w cenie byla ok 290 albo ponad 600 wiecwolelismy pozniej jechac do cheesington I cena I tak byla nizsza. hotel byl ze sniadaniem oczywiscie
                      • benignusia Re: Mapa papierowa Legolandu 12.04.15, 20:34
                        hotel fajnie wyglada jasne ale moje dzieci byly tak zmeczone ze poprostu przylozyly glowe do poduszek I padly :)
    • igooska Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 16:05
      Daj adres na priv to wysle:)
      • justincase987 Re: Mapa papierowa Legolandu 11.04.15, 19:04
        Igooska, bardzo Ci dziekuje. Zaraz przesle wiecej informacji na priv! Wiedzialam ze warto zapytac na Forum! :-)
      • justincase987 Re: Mapa papierowa Legolandu 22.04.15, 00:17
        Igooska, bardzo dziekujemy za mapke! Serdecznie pozdrawiam!
        • igooska Re: Mapa papierowa Legolandu 23.04.15, 00:02
          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka