Dodaj do ulubionych

stroj na basen

26.07.16, 11:29
Do tych co chodza na basen: Czy tzw board shorts nadaja sie na basen? Czulabym sie w nich lepiej niz w normalych majtkach od bikini, szczegolnie jak mam taplac sie I biegac w plytkiej wodzie z dziecmi, ale czy to nie tak jakbym weszla do basenu w t-shircie? :)
o np. cos takiego mi chodzi: www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_073011705094_-1
co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • yadrall Re: stroj na basen 26.07.16, 11:41
      Jesli mieszkasz w uk to na basen ubierz dokladnie to co Ci pasuje i zupelnie sie nie przejnuj.
      • irenta Re: stroj na basen 26.07.16, 11:55
        a wiesz, tez w sumie przeszlo mi to przez mysl :)
        • yadrall Re: stroj na basen 26.07.16, 14:18
          Ja chodze duzo na baseny i widuje ludzi w roznych strojach-od mini-bikini (wbrew pozorom zadko) do kobiet w burkini (stroj do kapieli dla muzeumanek-z dlugimi rekawami i nogawkami), bywaja tacy co sie kapia w szortach,albo i w t-shirt (zreszta na wszelkich kursach plywania nauczyciele czy opieka jest w t-shirts nalozonych na stroj kapielowy).
    • project-365 Re: stroj na basen 26.07.16, 13:03
      Powiem więcej, nawet jeśli miałabyś w tym iść na basen w Polsce, to spokojnie możesz. Zresztą możesz iść w czym chcesz, no za wyjątkiem wełnianego swetra :D Nie oglądaj się na ludzi, tylko myśl o sobie,Tobie ma być wygodnie i komfortowo, a nie ludziom. Na niektórych basenach są dni tylko dla kobiet "muslimek" i one kąpia się w długich kieckach. W niedzielę byłam nad morzem i część ludzi kąpała się w spodenkach do kolan i koszulkach z krótkim rękawem. A te spodenki fajne, też takie chcę :D.
    • yumemi Re: stroj na basen 26.07.16, 19:08
      Zależy jak na basen :-) Ja na zajęcia z mojej grupy treningowej chodzę w dobrym stroju całym Speedo albo innej dobrej firmy bo zużywam ich kilka w roku - jesli idę z dziećmi na luzie popluskać sie w lecie przy outdoor pool to zwykły strój plażowy cały albo dwuczęściowy - moze być np tankini tez etc
      To co linkujesz do pływania sie raczej nie nadaje chyba ze chodzi tylko o chodzenie wokół basenu, pilnowanie dzieci etc
    • illegal.alien Re: stroj na basen 26.07.16, 21:53
      Ja chodzę w długich spodniach do pływania i w koszulce z długim rękawem (wszystko na normalny strój kąpielowy) i nikt nigdy nic nie powiedział :)
      • irenta Re: stroj na basen 01.08.16, 10:31
        dzieki dziewczyny za opinie:) Szorty kupilam, wczoraj wyprobowalam I jestem zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka