joannawol SPRZEDAM KRZESEŁKO DO KARMIENIA 26.02.08, 22:24 Sprzedam krzesełko do karmienia w bardzo dobrym stanie (12 funtów).Cena sklepowa 25 funtów. Odpowiedz Link
agg3 Sprzedam Fisher Price 05.03.08, 16:38 Sprzedam lezaczek-bujaczek Fisher Price Rainforest Ł30 (nowy Ł50). Odpowiedz Link
agg3 KUPIE karuzele fisher price z projektorem 05.03.08, 16:39 jw. z misiami lub rybkami, w dobrym stanie i rozsadnej cenie :) Odpowiedz Link
trisamama Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 07.03.08, 16:32 Sprzedam gondole Quinny Dreami do wozka Quinny Buzz. Kolor czarny, model z 2006r. Gondola jest w bardzo dobrym stanie, uzyta kilkanascie razy poniewaz czesciej wozilismy dziecko w foteliku maxi cosi, ktory jest kompatybilny z wozkiem. Cena 50f Kontakt: alicja-wrona@wp.pl Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Wozek z wyposarzeniem i wszystko dla niemowlaka... 09.03.08, 10:05 Mothercare Trenton Deluxe-£ 269.99 w sklepie.Sprzedam za pol ceny bo byl uzywany moze z 5 razy i tylko kolo domu. Cale wyposazenie do wozka:nosidelko,torba i fotelik samochodowy wraz z podstawa do mocowania w samochodzie''na klik''. Poza tym mam duzo rzeczy:wiklinowe lozeczko z baldachimem,lezaczek fisher price z wibracjami,dmuchane kolo(od urodzenia),bujawka baterie,siedzonko w ktorym mozna posadzic 4 mies. niemowle, maty rozwojowe itd... Wszystko kupilam w skleie i moje dziecko bylo pierwszym wlascicielem:-) Gratis dodam mase niemowlecych zabawek. Moj synek skonczyl rok... Odpowiedz Link
23-monika2008 Re: Wozek z wyposarzeniem i wszystko dla niemowla 15.03.08, 17:56 czesc EDYTA!!!! MAM PYTANIE ODNOSNIE RZECZY KTORE CHCIALABYS SPRZEDAC DLA DZIDZI....CZY JEST JESZCZE AKTUALNE BO JA WLASNIE SZUKAM WYPOSAZENIA GDYZ ZA 3 TYG PRZYJDZIE NA SWIAT MOJE MALENSTWO... ODP NA E-MAILA 23-monika2008@gazeta.pl Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz do moniki........................... 15.03.08, 18:12 napisalam maila..... Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz Re: Wozek z wyposarzeniem i wszystko dla niemowla 25.03.08, 16:00 Chcialabym dodac ze mieszkam kolo Londynu... Odpowiedz Link
ela-79 Re: Wozek z wyposarzeniem i wszystko dla niemowla 08.04.08, 21:53 czy ta oferta odnosnie wozka jest jeszcze aktualna jezeli tak to prosze o nr tel moj nr to 07907903146 ela Odpowiedz Link
ela-79 Re: Wozek z wyposarzeniem i wszystko dla niemowla 08.04.08, 21:53 czy ta oferta odnosnie wozka jest jeszcze aktualna jezeli tak to prosze o nr tel moj nr to 07907903146 ela Odpowiedz Link
edytataraszkiewicz do ela-79........................... ............ 08.04.08, 23:27 Probowalam wyslac Ci maila ale nie moge bo cos nie tak:-(( Wslij mi adres maila na moj tel. kom. (jak jeszcze masz numer) Odpowiedz Link
trisamama Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 13.03.08, 15:30 Zdecydowalam w koncu i chce sprzedac nasz wozek Quinny Buzz. Spacerowka jest w kolorze czerwonym, gondola czarna. Moge sprzedac w zestawie lub osobno. O wiecej informacji prosze pisac na: alicja-wrona@wp.pl Odpowiedz Link
nikkoll Szukam lodówko - zamrażarki 09.09.08, 16:27 Może któraś z Was ma na zbyciu lodówko - zamrażarkę ? Odpowiedz Link
mariolka32 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 13.03.08, 20:17 w zwiazku z przeprowadzka do innego kraju mam do sprzedania mnostwo rzeczy po moim synku w bardzo rozsadnych cenach -lozeczko + materac -krzeselko do karmienia -zabawki (0-2latka)moge sprzedawac po sztuce, lub wiekowo -rowerek 3kolowy -nosidelko dla niemowlaka -ciuszki 0-3 latka dla chlopca -lampke nocna z Kubisiem Puchatkiem(krecaca sie) oprocz tego -lodowka-zamrazarka (2letnia) -pralka (2letnia) zainteresowane prosze o kontakt na mariolka32@gazeta.pl Odpowiedz Link
mariolka32 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 13.03.08, 20:18 i jeszcze 3 safty gate (2 uzywane 1 nowa) Odpowiedz Link
23-monika2008 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 16.03.08, 19:40 czesc Mariola!!! pisalam do ciebie wczoraj ale nie wiem czy doszlo...jestem zainteresowana tymi rzeczami czy jest jeszcze aktualne... Odpowiedz Link
23-monika2008 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 22.03.08, 12:49 czesc dziewczyny!!! moze ktoraj z was ma na sprzedaz lozeczko dla dzidzusia oraz jak macie inne alcesoria dla maluszkow to piszcie na forum lub na priva..." 23-monika2008@wp.pl z gory dziekuje.......aha z okazji swiat zycze wszyskim mama i pociecha pelno radosci i duzego zajaca..pozdrawiam Odpowiedz Link
23-monika2008 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 22.03.08, 12:52 przepraszam pomylilam sie w pisowni e-maila podaje jeszcze raz...............23-monika2008@gazeta.pl Odpowiedz Link
dzikarooza Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 25.03.08, 12:38 Napisalam do Ciebie na priva. Odpowiedz Link
kinga1101 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 26.03.08, 15:30 Kochane szukam dla mojego chłopczyka łóżeczka z materacem,bramek na schody,ubranek itp.Maluch ma dziesięcieć miesięcy.Jeśli któraś z Pań miałaby coś do sprzedania proszę o kontakt kinga1101@amorki.pl mieszkamy w middlesbrough Odpowiedz Link
jokio Ciuszki dla dziewczynki 27.03.08, 10:00 Mam sporo ciuszkow dla dziewczynki od 0 do 6 miesiecy. Moja mala juz z nich wyrosla. Ciuszki sa malo zniszczone, malo noszone i do tego sliczne:) Jesli ktos zainteresowany to sprzedam za symboliczna cene, bo mi tylko miejsce w chacie zajmuja. Wiecej informacji mejlem jkirko@yahoo.com Odpowiedz Link
paulinka2008 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 20.05.08, 14:19 ogloszenie gg-Zapraszam do forum. Na forum jest -Pomagamy ludziom i dziecia i rodzica ...... bardzo pomocnych artykułów, jest dział oddam / przyjmę i wiele innych. Zapraszam chętnych do rejestracji. takdzieci.forumowisko.net/ takdzieci.forumowisko.net/ Pomagamy ludziom i dzieci i rodzice, samotna mama ......... Odpowiedz Link
paulinka2008 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 20.05.08, 14:21 ogloszenie gg-Zapraszam do forum. Na forum jest -Pomagamy ludziom i dziecia i rodzica ...... bardzo pomocnych artykułów, jest dział oddam / przyjmę i wiele innych. Zapraszam chętnych do rejestracji. takdzieci.forumowisko.net/ takdzieci.forumowisko.net/ Pomagamy ludziom i dzieci i rodzice, samotna mama ......... Odpowiedz Link
mita114 Poszukuje ubranka 18+ dla chłopca 03.06.08, 13:33 Odkupię ubranka dla chłopca 18 miesięcy w dobrym stanie Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: Travel cot 30.03.08, 01:00 Czy może ktoś chce sprzedać kojec dla dziecka (travel cot), chętnie odkupię za nieduże pieniądze. A może jest ktoś z Inverness (Szkocja)i ma coś takiego na zbyciu? Moj adres aneta_79@vp.pl Odpowiedz Link
chestnutflower pare rzeczy 05.04.08, 01:13 Jestem z Londynu i mam do sprzedania: spodnie ciazowe rozmiar S z H&M noszone tylko pare razy bluzka ciazowa czarna Blooming Marvellous rozmiar M przewijak na lozeczko dla dziecka (taka deska pasujaca na lozeczko) 3 pary spioszkow "early baby" z Tesco noszone przez corcie pare razy Swaddling Blanket z Mothercare uzyty pare razy Kontakt telefoniczny 07990662739 Odpowiedz Link
nina1984 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 24.04.08, 15:44 Jestem z Poole i mam do sprzedania: - Rower dziecięcy (10 miesięcy +), prawie nieużywany: www.injusa.com/cgi-bin/catalogo3.asp?referencia=160&familia=triciclos Cena 50 GBP, do negocjacji - Kołyska dziecięca: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brunursery/brunurserycotsmoses/brunurserycotsmosesmosesbaskets/727431 Cena 30 GBP - Zestaw pościeli do kołyski: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruExclusives/BruExclusivesNursery/225169?ref=Search Cena 25 GBP, do negocjacji Odpowiedz Link
joa33 Ksiazka "I Ty mozesz miec super dziecko" NOWA 25.04.08, 18:05 Mam do sprzedania ksiazke super niani Doroty Zawadzkiej (prowadzi program w telewizji polskiej) pt. "I Ty mozesz miec super dziecko" - jest to poradnik pelen wskazowek nt wychowywania dzieci. Ksiazka jest nowa, nie uzywana, bardzo dobrze sie sprzedaje w Polsce. Szczegoly na priv. Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Ksiazka "I Ty mozesz miec super dziecko" NOWA 22.05.08, 09:42 Witaj. Nie mogę wysłać do cibie emaila na priv, nie rozpoznaje adresu. Jestem zainteresowana tą książką. Za ile i gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link
elastr sprze 21.05.08, 10:33 Szwaja Matuszkiewicz Harny Patterson search.ebay.co.uk/_W0QQsassZareks2004 zapraszam Ela Odpowiedz Link
agaciha Sprzedam Mutsy Urban Rider/LONDYN 03.06.08, 11:41 Wozek gleboko spacerowy w bardzo dobrym stanie. Dorzucam spiworek do spacerowki, adaptery do fotelika maxi cosi, dinner tray i male obrotowe kolka przednie. Kolor wozka college ocean. Wozek kupiony w maju 2007 i uzywany na zmiane z innym. Sprzedaje bo za duzo podrozuje i czesciej uzywam Maclarena a Mutsy stoi i sie marnuje. To jest naprawde super wozek i nie straszne mu wertepy.Cena 310 funtow. Odbior osobisty- zachodni Londyn niedaleko Heathrow. cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ViewItem&rd=1&item=230258395318&ssPageName=STRK:MESE:IT&ih=013 Odpowiedz Link
agaciha Re: Sprzedam Mutsy Urban Rider/LONDYN 03.06.08, 11:43 tinyurl.com/5vg8mz cos nie wyszloz linkiem. Ten powinien byc ok Odpowiedz Link
mita114 Sprzedam wózek bebe confort 03.06.08, 13:12 Sprzedam wózek bebe confort Loola oxygen red plus travel system stan bardzo dobry. Odpowiedz Link
m0nalisa mita napisz mi szczegoly na maila!!! 03.06.08, 14:53 cena moze foty masz jakies Odpowiedz Link
joa33 Jane matrix fotelik samoch dziecko lezy plasko! 05.06.08, 11:59 Mam do sprzedania swietny fotelik Jane Matrix, w ktorym dziecko moze lezec na plasko, lub byc w 4 innych pozycjach (w tym w siedzacej jak inne foteliki). Idealne dla noworodka, ale tez starszego dziecka do 18kg. Tanio! Odpowiedz Link
trisamama Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 22.06.08, 15:58 Kupie sofa-bed. W dobrym stanie, wygodna, moze byc brazowa, bordowa, kremowa, biala itp. SW Londyn. Piszcie na alicja-wrona@wp.pl Odpowiedz Link
bebe52 Sprzedam wyprawkę od 0 - 1.5roku dla dziewczynki 25.06.08, 01:39 Odsprzedam ubranka dla dziewczynki od wyprawki noworodkowej do 1.5 rocznego dzieciaczka.W skład wchodzą:Podusia+kołderka do koszyka lub wózka,wkład do wózka biały na zamek, wkład ocieplany kolor czerwony do spacerówki lub gondoli,body,koszulki,piżamki,czapeczki,skarpetki,5kombinezonów, sukieneczki, pajacyki,spodenki jeansowe i z materiału,bluzy,bluzeczki,buciki: 2 razy kozaczki,2 razy adidasy i sandałki na lato, 2 kurteczki.Zestaw w sam raz dla młodej mamy do użytku od zaraz, ciuszki są wstanie b.dobrym i idealnie nadają się dla dzieciaczka letnio-zimowego jak i zimowo-letniego. Wszystko to za cenę 55 funtów. Sprzedaż tylko na terenie UK. Chętnym prześlę zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
joannanb Sprzedam trzykolowe rowerki dla chlopca i dziewczy 20.07.08, 20:55 Sprzedam rowerki dla chlopca (niebieski) i dziewczynki (rozowy) z koszami z tylu. W dobrym stanie, £10 kazdy. Odpowiedz Link
marcia113 Re: Sprzedam trzykolowe rowerki dla chlopca i dzi 10.08.08, 15:45 Masz jeszcze te rowerki? od jakiego wieku sa? chodzi mi o rowerek dla chlopca. Odpowiedz Link
koruska1 Wózek MamasandPapas sprzedam 02.08.08, 17:28 Sprzedam wózek M&P Pliko Pramette, w kolorze boston check (czarny z biała krate) w stanie bardzo dobrym, idealny dla bobasa zaraz po urodzeniu do 3 lat... dla chlopczyka lub dziewczynki. Pokrowiec przeciwdeszczowy i torba w komplecie. Odpowiedz Link
loondon Sprzedam wozek trzykolowy 07.08.08, 11:16 Sprzedam roczny wozek trzykolowy czarny firmy Mamas&Papas za 100 pounds. Kontakt: loondon@gazeta.pl Odpowiedz Link
witch.abroad Oddam..sprzedam. Happy English - angielski dla ... 10.08.08, 14:04 dzieci. Wydanie BBC (Learning English with Ozmo, wersja polska). Zestaw 25 gazetek + segregator + 13 plyt dvd i 11 cd-romow (jednego cd-roma niestety brakuje). Moja corka bardzo chetnie ogladala dvd i bawila sie cd-romami, ale juz troche z nich wyrosla (no i jej angielski w zasadzie nie odbiega od jezyka tubylczych rowiesnikow), gazetki sa w przyzwoitym stanie. Szkoda wyrzucac, w swoim czasie wydalam na to sporo pieniedzy. Moze ktoras Mama bedzie zainteresowana? Szczegoly do uzgodnienia. Chetnych prosze o kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
marcia113 Re: KUPIE 10.08.08, 15:49 Łozeczko Ikea Mammut niebieskie. Jesli ktos ma takie na sprzedaż to prosze o info, lub cos innego z serii mammut Odpowiedz Link
witch.abroad Re: Oddam..sprzedam. Happy English - angielski dl 10.08.08, 19:21 PS Wlasnie znalazlam brakujacego cd-roma Odpowiedz Link
mamakostka Re: Paka ubran ciazowych rozm 18/20 12.08.08, 13:55 Mam do sprzedania pake ubran ciazowych: 1) niebieskie dzinsy ciazowe rybaczki/dlugie (regulacja dlugosci) rozm XXL, nowe, nigdy nie noszone 2) granatowe dzinsy HM Mama, rozm 48, znooszone na dole przy nogawkach 3)tunika biala w kwiatki z rekawem 3/4 i topem pod spod, rozm 18 4) tunika czarna w biale wzorki z dlugim rekawem, rozm 46 5)Kamizelka Bhs szara z wzorkiem na przodzie, medium (ale wypada wieksza) 6)bluzka Evie pomaranczowa z koronka na cienkich ramiaczkach, 18-20 7)Bluzka simply Be, niebieska z cekinowa wstawka na przodzie, rozm 14 (ale wypada wiekszy) 8)Biala bluzka wizytowa, w drobne srebrne paseczki, Evie, 20 9)Tunika brazowo-zlota 20 (do tego gratis pasujacy wisiorek) 10)Bluzka biala z krotkim rekawem , wiazana pod biustem, L/XL (nigdy nie noszona) + Gratis Bluzka-kaftan Mansoom rozm 20 (dodaje gratis bo na przedzie ma 2 malenkie plamki) Zdjecia na maila Za calosc 25 L , odbior osobisty z Essex, albo moge wyslac za dodatkowa oplata Odpowiedz Link
ksenia_16 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 28.08.08, 15:58 chetnie przyjme akcesorja dla niemowlaka... moge tez odkupic wozek badz łużeczko za niewielka cene. mieszkam w glenrothes wiec prosze o kotak jak cos osob mieszkajacy w tej okolicy z edinburgha tez moga byc. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
kofitofi Sprzedam bilet na koncert na Wembley 7 wrzesnia 31.08.08, 00:08 Witajcie. Jak w temacie, ma jedn bilet do sprzedania na zblizajacy sie koncert, miejsce stojace, cena 30 funtow. Prosze o kontakt na adres anagrzy@aol.com Odpowiedz Link
mama-123 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 01.09.08, 16:05 mam sterylizator do butelek itp do sprzedania za L5 w Londynie(SE1). Jesli ktos potrzebuje to prosze sie zglosic. DO odebrania o uzgodnionej porze. Stan bardzo dobry. Kontakt na priva Odpowiedz Link
skorpion7930 Re: Oddam..sprzedam..szukam...zamieni e 13.03.09, 10:45 witam jeśli ma ktoś do sprzedania ciuszki dla dziewczynki od 6 miesiąca bardzo proszę o kontakt mejlowy skorpion7930@tlen.pl lub na skypa katarzyna7930 mogą też być buciki i zabawki Odpowiedz Link
joolka4 mam polskie ksiazki 03.09.08, 11:40 po przejrzeniu biblioteczki mam trochę polskich ksiązek na zbyciu napisałam o tym w wątku o ksiązkach ale ten chyba bardziej odpowiedni więc wyliczam raz jeszcze - Klub mało uzywanych dziewic - Monika Szwaja - Ono - Dorota Terakowska - Serce na temblaku - Katarzyna Grochola - Al - William Wharton - Penelopiada - Margaret Atwood - Nie mogę się doczekać...- Fannie Flagg - Zabójczy spadek uczuć - Gacek i Szczepańska - Ksieżniczki z Park Avenue - Plum Sykes - Ukradziona twarz - Latifa i kilka kryminałów - Strzała z Elamu - Jerzy Edigey - Jesteś tylko diabłem - Joe Alex - W zasiegu ręki - Vaclav Erben - Pod karą śmierci - Joseph Finder - Ostatni gość w "Acapulco" - Simon Brett cena symboliczna plus koszty przesyłki lub osobiście można odebrać mieszkam w Londynie adres gazetowy najlepiej pozdrawiam:))) londek.redblog.nto.pl Odpowiedz Link
best.kamila Re: mam polskie ksiazki 16.11.08, 23:01 Witam, czy masz jeszcze te książki? jeśli tak to była bym zainteresowana w związku z tym o jakiej cenie jest mowa? Mieszkam w Southampton więc w gre wchodzi przesyłka. mój adres : best.kamila@gazeta.pl pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odpowiedz Link
fotusia Sprzedam lezaczek- bujaczek chicco ... 07.09.08, 22:42 Sprzedam lezaczek-bujaczek chicco mate edukacyjna ( Beanstalk lion gym ) folie przeciwdeszczowa do glebokoego wozka wanienke niebieska ikea sterylizator Tommee tippee laktator avent ( reczny, malo uzywany ) Mieszkam w Perth. Zainteresowanych prosze o kontakt na gazetowego. Odpowiedz Link
szyszka11 Trojkolowa kulajnoga Zygzak MC Queen sprzedam 18.09.08, 09:15 Hulajnoga uzywana kilka razy, w bardzo dobrym stanie.Wysle zdjecia na maila, jesli ktos sobie zyczy.Mieszkam w okolicach Northolt,Cena to 12 funtow. Taka jak w ponizszym linkuwww.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruHome/TruBikesWheeledGoo ds/TruBikesWheeledGoodsScootersTrikes/716766?ref=Search Odpowiedz Link
fotusia SPRZEDAM FOTELIK SAMOCHODOWY 11.10.08, 23:12 FOTELIK SAMOCHODOWY MAXI-COSI ISOFIX Z BAZĄ RÓŻOWYmaredo.com.pl/baza-maxicosi-easyfix-foletlika-cabrio-p-735.html Odpowiedz Link