staruch5 10.01.10, 12:51 kiedys to robilem i nie pamietam, ile to kosztowalo. Sokoro robilem propolngate na 1 dzien, to to musialo byc tanie. Ale to bylo 5 lat temu. Czy ktos ma swieze info? ile kosztuje prolongatra Skipasa DSS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodox Re: prolongata DSS 10.01.10, 13:55 Ja to robiłem w 2007 i kosztowało to dokładnie według cennika ... jak bym od początku kupował dłuższy skipas. Ponieważ przedłużałem po 13 dniach płaciłem z kolejne dni DSS po 15 eoro za każdy następny. Co ciekawe i przykre, chciałem podobnie zrobić na terenie Superskiramy (Passo Tonale) i tam nie chcieli o tym słyszeć. Trzeba było płacić jak za jednodniowy skipas według taryfy. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: prolongata DSS 10.01.10, 14:00 ja to chyba robilem w San Cassiano. Chodzilo o 1 dzien. Jestem pewny, ze extra oplata byla, ale w sumie sie oplacalo, bo 1. dzien jest bardzo drogi. Teraz ewentualnie bede doplacal z 7 na 10. Wiec na pewno wyjdzie taniej, niz kupienie pierwszych 3 dni. Dzieki. Napisalem do nich pytanko. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: prolongata DSS 10.01.10, 14:06 Jestem pewien, że nie było żadnych dodatkowych opłat. Było to w Plan de Corones. Zabrali mi stary skipas i wystawili nowy. Straciłem jedynie możliwość przeglądania w necie historii skipasa za pierwsze 13 dni. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: prolongata DSS 10.01.10, 21:39 msle, ze obydwaj mozemy miec racje. Ja przedluzalem z 7 na 8, albo z 6 na 7. W kazdym razie ten nowy wymagal zdjecia i dlatego trzeba je bylo w officie dorobic. To moglo powodowac doplate. U Ciebie przedluzany karnet juz byl ze zdjeciem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
staruch5 Re: prolongata DSS 13.01.10, 17:30 dostalem wreszcie odpowiedz ze SkiPassOffice'u: "Dear Mr Staruch, It is possibile to extend the validity of your skipass from 7 days to 10 days; you have to pay the difference plus 5,00 Euro administration fee. Kind regards, The direction DOLOMITI SUPERSKI" no to jak by wychodzi na moje... Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Dear Mr Staruch, 14.01.10, 15:28 może teraz jest inaczej, może tyczy to skipasa krótszego ( miałem 13dniowy), może akurat panience w okienku spodobał się przystojny Polak ;) ... a może pamięć już mnie zawodzi. Jednak podtrzymuję co napisałem wcześniej. Nie było żadnych dodatkowych opłat, gdy to robiłem. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś