Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oferma szusuje w Dolomitach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 22:18
    www.tuskwatch.pl/wp-content/plugins/fgallery/fim_photos.php?album=media-pomoga
    Obserwuj wątek
      • Gość: o_andrzej Re: Oferma szusuje w Dolomitach IP: *.ghnet.pl 13.01.10, 23:26
        A coz to za gadzinowka? Gorzej niz "Nie", a wydawalo sie, ze gorzej juz byc nie
        moze. :)
        • Gość: Poma Re: Oferma szusuje w Dolomitach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 00:11
          Zapoznałes się ze stronką - widzisz więc ze Oferma nie radzi sobie z
          rzadzeniem ,ani z nartami.... ( widac na fotce )
          • o_andrzej Re: Oferma szusuje w Dolomitach 14.01.10, 00:14
            Gość portalu: Poma napisał(a):

> Zapoznałes się ze stronką - widzisz więc ze Oferma nie radzi sobie z
            > rzadzeniem ,ani z nartami.... ( widac na fotce )

Tylko rzucilem okiem. Gadzinowek nie zwyklem nawet przegladac. Obrzydzenie mi
            nie pozwala. ;)
            • Gość: Jozzo Re: Oferma szusuje w Dolomitach IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 02:09
              tez nie czytam czasmi rzucam okiem to wszystko na rowni z wyborcza i innymi
              gazetami przegitym jeszcze mocniej w druga strone.
              Tak ze w sumie nie ma czego czytac.
              Ci przynajmniej pisza o faktach - kometarze jak zwykle przegiete Ci oficjalni i
              tak w obcych rekach wiec manipuja iel sie da
              W sumie Rakowskiego Polityka byla powazniejsza od wiekszosci wydan wspolczesnych.

Nie ma co sie denerwowac i wnosci tematn na forum narciarskie.
              Jka juz spredadza wszystko to ostatni zgasi swiatlo i po wszystkim.
              • fullman Re: Oferma szusuje w Dolomitach 14.01.10, 04:11
                Poma fuck off
                Poma raus
                Poma uxadi
                • Gość: Jozzo No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow i ... IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 06:49
                  A nie mowielm ze Premiara popieraja tylko ci co nie tylko po polsku nie za
                  bardzo umieja ale i los Polski maja w d...
                  No ale odchodzac os wulgaryzmow politycznych i skupiajac sie na aspekcie
                  narciarskim to:
                  Az cisnie sie na usta ze premier lansuje nowy styl zwany na Mesrszmita. Glownie
                  polega on na usztywnienu calej sylwetni i symulowaniu skrzydel poprzez
                  rozloyste ustawienie konczyn gorynych.
                  • jeepwdyzlu frustraci 14.01.10, 10:53
                    A nie mowielm ze Premiara popieraja tylko ci co nie tylko po polsku
                    nie za
                    ---------------------
                    jozzo mam prośbę
                    szczekaj na amerykaŃSKICH polityków
                    nie głosowałem na PO, ale to premier mojego kraju
                    z przyjemnością poczytam Twoje posty na tematy narciarskie
                    daruj sobie wszystkie inne komentarze, zwłaszcza, że mieszkasz za
                    oceanem...
                    to jest narciarskie forum, w sieci jest mnóstwo miejsc, gdzie możesz
                    wylewać swoje rzygowiny
                    nie tu proszę
                    jeep
                    • Gość: web Re: frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 11:57
                      rany, ale o co Wam chodzi. Faktycznie Donaldu jedzie jak sierota boża. Ale
                      jedzie i chce mu się, ruszyć dupę zza biurka. Gość wysportowany, gra w piłkę,
                      jeździ na nartach a nawet ma prawo jazdy:)
                      Dlaczego naskakujecie na Jozzo, przecież on bardzo śmiesznie określił styl
                      naszego premiera, i do tego trafnie:)
                      aha. Jestem przeciwnikiem PiS'u:)
                      • jeepwdyzlu Re: frustraci 14.01.10, 12:07
                        jozzo styl jazdy DT określił celnie - fakt
                        ale to po co:

A nie mowielm ze Premiara popieraja tylko ci co nie tylko po polsku
                        nie za
                        --------

jeep
                        • Gość: web Re: frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 12:23
                          to za skomplikowana forma wypowiedzi jak dla mnie:)
                        • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 19:22
                          bo ktos mi odpisal immeratywnie i dosc wulgadnie w obcych jezykach - tego
                          przyjemniaczku nie zauwazyles i dolaczykes do churku dykryminacyjnego - serdczne
                          gratulacje. Chcialo by sie powiedzic "I ty Brutusie przeciwko mnie?"
                          • jeepwdyzlu Re: frustraci 15.01.10, 09:45
                            jozzo sorry
                            moze zdanie było wyrwane z kontekstu

jeep
                            • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 15.01.10, 14:54
                              Nie ma sprawy; no coz jestem z krwi i kosci polakiem wiec nic dziwnego ze dalem
                              sie poniesc. Ja wiem ze teraz trudniej byc oporynym na masowanie muzgow przez
                              media niz za komuny wtedy podzila byl latwiejszy. Dzie jest nieomal niemozliwe
                              go zauwazyc.
                              No ale w koncu polaka to narod ludzi inteligentnych i mandrych dalteog tak
                              trudno zrozumiec ze ludzie a w sumie mlodsze pokolenie zamiast troszczyc sie o
                              polskiprzemysl zamiast syskutiowac npo skutki spraw zwiazanych np ze stoczniami
                              powodujace np pad zakladow Cegielskigo nie mowiac o mniejszych firmach. Pad w
                              sumierejony Swidnik Mielec Rzeszow - brak jakiekjkolwiek alternatywy . Skutki
                              rozmantowywania nauki polkiej [w tym ignorancki albo destruktywne podejscie do
                              funduszy EU -
                              • jeepwdyzlu Re: frustraci 15.01.10, 15:04
                                wiec prosze nie ciagnijcie tego watku. Ja przynajmniej spadm po
                                wieki naet nie
                                czytajc dlaszych postow.

No OK stary nie ma sprwy pogadalicmy o nartach w aspekcie medialnych
                                prezentacji
                                osob wielkiej polityki. Mam malego kaca powienienem olac
                                watek o tego typu naricarstwi tak odpuszczam sobie z innymi forami
                                pelnymi jadu
                                i dyletanctwa.

---------------
                                kaca to ja mam - sam wywołałem ta niesmaczna dysskusję, ale nie
                                spodziewałem się (przyznam, że naiwnie), że wklejenie kilku
                                zabawnych zdjęć DT dość nieudolnie jadącego na nartach - spowoduje
                                gruba awanturę... Miałem w kazdym razie zupełnie niepolityczne
                                intencje
                                dwa - powstrzymaj się od "spadania po wieki"
                                sam mnie nie raz doprowadziłes do białej krwi - niemniej jestes
                                jednym z najbardziej wyrazistych uczestników tego forum i nawet
                                ortodox by za Toba tęsknił :-)
                                trzy - nie komentuje Twoich rozważań, chociaż miałbym ochotę - ale
                                to forum narciarskie..

ciagle sie czegoś uczymy... to jest jednak piękne..
                                Pozdrawiam
                                jeep
                                • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 15.01.10, 21:25
                                  Dzieki, nie martw sie spadam tylko z tego watku na foru bede zagldal.
                                  A zawracajac z manowcow w ktre zesmy sie zapedzili zprafrazuje frament z naszej
                                  ojczyznianej literatury - mysle ze ojczyzna jest w podobnej sytuacji mimo ze
                                  dziel nas przesztrzen czasowa od okresu ktrego dotyczy orgianl tekstu. "Ludzie
                                  idzcie spac, ktos wezmie win puchary be je w szklany sztylet zlac" W koncu
                                  wszycy robilimy matire w ojczyznie i cos nam sie kolacze z litartury i histori
                                  ojczyznianej.
                                  No OK i to by bylo na tyle. Narciarsko to ujmujac mozna by powiedziec po halnym
                                  zawsze przychodzi slone i czeso sypnie zwiewnym puchem.
                                  • jeepwdyzlu Re: frustraci 16.01.10, 11:24
                                    łał, nie wiedziałem, że jestes taką poetycką duszą jozzo :-))

pozdrawiam
                                    jeep
                                    • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 16.01.10, 15:38
                                      no coz tylko polakiem
                      • ortodox Re: frustraci 14.01.10, 12:30
                        rany web, przecież nie chodzi tu o trafność, lub nietrafność określenia umiejętności narciarskich premiera. Każdy widzi jakie pozy łapie DT i nie ma potrzeby naśmiewać się z niego w kolejnym wątku. Chodzi o to, że Jozzo w swojej hipokryzji uprawia swoisty dualizm narciarsko-polityczny. Z Jednej strony nawołuje by nie poruszać polityki i prześć do spraw narciarskich, a z drugiej delikatnie mówiąc w sposób niewybredny prezentuje swoje żałosne poglądy i sympatie polityczne. Jak dla mnie ... postawa żałosna.
                        pozdro.
                        • Gość: web do ort'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 12:48
                          ja jestem cięta na Pis straszliwie, Jozzo pewnie za nimi stoi. Biorę udział w
                          dyskusjach politycznych na poważniejszym forum. Ale w dalszym ciągu wypowiedź
                          Jozzo nie wydaje się tak straszna:)
                          Wyluzujcie proszę
                          • Gość: Jozzo Re: do ort'a IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 13:43
                            ecko ja nie stoje ani za PiS ani za PO ja poprostu starm sie byc obiektywny a to
                            co robi PO od czasu opozycji to teatr groteski poza krytykanctwem i PR.
                            Najciekwasze jest to ze ludzie kupuja nienawisc do PiS i nie rozliczaja PO z
                            ich dokonan I to jest tragedia najwieksza - Zamiat mowci o PiS mowcie o
                            osiagniecach PO i PiS obiektywnie a potem wyciagajcie wnioski.
                            Jad nienaiwsci jai rozsialo PO do pis przebija przez wielu a tu chodzi w sumie
                            nie o nienawosc a o osiagniecia takigo czy innego ugrupowiania politycznego.
                            To by bylo na tyle o politycze.
                            • ortodox Re: do ort'a 14.01.10, 14:27
                              Gość portalu: Jozzo napisał(a):

> ... ja nie stoje ani za PiS ani za PO ja poprostu starm sie byc
                              > obiektywny
                              --------------------------------
                              Oczywiście :)

> co robi PO od czasu opozycji to teatr groteski poza krytykanctwem i PR.
                              > Zamiat mowci o PiS mowcie o osiagniecach PO i PiS obiektywnie a
                              > potem wyciagajcie wnioski.
                              -------------------------------
                              Właśnie próbuję Ci wyjaśnić, że tu raczej powinniśmy tego unikać.
                              podro.
                              • Gość: Jozzo Re: do ort'a IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 19:14
                                powiedz to tym innym tez bo tak to wyglda na dyskryminacje wygncow
                          • ortodox Re: do ort'a 14.01.10, 14:21
                            Jestem wyluzowany :)
                            Nie straszne, ale żałosne.
                            pozdro.
                      • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 16.01.10, 21:40
                        Dzieki za dobre slowo.
                        ps
                        mysle ze jedna ze wspolczesnych tragedi naszj ojczyzny jest to ze ludzie sa
                        przeciwnikami temu czy tamtemu zamiast byc zwolennikami. Iplikuje to ze wybory
                        odbywaja sie na zasadzie glosuje przeciwko zamiast za. I to jest poczatek
                        tragedi narodowej.
                        To tak na margineis dnia glosowanie przeciwko zawsze jest manipulacja slabeuszy
                        w momencie w ktrorym nie maja nic do z nasileniem krytykuja opzycje i manertuja
                        wyborcow w kierunku wyborow przeciwko [no bo skoro nie sa w stanie osignac
                        gloswania za to jest ich jedyna szansa na wygrana] Mechanizm ten jest nie
                        zalezny od skali wyborow [ kolo rodzicielski czy wybory rzadaow, nie zalezne tez
                        od opcji politycznej, kraju itd.
                        Zastanawiajace jest to ze narod polski dal sie w to tak latwo wciagnac.
                        Przykjmujac ten schemat myslenia za swoj wlasny.
                        Wniosek jest jeden media to potega [ jedynie historia, literatura moze byc
                        potego wieksza i byc moze dlatego ludzie partie ktore przyladaja wage do
                        histori , tradycji sa tak ostro przez media zwalczane.

To juz moje ostatnie 3 grosze na temt nart w wielkiej polityce.
                        Ja nie jestem ani przeciw PiS ani przeciw PO. Ja jestem za Polska i w/g
                        takich kryteriow oceniam wydarzenia polityczne jak rowniez medialen nagonki na
                        to czy tamto ugrupowanie.
                        Jak ktos krytykuje kogosc to zadaje sobie pytanie a co krytykant ma do
                        powiedzenia, osiagniecia co soba reprezentuje.
                        Czy nie warto byc za Polska zamiast przeciw temu czy innemu ugrupowaniu
                        politycznemu. [pytanie retoryczne - ]
                        No to zdrowka
                    • Gość: Jozzo Re: frustraci IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 13:38
                      Wiesz Polka to moje ojsczyzna dla ciebie to tylko twoj kraj pewnie mimo to obu
                      nam zalezy na jak to ujales tym kraju. wiec jesli ja szczekam to co ty robisz.
                      Nie chce sie licytowac kto i co dla ojczyzny.
                      Zadufaniem jest to co robisz brak otwarcia na szersze spojzenie wychodzace
                      poze granice wyznaczone obszrem ekranu tv nie da sie zaliczyc do
                      najodwazniejszego patrityzmu. Wic odszczekja to czeszcekanie i bedzie spoko/

A tak na marginiesie to paranja jest jak mieszkajacy w kraju kupuja
                      parasowanie muzgow mediow w obcych rekach jednosczesnie ostro atakuja
                      jakiekolwiek glosy rozsadku ludzi na obczyznie czesto tych co wiele wiecej
                      posiwecili niz ci co ich glos dzis nazywaj szczekaniem. To bardzo ciekawe
                      zjawisko socjologiczne.
                      • Gość: Poma Re: frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.10, 15:02
                        Polska to kraj gdzie ludzie nie umieją samodzielnie obserwowac i
                        oceniac partię . Powtarzają jak papugi co usłyszą w TVN i przeczytają w
                        GW. Kazdy mądry widzi iż KOLOROWY USZUST nad niczym nie panuje , czego
                        się dotknie to spapra , bezrobocie rosnie a KU robi z siebie pajaca -
                        ciągnie paparazzi za sobą . Załosne.. JEDNAK ma klakierów nawet tu na
                        forum , czysta Białoruś....
                        • jeepwdyzlu poma spadaj stąd 14.01.10, 15:15
                          to jest forum NARTY
                          załóż sobie forum GUPI TUSK albo jakiekolwiek inne
                          a tu daj nam spokój

to ty jestes mentalnie z Białorusi, skoro nie rozumiesz, ze to forum
                          TEMATYCZNE. I wady premiera nie są tu przedmiotem dyskusji....
                          chyba że dyskusja o jego stylu jazdy, za krótkich nartach, braku
                          kasku...
                          ale nie o bezrobociu!!!
                          jeep
                          • Gość: Jozzo Re: poma spadaj stąd IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 19:19
                            Ja tylko odpowiadam na zarzuty - np ze jestem uciekinierm itp
                            wiec nie uprawiaj polityki PO polegajacej na robieniu warita nz zasadzie
                            oskarzania innych o to co samem sie robi.
                            A moze to juz ta nowa narodowa mentalnosc ?
                            Wracajac rdo forum temtaycznego moze byscie skanczyli sad nad jak to niektorzy
                            mowia uciekinerm a falty raczj mowiz ze wygnancem i cos nastukali ona temt tego
                            tematycznego forum
                            Skonczie z tym sadem kapturowym zajmijcie sie raczje dobrobytem ojczyzny. I
                            bedzie cacy.
                            Jakos nikt nie podjal temtu i analizy narciarstwa a wiekszoc zgodnmy churem ...
                            . A szkoda gadac Zdrowka zycze i kraju miodem i mlekiem plynacym na budowanym na
                            kanwie roztropnie i swadomie wybieranych kolejnych ekip rzadzacych.
                            • Gość: cbg Re: poma spadaj stąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 19:39
                              Ludzie w Polsce są przebiegle urabiani i nawet o tym nie wiedzą. Gdyby
                              wziąc pod lupę media to szczekanie odbywa się jednogłośnie , nie ma
                              miejsca na inne poglądy. Nagonki idą jedna po drugiej , pompuje sięod
                              lat np. takiego Owsiaka-swiętą krowę. To przykre ale motłoch jest coraz
                              głupszy. A Walterki i Michniki rechoczą....
      • Gość: Jozzo Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow IP: *.tor.primus.ca 14.01.10, 13:31
        Normalka nbrak argumentow powduje poscie w zaprate co sie objawiwa epitetami. Ja
        wiem trudno sie prznac do sojej glupoty wiec:

Ot jedno z osigniec tojego bozyszcza reszte sobie dospiewaj:
        Ciesz sie ze Ludzie z obczyzny wracaj do kraju bo bedzie im sie lepiej zylo niz
        nz obczyznie.

reszte obiecanek poszukaj w sieci albo w arhiwach bo pewnie juz nie pamietasz
        • piano_barti Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow 17.01.10, 11:05
          Ciekawe kogo ty popierasz...pewnie Kobylańskiego i tym podobnych sądząc po ogolnym poziomie tych bzdetów. zajmij sie lepiej jazda na nartach.
          • Gość: Jozzo Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow IP: *.tor.primus.ca 18.01.10, 14:25
            Kogo? widac jest jakis postep bo nie pytasz przeciko komu a to juz cos na
            poczatek - pomysl w jakim kraju chcesz zyc - przeciez to zalezy od tego kogo
            wybierzez. Najlepiej zamknij TVna 2-3 tygodnie
            moze ci cos kliknie Zapytaj siebie kto ma cos do powiedzenia a kto jedzie na
            krytykanctwie innych. Porownaj rzeczywiste osiganiecia moze ci cos kliknie
            Hmmm. bzdety ? mowisz,
            Kochany npaisz jakis sensowny tekst na poczatek 200-300 slow
            na dowolny temat. NO OK rzuc jakim slinkiem do jakiejs sensowniejszej twojej
            wypowiedzi o nartach [na tym forum[ o czym kolwiek w sieci - Co do politcznego
            aspektu w tym watku to tak wyszlo no i to juz sobie wyjasnilismy wiec sie nie
            wcinaj z z ? now wlasnie dlikatnie mowac z takim bzdetem njak twoj.
            Pomysl czasemi dlaczego jest nagonka w mediach na takiego czy innego polityka
            pomyslo co u chodzi. Popatrz np Anna vs Radek - tam nagonka ze odetchnac nie
            mozna bylo tu sopko cisza itp itd
            Pomijajac partie ugrupowania [nawet osiagniecia ]itp popatrz na mechanizmy moze
            zrozumiesz jak jestes manipulowany
            Wiesz w cywilizowanym swiecie ugrupowania walcza w okresie wyboprow potem
            wszyscy biora sie do wspolracy i tworzenia dobrobytu u nasz walka trwa caly
            czas glownie dlatego ze jedno z ugrupowan nie ma nic do wniesienia wiec jedzie
            na premanetnej krytyce zarowno wtedy kiedy bylo w opozycji jak i w czasie
            kiedy jest u wladzy.
            Nie jest co cos nie tak? No a np to ze wolny-niezalezny kraj mogacy wybrac
            na-prezydentow ludzi czynu ludzi swiatlych wybierrta LW czy Olka z przeszloscia
            - totalna strata momentum historyczngo
            No ale to przeciez normalka my niegdy nie umielsmy odwagi rozegrac momentow
            historycznych [nie siegajac zbyt daleko od wielkich powstan narodowych po zryw
            solidarnosci] Zdrowka
            • jeepwdyzlu Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow 18.01.10, 14:55
              Abstrahując Jozzo od jakości polityków
              Powiem tylko tyle: dobrobyt kraju budują swoja ciężka praca
              obywatele..
              Może prawdą jest, ze klasę polityczna mamy wyjątkowo psią, ale w
              ciągu ostatnich 20 lat sporo sie w kraju zmieniło. Nie dzięki
              politykom - ale pracy milionów ludzi.. Działa rynek, mamy kilka
              milionów firm, ludzie buduja swoja przyszłość w kraju bez kapitału
              innego niż intelektualny, funkcjonują instytucje, zaczęły działać
              usługi publiczne...
              Od polityków wiele zależy, ale na szczęście nie wszystko :-)
              pozdrawiam
              jeep
              • Gość: o_andrzej Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow IP: *.cyf-kr.edu.pl 18.01.10, 15:41
                > Może prawdą jest, ze klasę polityczna mamy wyjątkowo psią, ale w
                > ciągu ostatnich 20 lat sporo sie w kraju zmieniło. Nie dzięki
                > politykom - ale pracy milionów ludzi.. Działa rynek, mamy kilka
                > milionów firm, ludzie buduja swoja przyszłość w kraju bez kapitału
                > innego niż intelektualny, funkcjonują instytucje, zaczęły działać
                > usługi publiczne...

Jeepie, podpisuje sie pod Twoim slowami obiema rekami i nogami. :) Tak tez to
                odbieram.
                • Gość: Jozzo Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow IP: *.tor.primus.ca 18.01.10, 17:58
                  Zwlaszcza te wieksze znaczniejsz firmy w polskich rekach. Ciesze sie ze Polska
                  rosnie w sile a ludziom zyje sie coraz dostatniej.
                  A tak globalnie to ciesze sie z Polak za granica budzi respekt i szacunek.
                  Mimo ze dawno nie ogladalem zadnej polskiej stacj tv. jednak czasami cztajc
                  gazety mam tylko wrazenie ze propaganda sukcesu za komuny byla dyskretniejsza i
                  mniej w sumie nachalna.
                  No ale to tylko zwiewna imprsja ktora zescie rzwiali sowimi tekstami - serdeczne
                  dzieki - Jescze zeby ten-premiejr jezdzil jako tak na nartach to bym wrocil do
                  kraju gdzie zylo by mi sie lepiej niz na wygnaniu [ no bo to bylo parwde mowic
                  wygnanie i to dosc brutalne]
                  good stuff rodacy tak trzymac panowie i panie
              • Gość: Jozzo Re: No to teraz juz wszystko jasne i dla wnusiow IP: *.tor.primus.ca 18.01.10, 17:50
                Pity,

Przeciez to jest wypisz wymaluj polityka sukcesu epoki Gierka w nowym opakowaniu.
                Tez nam wmawiano w stylu : tak to prawda ze pilitycy partia itp ale mamy
                najleprza gospodarke w demoludach itp itd potem wymyslono masowarz typu wspujmy
                do prati trzeba ja rozasdzic od wewnatrz i taki tam.
                Masz duzo racji ale ja o tym jaki decyzje poityczne, wyobrcze maja wplyw na to
                ze nie osiagnelismy to co bylo w zasiegu naszej reki.
                Przemysl, to betka ze w obcych rekach - w sumie jego wykupawnie mialo na celu
                zagrniecie rynkow zbytu [jak tego nie rozumiesz to trudno]
                Media w obcych tez a to juz powazna sprawa bo to panowanie nad tym jak narod
                mysli i co czuje i tu jest najwieksza tragedia. Nie udalo nam sie odciac od
                poprzednije epki [teczki] to co zrobily inne demoludy i mamy to co mamy.
                Nasza nauka - jest problem ale gdzie nasze orly od infomatyki tez gdzies tyle
                tylko ze jak patrzysz na powanizjesz stronki to nawet czsie maja sowje
                tlumacznie a my no coz propagande sukcesu.
                Wpajaj nam ze jestesmy Europejczykami - a Niemcy sa Niemcami Francuzi rancuzami
                - itp itd
                Pity
                A szkoda gadac ale wracajac do nart Mamy zdrowego premiera w zdrowym ciel zdrowy
                duch i w pilke kopnie i na nartach pojedzie.
      • piautre1 Re: Oferma szusuje w Dolomitach 21.01.10, 14:16
        Jezu!
        wszedłem na forum narciarskie a trafiłem na PISuar
        nie dałem rady przeczytać wszystkich postów, za co przepraszam tych co na pewno
        pisali mądrze i na temat, ale:
        - chur chyba piszemy inaczej, nieprawdaż? ciekawe,że ilosć błędów
        ortograficznych (i nie tylko) jest proporcjonalna do miłości do PISu
        - szusowanie ( to w tytule) to JAZDA NA WPROST, bez skęcania. Są to podstawy i
        warto je znać pisząc na forum specjalistycznym. Użycie tego słowa jest zatem
        bezsensowne
        - każdy ma prawo jeździc na nartach, nawet "oferma" lub taki który "szusuje"
        pozdrawiam wszystkich narciarzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka