Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rossignol Attraxtive VI vs Dynastar Exclusive Flui

15.01.10, 19:08
    Którą nartę wybrać? Obie są podobne, dla średnio i dobrze zaawansowanych
    narciarek, w miarę na każdy stok, dość twarde. Szerokości i promienie skrętu
    też mają prawie takie same. Ceny również. A więc na którą się zdecydować?!
    Pomóżcie proszę...
    Obserwuj wątek
      • fan_aberyie Re: Rossignol Attraxtive VI vs Dynastar Exclusive 15.01.10, 19:15
        Przepraszam za literówkę w tytule, chodzi oczywiście o Rossignol Attraxion VI i
        Dynastar Exclusive Fluid - jak widać, nieźle już mi się obie te nartki mieszają ;)
        • skynews Re: 15.01.10, 20:31

Trudno powiedzieć... w wielu testach, na początku obecnego sezonu
          w grupie Around Woman zwyciężają zdecydowanie narty Atomic Cloud 9

Rossignol Attraxion VI, Dynastar Exclusive Fluid i Atomic Cloud 9
          są w tej samej klasie cen.

Enjoy it !
        • io.giovanna Attraxion! 17.01.10, 19:20
          Pierwsze!! :)
          Szóstkę mam od zeszłego sezonu i uważam, że są absolutnie cudowne. Lekkie,
          skrętne. Na nartach jeżdżę od wielu, wielu lat, do tego lubię na nich zaszaleć.
          Miałam pewne opory, żeby kupić sobie narty z damskiej linii (żeby nie było
          obciachowo...), bo nawet na tym forum zaawansowanym narciarkom poleca się często
          męskie narty. Kilka lat jeździłam na dobrych, ale męskich Atomicach i miałam
          wrażenie, że bardziej się z nimi zmagam niż czerpię przyjemność z jazdy.
          Przekonał mnie opis Attraxion VI, że są właśnie dla zaawansowanych, a jeszcze
          wyższych XI nie polecano mi w sklepie, bo ponoć "wąsy" (tam nazwał ten element
          sprzedawca w SkiTeamie, którymi się je reguluje, są dość awaryjne, a ich naprawa
          sporo kosztuje. Wyglądają też ciekawie, mam czarne.

Pozdrowienia! Giovanna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka