Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dolomity, Colfosco, instruktor potrzebny, od 28/2

11.02.10, 23:11
    Witam,

małe ogłoszonko;)
    potrzebny dla żony i córki - 5 l.,
    i ja trzeci na trochę bo nauczyłem się sam ok 14 lat temu - średnio, i mało
    jeździłem, więcej ostatnio na biegówkach,

jeśli ktoś może uczyc, polecic proszę o info, tu lub na priv.
    outd73(mallpaa)gmail.com

:)

m
    Obserwuj wątek
      • Gość: grt Re: Dolomity, Colfosco, instruktor potrzebny, od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:59
        Wlasnie wrocilem z Colfosco - moja córka była tam w szkolce ( jedynej )
        Instruktorzy mowia w trzech jezykach : ladinisch , deutsch , italiano. Kurs koszutuje 190 e za 6 dni , z czego pierwsze 4 dni od 10 do 12,45 , w czw 10-16 plus zawody , ptk 10-16 rozdanie pucharów.... Narciarze w Kolfuschg to 80 % wlosi , 20 niemcy. Miejscowosc i trasy zachwycają krajobrazem , szkołka jest drozsza - placi sie za miejsce. Ogladajac RAI Bozen - był
        reportaz o otwarciu granic dla wschodnieuropejscich instruktorów , ktorzy robią "goscinnie " lekcje. Osobiscie nie dałbym córki do takiej tanszej szkolki Polecam :www.scuolascicolfosco.it/start.php?page=dove&lang=DE.
        Tutejsi Maestro znają teren i jest atrakcja z zawodami , był tez karnawał dla dzieci .
        • outd73 Re: Dolomity, Colfosco, instruktor potrzebny, od 23.02.10, 23:24
          dzięki serdecznie, jedziemy w piątek na 2 tyg :)

Gość portalu: grt napisał(a):

> Wlasnie wrocilem z Colfosco - moja córka była tam w szkolce ( jedynej )
          > Instruktorzy mowia w trzech jezykach : ladinisch , deutsch , italiano. Kurs kos
          > zutuje 190 e za 6 dni , z czego pierwsze 4 dni od 10 do 12,45 , w czw 10-16 plu
          > s zawody , ptk 10-16 rozdanie pucharów.... Narciarze w Kolfuschg to 80 % wlosi
          > , 20 niemcy. Miejscowosc i trasy zachwycają krajobrazem , szkołka jest drozsza
          > - placi sie za miejsce. Ogladajac RAI Bozen - był
          > reportaz o otwarciu granic dla wschodnieuropejscich instruktorów , ktorzy
          robią "goscinnie " lekcje. Osobiscie nie dałbym córki do takiej tanszej szkolki
          Polecam :www.scuolascicolfosco.it/start.php?page=dove〈=DE.
          > Tutejsi Maestro znają teren i jest atrakcja z zawodami , był tez karnawał dla d
          > zieci .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka