Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

skipas zillertal

IP: 212.244.23.* 21.03.10, 16:19
    Witam,
    mam pytanie. wróciłem niedawno z doliny zillerntal. Polak którego spotkałem na stoku powiedział mi że na internecie można sprawdzić ilość przejechanych tras i kilometrów. wystarczy tylko wpisać numer ze skipasa. zapomniał tylko powiedzieć gdzie. i tu moje pytanie: na jakiej stronie lub zakładce tej strony? pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Miszcz_krechy Re: skipas zillertal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.10, 21:58
        Witaj,
        Generalnie powinna być za to odpowiedzialna strona skiline.cc (info o tej stronie było chociażby na wyciągach w Mayrhofen). Do wprowadzenia numeru karnetu posłuż się chociażby podstroną www.skiline.cc/ticket/zillertalarena. I tutaj niestety muszę Cię rozczarować. Nie wszystkie wyciągi są zsieciowane, i dlatego może się okazać, że wg strony przez kilka godzin nie zjeżdżałeś, podczas gdy w rzeczywistości jeździłeś jak szalony. Bramek nie ma też, o ile pamiętam, na orczykach na samym Tuxie, stąd ... przydatność strony jest wątpliwa. Znacznie lepiej pod tym względem wspominam Dolomity, gdyż tam informacja ze skipass'u pokrywa się w większym stopniu z rzeczywistością.
        Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka