Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

happyski w Krakowie

IP: 213.134.148.* 12.01.11, 20:45
    Wiele dobrego słyszałam o tym sklepie, że mają bardzo duży wybór, że konkurencyjne ceny, do tego wypożyczalnia i serwis i otwarte 7 dni w tygodniu. Zamierzam się tam wybrać przed feriami. Byliście może? Jeśli tak to proszę o Wasze opinie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: happyski w Krakowie IP: 213.134.148.* 14.01.11, 16:13
        Podbijam.
        Nikt tam nie był? Będę wdzięczna za każde informacje.
        • jabolkn Re: happyski w Krakowie 14.01.11, 16:29
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Podbijam.
          > Nikt tam nie był? Będę wdzięczna za każde informacje.
          no niestety widocznie nie, pójdź sama to nam opowiesz
      • Gość: lolek Re: happyski w Krakowie IP: *.srv.az.pl 15.01.11, 13:24
        bylem w zeszlym roku, zamierzam wrocic w tym, zeby wymienic narty na bardziej wymagajce, fajne chlopaki tam pracuja, nie rzucaja tekstami pseudogachowcow, tylko na luzie wszystko wytlumacza i doradza, takie jest przynajmniej moje zdanie, dobrze jest jechac do nich na tygodniu w ciagu dnia bo popoludniami i w weekendy maja kupe klientow, ceny naprawde dobre, chyba tyle ode mnie
        • Gość: dżusifrut Re: happyski w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 00:43
          O tak! sprzedawcy naprawde sa spoko. Jak ostatnio kupowalam deske i buty to doradzal mi pan Łukasz. Nigdy tak dobrze mi sie nie jezdzilo jak na zestawie ktory mi polecil. Do tego cena konkurencyjna. Na pewno bede zachecac moich znajomych zeby sprzet kupowali wlasnie tam, bo jak kupowac narty czy deske to tylko w happyski:)
      • Gość: pau Re: happyski w Krakowie IP: *.aster.pl 26.01.11, 21:37
        Byłem, skorzystałem i polecam. Duży wybór sprzętu.
        Korzystałem już kilka razy z różnych sklepów ze sprzętem narciarskim ale na razie tylko tam ja i moja rodzinka znaleźliśmy narty w rozsądnej cenie.
      • czeseska Re: happyski w Krakowie 26.01.11, 21:43
        Serwis mają świetny. Zawiozłam narty całej rodzinki, skoczyłam na zakupy, wróciłam i były gotowe. Do tego cena niewielka. Moi znajomi za to wypożyczali ostatnio na sobotę sprzęt bo chcieli spróbować jazdy na snowboardzie. Wypożyczali w piątek wieczorem, oddawali w niedzielę a policzyli im tylko za jedną dobę. Do tego sprzedawcy mają naprawdę podejście do klienta i obsługują z uśmiechem na twarzy a nie na "odczep się" ;/
        • czeseska Re: happyski w Krakowie 31.01.11, 16:57
          Dla wszystkich zainteresowanych zniżkami. W happyski.pl są teraz promocje. gruper.pl/x.php/1,1888/Happy-Ski-serwis-narciarski-wypozyczalnia-Krakow.html 50zł to kwota jaką płaci się za pełny serwis nart czy deski a na gruperze można kupić taki kupon za 19zł. Taniej chyba nie znajdziecie.
          • Gość: olbart Re: happyski w Krakowie IP: *.centertel.pl 31.01.11, 18:07
            Już dawno tak nachalnej reklamy nie widziałem!

• Gość: jaroslawpolskezbaw Re: happyski w Krakowie IP: *.radioalfa.pl 19.11.11, 20:23
              bylem widzialem nic nie kupilem - jest tego towaru troszku ale uzywka to nie moj klimat - wole nowe narty TOP level to moj styl. kominek maja fajny tego nie widzialem w zadnym sklepie do tej pory :)
      • Gość: Irek Re: happyski w Krakowie IP: 176.61.73.* 12.01.14, 14:08
        Witam serdecznie,jakis czas temu moj tato kupil na mogilskiej u samego wlasciciela buty i narty (uzywane).Jak przylecialem do Polski i zobaczylem w co go ubral to zwariowalem.Buty salomon zniszczone ,wkladka rozlatujaca sie i przepocona,narty za dlugie .Dodam ze moj tato jest laikiem w sprzecie sportowym za same buty zapacil 150 zl a za narty juz nie pamietam,ale buty mi najbardziej zapadly w pamieci.Jakim trzeba byc czlowiekiem zeby starszemu gosciowi sprzedac buty warte 10 zl na allegro,stare znisczone .Najlepszy numer ze po zimie tata pojechal do tego komisu zeby sprzet sprzedac za za jakiekolwiek pieniadze poniewaz wkladka znisczona zaczela go uwierac i but przemakal a gosc mu mowi zeby to na smietnik wyrzucil bo on tego nie chce nawet za darmo.Serdeczmie tego Pana pozdrawiam
      • moribundo Re: happyski w Krakowie 14.01.16, 14:55
        W życiu nie spotkałem się z tak bezczelną i arogancką obsługą jak tam. Nie wiem kto zatrudnia tak opryskliwych i zadufanych w sobie typków. Nie polecam nikomu.
        • Gość: adamb1 Re: happyski w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.17, 22:09
          To chyba pomyłka sklepu :P Gadałem z chłopakami dobre pół godziny przy dobieraniu sprzętu. Równi goście. No i jaki sprzęt zajebisty dobrali to nie mam pytań :D
      • Gość: adamb1 Re: happyski w Krakowie IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.17, 22:07
        Byłem ostatnio wypożyczać sprzęt. Tak szybkiej obsługi jeszcze nie widziałem. Buty wygodne, narty mega dobre. Ogólnie z tego co patrzyłem na inne wypożyczalnie to najtaniej w Krakowie. Podobno mają jeszcze sprzęt do kupienia i serwis. Polecam :D
      • kamiloo13 Re: happyski w Krakowie 19.03.18, 17:43
        Sklep happyski odwiedziłem w tym sezonie i jestem mega zadowolony. Trochę poczekać w kolejce mi przyszło ale dostałem fajny sprzęt i cena wypożyczenia najlepsza w Krakowie.
        Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka