Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lodowiec Kaunertal

17.05.11, 20:46
    Witam
    W dniach 26.03-02.04.2011 zawitałem na lodowiec Kaunertal. Wyruszyliśmy w drogę wczesnym rankiem z Poznania do Wrocławia gdzie dołączyła pozostała część ekipy :) , następnie już prawie cały czas autostradą przez Zgorzelec , Drezno, Monachium do Innsbrucka.
    Było super
    Obserwuj wątek
      • skynews Re: 17.05.11, 22:05

Nie widać zdjęć...zamiast zdjęć jest to:
        Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.

...zrób coś z tym.
      • skitime Re: Lodowiec Kaunertal 17.05.11, 23:34
        Tak jest forum skonfigurowane że trzeba sie zarejestrować żeby mieć dostęp pełny:) i wtedy można oglądać,pisać,wstawiać itp
        • skynews Re: 18.05.11, 21:41

"Tak jest forum skonfigurowane że trzeba się zarejestrować..." - to mam się rejestrować i logować żeby zdjęcia zobaczyć...nie chce mi się i nie będzie mi się chciało - czego ty w ogóle chcesz ?
          • ortodox Re: 18.05.11, 22:55
            Jak to czego? Coś przymulony jesteś ostatnio skynews. Chce zareklamować swoją stronę na najsłynniejszym forum narciarskim. Jednak chyba źle trafił.
            • skynews Re: 19.05.11, 12:16

...fatalnie trafił ale jak zrobi żeby zdjęcia były widoczne bez rejestracji to może kiedyś zdecyduje się na ich oglądanie.
              • skitime Re: 19.05.11, 13:00
                Dziękuje Panowie za istotne sugestie,będziemy nad tym pracować...
                • Gość: Misio_Zloty Re: IP: *.limes.com.pl 25.05.11, 21:03

Dziękuje Panowie za istotne sugestie,będziemy nad tym pracować...

Czyli co, Jabol & s-ka, zrobicie kolejnego klona KMN ?
                  • jabolkn Re: 26.05.11, 14:08
                    Gość portalu: Misio_Zloty napisał(a):

>
                    > Czyli co, Jabol & s-ka, zrobicie kolejnego klona KMN ?

hej Misiaczku, widzę że za jabolem tęsknisz
                    a a miałem nadzieję że choć raz będziesz miał
                    coś do napisania w tematach narciarskich
                    a gdyby przypadkiem to zapraszam serdecznie
                    pozdrawiam Janusz
      • Gość: j Re: Lodowiec Kaunertal IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.11, 07:21
        rozumiem, że chodzi tu
        , tak samo jak tu forum.gazeta.pl/forum/w,380,125293115,125293115,_ern_D_l.html
        jak i tu forum.gazeta.pl/forum/w,380,125294093,125294093,Bialka_Jurgow_Koziniec.html
        nie o podzielenie się wrażeniami (brak dostępu ), tylko o zareklamowanie swojego
        czegoś .
        Już tu jeden jest, co to gdzie się nie pojawi, to narty miłuje
        szkoda tylko, że nas (czytających) traktujecie obaj, jak kretynów

• skynews Re: 21.05.11, 03:27

nas...
          wypowiadaj się za siebie i co cię to obchodzi co ktoś ogląda lub czyta
          a jak pozwalasz się traktować jak kretyn to widocznie zasłużyłeś na to .
          • ortodox O kretynach i idiotach ... 23.05.11, 16:58
            Skynews, smutniejsze od tego, że ktoś próbuje zrobić kretynów z czytelników tego forum jest to, że jednak niestety czasem to im się udaje. Jednak najdziwniejsze i najsmutniejsze zarazem jest dopiero to, że nie zdajesz sobie sprawy, że jesteś doskonałym tego przykładem ;))
            pozdro.
      • skitime Re: Lodowiec Kaunertal 21.05.11, 13:22
        to tak dla rozlużnienia atmosfery:) www.youtube.com/watch?v=zHr-ZYSt0tk&feature=channel_video_title
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka