Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Łagodny stok w okolicach Wisły.

IP: *.henet.pl 17.09.11, 16:45
    Witam:)

Szukam łagodnej górki z okolicach Wisły.
    Znam Nową Osadę ale szukam czegoś jeszcze bardziej łagodnego dla żony. Wiem że Nowa Osada nie jest trudnym stokiem ale zależało by mi na czymś jeszcze bezpieczniejszym. Nie musi być 1000m tak jak w N. Osadzie może być nawet 500m stoku. W ostateczności może być w innym rejonie.

Dzięki za pomoc i mam nadzieję że już zaglądacie na fora narciarskie:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: vaia Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:15
        Polecam Zagroń w Istebnej. Stok podobny do Nowej Osady jednak jest tam o wiele mniej ludzi.
        zagron.istebna.org/pl/
        W Wiśle są jeszcze dwa mniejsze stoki - praktycznie to ośle łączki - dobre dla początkujących i tych, którzy rozpoczęcie sezonu muszą zacząć od łagodniejszej górki. Są to: Klepki (na przeciwko Cieńkowa)
        klepki.wisla.pl/index.html
        oraz Pasieki (trzeba jechać jak na Istebną - stok jest po prawej stronie), której plusem jest to że jest tam max. 10 osób na stoku;-))))
        • Gość: kij Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: *.henet.pl 27.09.11, 20:40
          dzięki:)

Może jeszcze coś się znajdzie w okolicach?
          • Gość: pepe Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: 91.218.157.* 28.09.11, 10:10
            Wisła Soszów - z tego co pamiętam to można nie wjeżdżać na szczyt, tylko podjechać do połowy stoku krzesełkiem. Z tego miejsca można wybrać kilka tras- w tym jedną bardzo łagodną. Zresztą ze szczytu też jest raczej łagodnie i szeroko. Byłem tam tylko dwa razy w życiu, dlatego co do tłoku i jakości tras nie chciałbym się wypowiadać. Powiem tylko, że ja trafiałem całkiem nieźle. Największy mankament jak dla mnie to brak krzesełka podjeżdżającego na samą górę (trzeba się przesiadać na podwójny orczyk).
          • ola Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. 28.09.11, 15:43
            Obok Pasiek, kilkaset metrów bliżej Centrum są Siglany
            www.siglany.wisla.pl
            Skręca się z ul. Kopydło koło DW Kontakt (taki brzydki, wielki i różowy) w prawo i do góry.
      • ta Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. 01.10.11, 00:14
        Polecam dla żony, za vaią, Klepki ( Wisła Malinka, ok 1 km za skocznią). Po drugiej stronie szosy masz dla siebie Cienków. Klepki są bardzo sympatyczne, szeroko, łagodnie, stok słoneczny
        i bezpieczny, w tygodniu ludzi bardzo mało, jestem przekonana, że żona będzie zadowolona.
        Klepki są dobre na rozruch zimowy dla słabo i średnio zaawansowanych i trochę bojących się :)
      • Gość: turysta wyciąg klepki IP: *.54.125.155.polineo.pl 19.02.14, 22:09
        Wyciąg bardzo fajny do nauki dla początkujących. Ale starać się nie trafić na właściciela Straszny IDIOTA przewrócisz się i już problem do wszystkich. Byłem stałym klijęntem ale obecnie nie polecam.
      • Gość: all lepiej na klepki czy na pasieki? IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.15, 19:14
        Gdzie przyjemniej się uczyć
      • Gość: maro22tatu Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.17, 13:29
        12. 2017 jest 9. grudzien a w klepkach jeszcze śpia ani nie nasnieżaja ,ani ratrakują . jako to dbocie o norciarzyHEj wszyćkie pojadom gdzie indzi >Sylwester bez gaci
        • Gość: JAGON Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.18, 11:50
          PANOWIE OD STRONY INTERNETOWEJ . ZROBCIE COŚ Z 1-SZA KAMERKA : BARDZO ZŁY OBRAZ OD JAKIEGOŚ CZASU
      • Gość: KANOS Re: Łagodny stok w okolicach Wisły. IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.18, 09:13
        6 RAZY W CIAGU 2 GODZ. ZATRZYMANY TALERZYK - DRABINY PRZYSTAWIANE "NAPRAWIANIE" W TRAKCIE!!!!SKANDAL! TALERZYKI OBLODZONE, OSNIEZONE SKANDAL!!, NIE WYDZIELONY STOK DO NAUKI JAZDY CZEKACIE NA NIESZCZESCIE
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka