Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narty we Francji

IP: 95.175.5.* 13.12.11, 21:30
    Znacie ciekawe oferty/miejsca w Alpach we Francji. Razem ze znajomymi zdecydowaliśmy że pojedziemy zgraną paką na zimowe szaleństwo :) Bo w tą zimę to śniegu w Polsce chyba nie zasmakujemy :( Możecie coś polecić? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sabinos Re: Narty we Francji IP: 195.116.242.* 13.12.11, 21:36
        Ja uważam że dobre biuro podróży pozwoli oszczędzić stresów związanych z podróżowaniem. W tym roku postanowiliśmy że jedziemy z mężem na zimowe wakacje. Padło na narty we Francji :)) Ja jadę do Chamonix ale jeszcze tam nie byłam więc nie mogę polecić. Szukaliśmy trochę w Internecie i jednak zdecydowaliśmy
      • b-a-n-i-t-a Re: Narty we Francji 14.12.11, 11:12
        Znamy ciekawe miejsca w Alpach we Francji: 3 Doliny, Val d'Isère, Chamonix, Paradiski, Serre Chevalier, Les2Alpes, Alpe d'Huez, Portes du Soleil, Grand Massif, La Rosiere, Les Sybelles - do wyboru do koloru ;)
      • Gość: miki Re: Narty we Francji IP: 95.175.5.* 14.12.11, 13:05
        Ja w zeszłym roku byłem w Les 2 Alpes we Francji i zdecydowanie mogę polecić. Ja wyjechałem z biurem memotravel.pl które załatwiło wszystko z nas bez żadnych zgrzytów - polecam z czystym sumieniem. Jak chcesz wiecej informacji o miejscu to wejdź tutaj:

www.memotravel.pl/narty-alpy/narty-francja.html
      • Gość: Krzyta.G Re: Narty we Francji IP: *.uvt.nl 14.12.11, 13:39
        We Francji wybór jest rzeczywiście ogromny. Oosbiscie jezdze tylko w te alpy ze wzgledu na zakwaterowanie na stoku. Nigdzie nie musisz dojezdzac, wszystko masz na miejscu. to jest najwiekszy plus. A osrodki bajeczne.... Najwieksze to zdecydowanie 3 doliny. Pytanie tez w jakim terminie chcesz jechac, za jaką kase, czego oczekujesz od wyjazdu itp. Wybor jest ogromny! Sprawdz chociazby tutaj www.nartyfrancja.pl. Dobre biuro, sam korzystam i polecam.
      • Gość: adolfik Re: Narty we Francji IP: *.dynamic.chello.pl 28.10.13, 21:37
        Ja do Francji jeżdżę do Les Deux Alpes i wg mnie ten region ma wszystko czego potrzeba, zarówno dla doświadczonych narciarzy (ja) jak i początkujących (moja dziewczyna). Zazwyczaj jeździłem z kumplami samodzielnie, a w zeszłym roku, z racji że z dziewczyną, wybraliśmy się z Rainbow Tours i ku mojemu zdziwieniu wyszło taniej. Głównie przez dobre ceny skipasów.
        • ron5 Re: Narty we Francji 29.10.13, 06:49
          Francja to wg mnie znakomity wybór na narty.Byłem w wielu ośrodkach francuskich i nigdy się nie zawiodłem.
          W zależności czego oczekujecie mozecie sobie wybrać pasujące miejsce.
          Swoje wyjazdy organizuję korzystająz z niemieckiego biura www.ski-france.com są superprofesjonalni.
          Oczywićie problemem jest dojazd ale ja mam np do 3 dolin 1400 km praktycznie cały czas autostradą i to w dodatku w większości bzpłatną przez Niemcy.
          Zwracam Waszą uwagę na 2 rzeczy-trzeba mieć ze sobą łańcuchy (prawie do wszystkich osrodków( i warto też wybrać miejsce z darmowymi parkingami w miejscowości bo są miejsca z darmowymi ale sa tez takie gdzie konieczne jest parkowanie płatne 9może być nawet 70 E/tydzień)Jeśli mogę być jeszcze pomocny piszcie,pozdrawiam
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka