Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity

23.01.12, 10:31
    Organizuje dwa tygodniowe wyjazdy dla singli na narty, Jeśli nie masz z kim jechać dołącz do nas, zawsze jest przyjacielska atmosfera i świetna zabawa. Przy okazji nawiążesz nowe znajomości.

18-24 luty Białka Tatrzańska

17-25 marzec Dolomity Dolina Val di Fiemme

Szczegóły na priv lub na mojej stronce.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maria Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 14.02.14, 19:16
        Witam, interesuje mnie wyjazd na narty 17-25 marzec Dolomity lub Alpy. Mieszkam w Jeleniej Górze
        • Gość: zik Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.14, 14:59
          Witam
          Miasto mamy wspolne J.G. Też szukam grupy na wyjazd. Ja jestem chętny. Byłem w styczniu
          w Austrii. Marzec pasuje. Ale żeby wyjazd zamknąl się przyzwoitą kwotą potrzeba jeszcze 2
          osób w najgorszym przypadku 1 osoba. Może coś wspólnie zorganizujemy może bym 1 osbę
          namówił.Interesuje mnie jazda na nartach. Dysponuję własnym samoch. honda. Czekam;

• Gość: Maria Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: *.play-internet.pl 21.02.14, 21:24
            Witam. Nie mam więcej osób. Mnie też interesuje jazda na nartach. Jak możemy się skontaktować ?
            • Gość: bella Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: 149.156.124.* 22.02.14, 09:47
              Chyba oczywiste jest, że jadąc na narty w Alpy czy Dolomity, ne intersuje cię żeglowanie, golf, tenis, czy jazda konna, a właśnie narciarstwo.
      • Gość: marpanek Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: *.gvt.pl 23.02.14, 10:17
        gdzie są informacje o wypadzie w dolomity???
        • aankaa Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity 23.02.14, 15:16
          www.wypadydlasingli.pl/
          • Gość: Maria Re: Narty , wyjazd dla singli, Białka i Dolomity IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 24.02.14, 22:36
            na podanej stronie nie ma wyjazdu w Dolomity tylko do Białki
      • sushi69 Re: Narty , wyjazd dla singli 26.02.14, 11:31
        Jestem singlem i planuję wyjazd na narty do Włoch lub Austrii. Wyjazd jest niekomercyjny a ja na pewno będę miał wolne miejasca. Termin 15-22.03. wiecej na priv. sushi69@gazeta.pl
        • ha_nk_a Re: Narty , wyjazd dla singli 27.02.14, 05:31
          Z kont planujesz wyjazd, ja jestem z Gdanska
        • Gość: Zik Re: Narty , wyjazd dla singli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.14, 13:43
          Skąd byłby wyjazd. Czy jest to aktualne? Proszę o więcej informacji na e;kupnicki@gs-starakamienica.pl
        • sushi69 Re: Narty , wyjazd dla singli 08.03.14, 12:26
          Wygląda na to że decyduję się na wyjazd z forum narciarckiego do Soelden. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to są tam jeszcze 2 miejsca wolne
          uwaga link do innego forum :
          www.skiforum.pl/topic/45024-tyrol-wyjazdy-z-gdyni-i-krakowa-2203-2603-lodowiec-solden-gurgle-piec-dni/?p=482484

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka