Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czechy+narty+SPA

03.12.12, 09:11
    witam,
    znacie może jakieś hotele w górach Izerskich lub Karkonoszach po stronie czeskiej z wellness?
    Ideałem byłby jakiś pakiet pobytowy typu relax z wellness czy romantyczny weekend we dwoje.
    Znalazłam coś w lazne libverda, ale najbliższe trasy to świeradów (19 km) lub liberec (30 km), a szukam czegoś na miejscu
    Obserwuj wątek
      • Gość: Vikti Re: Czechy+narty+SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 01:49
        My zaplanowaliśmy już wyjazd do Szpindlerowego Młyna, z Almaturem. Piękna miejscowość, nie bez powodu nazywana narciarską stolicą Czech - polecam. Wybraliśmy tę opcję, bo organizator zapewnia instruktora i opiekunkę dla dzieci. SPA może nie ma, ale za to jest aquapark w cenie :)
        • m_ac Re: Czechy+narty+SPA 15.12.12, 08:50
          Mógłbym prosić o jakieś szczegóły?Ja jestem fanem nart, żona mniejszym(zresztą w tym roku już byliśmy).Poszukuję oferty, gdzie małżonka mogłaby się pławić w basenach itd. a ja pojeżdzić.Dobrze byłoby aby to były Czechy lub Słowacja ze względu na dojazd(wiem,że do Włoch lub Austrii podróż nie musi trwać wiele dłużej, ale Żona się uparła,choć jestem przekonany ,że do Popradu przez zakopiankę jechałbym DŁUŻEJ!)
      • m_ac Re: Czechy+narty+SPA 17.12.12, 07:28
        No tak, też to znalazłem, ale ja chciałem od 19.01. a takieko terminu nie ma.Ale dzięki.
        • polskawiosna Re: Czechy+narty+SPA 26.03.13, 13:00
          Ja na feriach byłam w hotelu Widły. Jest tam też spa. Bardzo ładnie ogólnie i piękna okolica

Jeśli ktoś chce zapraszam na stronę: www.vidly.cz/pl/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka