Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śmiechu warte

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:13
    zaczne tak- wydaje mi sie ze jestem normalnym człowiekiem a moze nie?
    osądzcie sami.Chce wydac pare tysiecy zł. i wyjechac na tydzien na narty.
    poszukuje biura ktore spełniloby takie moje wymagania. : dobry hotel przynaj
    3* w dobrej miejscowosci we włoszech tzn takiej gdzie mozna cos robic po
    nartach.(nie jakies zadupie)i dojechac tam autokarem.Nie ma , nie ma w calej
    Polsce. Nie znajdziecie.Takich nienormalnych wymagan normalne biura nie
    spełniaja.Cała praca takich biur polega na dzwonieniu z Polski po hotelach we
    włoszech i rezerwacji pokoi na zamowienie . koniec . kropka.nie wiem czy
    smiac sie czy plakac.Np. do Francji tak: albo autokar i gó..ane rezydencje
    albo hotel i jedz sobie sam. Do Szwajcarii tylko dobry hotel i jedz sobie
    sam. do włoch autokar do zadupia.a do Hotelu w dobrej miejscowosci jedz sobie
    sam . To nasze biura turystyczne. Smiechu warte. A moze to ja jestem sprawny
    inaczej.Moze ktos z Was mi znajdzie biuro które bedzie normalne.dzieki za
    pomoc . NIENORMALNY
    Obserwuj wątek
      • wote Re: Śmiechu warte 09.11.04, 20:22
        Biuro Otium www.otium.pl

ma oferty z przejazdem

Pozdr
        • Gość: NIENORMALNY Re: Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:50
          Ha ha - wczoraj podpisałem umowe a dzisiaj odwolali ha ha - ale to normalne
          przeciez - to ja jestem Nienormalny
          • skyddad Re: Śmiechu warte 10.11.04, 20:06
            Witaj Nienormalny,
            Zobacz czy jest jakies polaczenie z Polski lotnicze do Sazlburga,lub Insbrucku
            lub Bolzano.Pozniej bierzesz autobus i jedziesz w dowolne miejsce w Tirol lub w
            Dolomity.Chcesz to wyszukam Tobie dobry hotel i sobie zarezerwujesz.
            Pzdr.Skyddad
            • Gość: NIENORMALNY Re: Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:25
              Dzieki skyddad - potrafie sam ale po co do cholery sa te biura?pozdrawiam
              • skyddad Re: Śmiechu warte 10.11.04, 20:51
                Powiem Tobie, ze w Szwecji w wiekszosci ludzie z calych miejscowosci zawiazuja
                kluby i sami zalatwiaja i jezdza autobusem.Kosztuje ich to o wiele taniej niz
                przez biuro.Biuro podrozy bierze duza kase .Syn pierwszy raz pojechal do
                Saalbach.Chwalil sobie samolot pozniej buss.kosztowalo go co niemiara.W zeszlym
                sezonie wynajeli w czterech nowego Passata i pojechali sami na wlasna reke do
                Sölden.Wszyscy swietnie sprechaja ang i niem.Odrazu po przyjezdzie wynali
                swietne lokum blisko wyciagu.Udaly im sie narty,lepsze jako ciekawostka firma
                wypozyczajaca zrobila im prezent z tego auta i pojechali gratisowo.Chlopaki po
                20lat.Pierwsza praca pierwsze pieniadze.Passat benzyna turbo syn prowadzil
                pytam sie a jak Kassel gorki? Odpowiedzial pappa tylko 150km/h nie bylo
                problemu.Za glowe sie zlapalem.Zmieniali sie co dwie godziny za kierownica i te
                trase zaliczyli w 11gogdzin z szwecji z jednym promem,ale autobahn caly czas.W
                tym roku niechca ojca auta ,tez sobie wypozycza.Pappy bedzie tylko box dachowy.
                Pzdr.Skyddad
                • Gość: NIENORMALNY Re: Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:15
                  dzieki skyddad- nie jestem juz młody , nie narzekam na kase,i chcialbym troche
                  wygody no ale widac nikomu nie zalezy na mojej kasie.pozdrawiam
                  • Gość: Skyddad Re: Śmiechu warte IP: *.fornfyndet.se 10.11.04, 21:34
                    Czy myslisz ze masz modzieniaszka przed klawiatura.ja koncze za dwa miesiace
                    62lata.Bierz auto i jedz na dwie raty.Staraj sie jechac za dnia.
                    dzisiaj zainwestowalem w siebie.Moja mlodziez pochwalila i byla troche
                    zazdrosna.kupilem sobie wszystko nowe do nart oprocz desek.Te posluza pare lat.
                    Nawet chelm,jedze troche jak wariat czasami za szybko dla bespieczenstwa.
                    Zalap sie z kims z forum Narty,pogadaj.Staruch jest sympatyczny.Dobrze
                    jezdzi.Ciagle jest w skandynawi.
                    Pz<dr.Skyddad
        • Gość: NIENORMALNY Re: Śmiechu warte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:46
          Przekonałes mnie skyddad. jade samochodem .pieprzyc biura. a tera doradz gdzie
          w Dolomity by byc zadowolony . dzieki stary
          • skyddad Re: Śmiechu warte 11.11.04, 11:05
            Witaj Nienormalny,
            Val Gardena sklada sie z trzech miejscowosci Ortuisei,St.Christina,Volkenstein.
            Po drugiej stronie masywu Sella mamy powiat Alta Badia z miejscowosciami jak;
            Cofosko,Corvara,Canazei,Arraba,
            Wszystkie te miejscowosci maja polaczenie z Sella Ronda.Valgardena przy pomocy
            skibussa.jest bardzoi duzo hoteli podaje linki;
            dotyczy Val Gardeny,klikasz hotel & Allogi i pozniej w polowie strony masz te
            trzy miejscowosci.Sa setki hoteli jakie sobie ;
            www.valgardena.it/ita/page29.html
            Alta Badia same hotele;
            www.altabadia.org

www.altabadia.org/summer/cartine-localita.asp?L=2&P=5149Pzdr.Skyddad
      • Gość: RR Re: Śmiechu warte IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 28.11.04, 06:09
        try www.mammothmountain.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka