Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie na narty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:48
    mam problem. Chcemy się większa grupą wybrać na narty w ferie zimowe. Są osoby
    o różnych zdolnościach i chęciach jazdy. Do wyboru mamy tylko polske. Co
    polecacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: efa Re: gdzie na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:41
        ja polecam Ci białke tatrzanska Jest bardzo sympatycznie i nie koniecznie bardzo
        drogo. Mnie sie podobalo.
        • Gość: Rubi Re: gdzie na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:59
          Jasne- zadupie i spedzisz czas w kolejkach- jak lubisz stac zamiast jezdzic to
          jedz do Bialki. Najgorszy wybór

• kropunia Re: gdzie na narty 16.11.04, 22:37
        cze
        Ja w Bialce jeszcze nie bylam, ale ponoc fajnie. Natomiast bylam w Krynicy - na Słotwinach, pozatym blisko Tylicz no i rzut beretem do Wierchomli, jest wiec w czym wybierac, a i zapomnialabym o Jaworzynie Krynickiej:)
        • Gość: Paweł Re: gdzie na narty IP: 193.111.166.* 17.11.04, 13:17
          Popieram - Krynica jest spoko. I Szczyrk też jest niezły, ale poza feriami
          warszawskimi. Chyba już tam chodzą wszystkie wyciągi tzn górale się dogadali z
          właścicielami wyciągów w ub. roku.
          Pozdrawiam.
      • Gość: oleyu Re: gdzie na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:38
        Lepiej jechac do Czech. Polecam Splinderovy Mlyn
      • Gość: :-) Re: gdzie na narty IP: 213.215.81.* 21.11.04, 15:15
        Skipark Ružomberok na Slowacji byłem w zeszłym roku. Ośrodek zdecydowanie
        lepszy od KAŻDEGO w Polsce. Gondola +4 osobowe krzesełko i 2 długie wyciągi +
        kilka mniejszych. Najdłuższa trasa z
        samej góry do dolnej stacji gondoli ma ok. 4300 m. Z góry jest super widok na
        Tatry i na Liptowskie Morze. W czasie gdy tam byłem (w Polsce były wtedy ferie)
        Słowacy nie mieli ferii, i w dni powszednie stałem w kolejce średnio 20 sekund,
        maksymalnie 3 minuty. W weekend zjeżdżali się Słowacy i był już tłok, ale i tak
        było lepiej niż u nas. Ogólnie to 70% Polacy, 20% Węgrzy, reszta Słowacy i inni.
        Szkoda że wyciągi działają tylko do 16, no ale tak jest prawie wszędzie na
        Słowacji. Sam Rużomberok jest ładnie położony, ogólny obraz psują tylko kominy
        fabryki celulozy :( Skibusy jeżdżą co ok. 30 minut. W tym roku na Słowacji ferie
        są od 7 do 21 lutego. Kilkanaście kilometrów od R. są baseny termalne w
        Besenovej, a w odległośco ok. 30 km termalny aquapark w Liptovskim Mikulasu.
        Ogólnie bardzo polecam noclegi u pani Vierki : www.abus.szm.sk ,
        prawdopodobnie wybiorę się tam po raz 2.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka