Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prośba o radę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:31
    prośba o radę, a chodzi mi dokładnie o miejsce gdzie może sredniozaawansowany
    za niezbyt wielką kasę pośmigać na śniegu...
    Szklarska, Karpasz,Czarna Góra, czy może Dolny Kubin???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rubi Re: prośba o radę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.04, 19:48
        zuberec
        • Gość: Maxx Re: prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 11:45
          dzięki, zajrzę tam, bo samotnia odpada raczej
      • Gość: Kazio Re: prośba o radę IP: *.sympatico.ca 11.12.04, 03:07
        Kiedys to byla Samotnia i chyba dalej tak jest
        ale co do ceny to nie wiem zobzcz tutaj
        www.samotnia.com.pl/
        Kazio.
      • Gość: Michu Re: prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 00:32
        Od Zuberca znacznie lepszy jest Chopok,tylko godzina jazdy dalej ale znacznie
        więcej tras i znacznie ciekawiej, sorki ale w Zubercu to za bardzo nie ma po
        czym jeździć dla średnio zaawansowanych, to dobre miejsce na wiosenne narty gdy
        już ciężko ze śniegiem i na skitury zwłaszcza. Dolny Kubin? Raczej Różemberok i
        (Malinne) i to raczej dla dzieci i początkujących. Polecam jeszcze PiLSKO I
        ZAWOJE u nas
        • Gość: mk Re: prośba o radę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.12.04, 00:37
          wedlug mnie chopok mozna sobie podarowac, zdecydowanie za duzo ludzi i zbyt
          dlugie kolejki.
          • Gość: Baryla Re: prośba o radę IP: 80.249.4.* 15.12.04, 09:43
            Absolutnie się nie zgadzam z tymi kolejkami. Są owszem ale tylko w czasie świąt
            i ferii (tylko ferie na Słowacji są w innych terminach niż u nas) i na
            Zahradkach. Można sobie spokojnie pojeździć pod warunkiem, że nie czatuje się
            cały dzień na Zahradkach (są inne wyciągi) bo na czteroosobowych nie zdarzyło mi
            się czekać dłużej niż 5 min. a to chyba nie jest zbyt duża kolejka.
            • Gość: Maxx Re: prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:26
              a w jakich odległościach są w/w miejscowości od granicy z Polską???
              p.s. oczywiście bardzo dziękuje za wszystkie informacje. ;)
              • Gość: Michu Re: prośba o radę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 22:57
                Chopok z Chyżnego to będzie przez Zuberec(40km od granicy)jakieś 100km a przez
                Roużemberok(90km)jakieś 140km.Przez Zuberec jest mocno po górach ale piękna
                droga-polecam ale uwaga na warunki-bardzo wysoka przełęcz i serpentyny 20km-
                sama jakośc drogi ok
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka